- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azért a Guru3D véleménye sem az igazi. Az API támogatásnál csak kisebb részt a hardver az oka annak, hogy az AMD-vel jobban működnek a Vulkan és D3D12-es játékok. Nagyobb részt a meghajtó okozza a különbséget, mivel az AMD-nek sokkal régebbi, így sokkal kiforrottabb a platformabsztrakciós implementációja. Ezt 2014 óta fejlesztik. Az NVIDIA implementációja alig fél éves, volt egy korábbi opció is, de az meg lassú volt, ezért lett lecserélve. Nyilvánvaló, hogy bő három és fél évnyi optimalizálási előnyt nem lehet heteken belül behozni.
A FineWine pedig csupán egy innen származtatott legenda, aminek igazából úgy lenne alapja, ha lefejtenék róla a szoftveres különbségeket, de ezt nem teszi meg senki. -
arn
félisten
a kollega mondta, hogy nem elegedett a 7970 supportjaval, mert folyamatosan lassul. erre en azt irtam, hogy a masik oldalon 2006os kartyahoz is van win10 drv - te meg jossz a mi mennyit gyorsult linkkel
az 5800 az, amihez van win10es drv, 3800hoz csak win8. a retrogepem kartyajat teszteltem a "modern" gepben, es meglepodtem, hogy siman mukodott win10 alatt.
veled asszem eleg felesleges errol a temarol beszelgetni, mert lathatoan keptelen vagy az egyik es a masik oldal erenyeit es hibait meglatni. szvsz probalj ne a neve alapjan valasztani vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest