Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Levwi

aktív tag

válasz KAMELOT #99 üzenetére

Azért is írtam, hogy " ha tényleg ennyivel erősebb a kártya játékok alatt is mint 3dmark-ban"
    Én se hiszek még annyira benne mert a játékok 80 százaléka a zöldek kártyáján jobban fut, de ha nem is lesz erősebb a fury x mint a titan x hanem egy erőbe lesznek vagy minimálisan elmarad akkor is jobb vétel az amd kártyája. A driverekkel meg az utóbbi időben semmi gond nincs amd-éknél. Tudom hogy sokan panaszkodnak de nekem semmi gondom nem volt velük.

• Levwi

aktív tag

válasz vaakuum #92 üzenetére

de igen mivel kát gpu esetén az egyik gpu csak az egyik szem elé vetített képet számolja a másik gpu meg a másik szemét. Ez eddig nem volt megoldható, de liquid vr-al megoldható lesz és persze a dx12 is jobban fogja kezelni a több gpu-s rendszereket. Szóval akinek akár egy 7990 van a gépében még az is élvezheti majd a javulást. a 290x2 még gyorsabb a dual fiji, meg ugye az előzetes 3dmark tesztek alapján ahol a fury x elveri a titanx-et még 4k-ban is firestrike-ban, akkor bele se merek gondolni ennek a kártyának mekkora lesz az ereje dx12 alatt és persze vr-ban. Itt a [link] csak ha valakinek kellene. az ajánlott ára pedig a fury x-nek ugye 180k plusz az állam által rárakott sallang ami kb 200k szóval ha tényleg ennyivel erősebb a kártya játékok alatt is mint 3dmark-ban akkor max csak a zöld szeműek vesznek 980ti-t meg titanx-et.
    Ez az amiért szeretem az amd-t mindig legalább a konkurenciával azonos erejű vagy minimálisan gyengébb kártyáik voltak olcsóbban. Kíváncsi vagyok már arra a zen-re :C

Új hozzászólás Aktív témák