- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike710
aktív tag
#szaramd
-
mike710
aktív tag
Én ezt nem értem elégedett vásárlók? Meg ne lássák a trollok.
-
mike710
aktív tag
Csak én nem vega 64 et mondok ahogy ti sem 1080-at hanem a vízhűtéses változatot ami a legerősebb AMD oldalon úgy ahogy a ti-s. ( az 1 millás titant kérlek ne keverjük ide mert rosszul leszek)
És nehogy azt hidd, hogy újra tesztelik az egész vga lineupot. Ctrl+c ctrl+v a 1070ti eredményeit a régi listába aztán upload. Csak mondom.
-
mike710
aktív tag
válasz
huskydog17 #85 üzenetére
Így van olyan játékról beszélél ami OpenGL alatt fut és arra lett írva én meg olyan ról ami ezen felül futtat vulkant is ezért összehasonlítható. Az hogy az eredmény fáj neked egyéni szoc problem.
-
mike710
aktív tag
Mivel nem 4K-ban lett lerenderelve és felrakva YouTube így nyilván nem tudom bizonyítani hogy 4K-ban verte el mint mondtam első találat. Akkor most fullhdban vagy wqhd-ban volt gyorsabb? Az megint nem számít?
Tudom maradjunk bf-nél ezért a destinyt meg a wolfesinteint meg sem említem az is csalás lenne.
-
mike710
aktív tag
válasz
huskydog17 #68 üzenetére
OpenGL ről beszéltèl így jött ide egy OpenGL-t futtató játék. Tényleg elkéll a segítség úgy látszik nehezen tudod megértetni magad.
-
mike710
aktív tag
-
mike710
aktív tag
Közzététel: 2017. okt. 23. Kiváncsi leszek a mostani driverrel mit művel..
-
mike710
aktív tag
Most azt mindenki figyelmen kívül hagyja hogy bf1 4K dx12-ben a régi driverrel is verte a vega 64lc a 1080ti-? A 1080-nal meg kb a játékok 80%-ban konstans erősebb ami nem nvidias cím nem egy side/side videó van erről nevesebb YouTuberektől komolyan nem értem miről beszéltek meg elégedetlenkedtek.
-
mike710
aktív tag
válasz
huskydog17 #54 üzenetére
Doom OpenGL 50fps vulkan 200. Miért is kell erőltetni akkor ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest