- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayfull
tag
Azért szívesen elfogadnék egy ilyen kártyát, ideje lecserélni már a geforce 210-emet
-
Levwi
aktív tag
Azért is írtam, hogy " ha tényleg ennyivel erősebb a kártya játékok alatt is mint 3dmark-ban"
Én se hiszek még annyira benne mert a játékok 80 százaléka a zöldek kártyáján jobban fut, de ha nem is lesz erősebb a fury x mint a titan x hanem egy erőbe lesznek vagy minimálisan elmarad akkor is jobb vétel az amd kártyája. A driverekkel meg az utóbbi időben semmi gond nincs amd-éknél. Tudom hogy sokan panaszkodnak de nekem semmi gondom nem volt velük. -
putti
aktív tag
A Radeon R9 Fury X kártyán igaz HBM memória van , de miért "csak" 4GB-ot tettek rá? Elvileg elég mindenre, de gondolom aki 4k-ban akar játszani vagy max élsimitással, oda jól jön vagy jöhet a 8GB nem?
-
Levwi
aktív tag
de igen mivel kát gpu esetén az egyik gpu csak az egyik szem elé vetített képet számolja a másik gpu meg a másik szemét. Ez eddig nem volt megoldható, de liquid vr-al megoldható lesz és persze a dx12 is jobban fogja kezelni a több gpu-s rendszereket. Szóval akinek akár egy 7990 van a gépében még az is élvezheti majd a javulást. a 290x2 még gyorsabb a dual fiji, meg ugye az előzetes 3dmark tesztek alapján ahol a fury x elveri a titanx-et még 4k-ban is firestrike-ban, akkor bele se merek gondolni ennek a kártyának mekkora lesz az ereje dx12 alatt és persze vr-ban. Itt a [link] csak ha valakinek kellene. az ajánlott ára pedig a fury x-nek ugye 180k plusz az állam által rárakott sallang ami kb 200k szóval ha tényleg ennyivel erősebb a kártya játékok alatt is mint 3dmark-ban akkor max csak a zöld szeműek vesznek 980ti-t meg titanx-et.
Ez az amiért szeretem az amd-t mindig legalább a konkurenciával azonos erejű vagy minimálisan gyengébb kártyáik voltak olcsóbban. Kíváncsi vagyok már arra a zen-re -
icp1970
senior tag
Huhh ez nagyon tetszik.
-
jerry311
nagyúr
Nos, igen. Ilyen ötletem nekem is támadt, főleg miután volt itt a PH!-n is cikk, hogy sokkal jobban kezeli akár a heterogén több GPU-s rendszereket is, tehát nem kell majd tétlenül ülnie a CPU-ba integrált GPU-nak, míg a dedikált számolgatja a képet.
Ha ez tényleg jól sül el, akkor az új értelmet adhat a több GPU-s rendszereknek, amikkel jelenleg inkább szívás van mint élvezetes játék nagy felbontásban. -
vaakuum
addikt
Nem lehetséges, hogy ezt a konstrukciót előfutárnak szánták a dx12 mellé, ami ha jól értelmeztem korábbi infókat, akkor sokkal frankóbban kezeli a több gpu magos rendszereket (feltéve, ha az azt használó program jól van megírva), illetve a memóriájuk is rendesen összeadódik, tehát maximálisan kihasználható?
Szóval így elvileg akkor elkészült egy VR-hez is optimális kártya? -
snecy20
nagyúr
ATI Rage Fury Maxx újratöltve?
-
KAMELOT
titán
Na valamit mutattak ezzel a FURY-val. Drivereket rendesen csinálják meg és akkor elég sokan fognak vásárolni!
-
Enton
addikt
" shown bemutatott összes virtuális valóságra vonatkozó demonstráció "
Erről van valahol esetleg egy összesítő? Nem sok vr prezentációt láttam a lezajlott konferenciákon/előadásokon.
-
80hun
addikt
válasz
antikomcsi #67 üzenetére
Amikor utoljára volt vf-em 2db hd 7850.
Jól szerepelt 3dmark11-ben és bf3-ban is fasza volt.
Bár én mással nem játszom csak battlefield online. -
Remélem elöbb utóbb tesztek is megjelennek:Szeretném látni a kártyák helyét a sokadalomban.
-
80hun
addikt
válasz
antikomcsi #62 üzenetére
Kiderül ha mejelenik hogy meg lesz e a megfelelő támogatás a játékok terén.
Majd a tesztek megmutatnak mindent. :-) -
antikomcsi
veterán
A fogyasztás egy dolog, az a baj, hogy nagyon sok esetben mehet a lecsóba a 2 GPU közül az egyik.
A kínlódás viszont meglesz vele.
szerk.
Ja, és azokon az AMD kártyákon, amiken nem lesz DVI, ott megoldott a 144Hz?
-
80hun
addikt
Elméletileg a r9270x 180w, De 2db meg se közelítené egy ilyen kártya teljesítményét. :-)
Tehát ha azt nézem a 375w-ps dualgpu kártya mennyivel gyorssab akkor ez szép adat fogyasztásnak.
Teljesen jó.
A teljesítményhez energia is kell, nem lehet a végletekig csökkenteni.
Egy erős autó is sokat eszik ha hajtják. Ez pl személyes tapasztalat 1.6 turbo benzin 30liter/100km. -
snecy20
nagyúr
Levihetnék már 200W környékére ezeket a 2 GPU-s megoldásokat, mert ilyen fogyasztással egyszerűen nem elég vonzó...pedig idővel bizisten elgondolkodna egy ilyenen az ember.
-
imibogyo
veterán
Jó látni újra a kártya végében trónoló tápcsatlakozókat. Visszahozhatnák több kártyára is. Modding szempontjából nagyon nem bejövős a mostani kártya "tetején" lévő elrendezés.
-
80hun
addikt
Lemértem a gépem fogyasztását komplett.
Stby:5W
Boot: 130-170W kb 30sec
Windows 7 alapállapotban : 90W
BF4 online: 280-315WFx8120 (4Ghz), Asrock 970 ext 3 2.0, 8gb Ram
1Tb HDD, 128Gb SSD ,
MSI R9270X Gamer ed.
FSP Raider 750W
Samsung 24" 2ms Led monitor
Wifi kártya, Külső 2 hangszórós hang., egér , bill. joystick -
GAI
senior tag
Kár, hogy nem Fury MAXX 2 lesz a neve
-
sb
veterán
Én sem veszek 150W feletti vga-t, de aki csodálkozik ennek a fogyasztásán azt nem nagyon tudom megérteni.
Két GPU.
Azé' tették rá, hogy erős legyen.Mennyit kéne fogyasszon?? Két 60W-os GPU-ból lett volna értelme összeheggeszteni egy 120W-os kártyát?
Naugye. -
jerry311
nagyúr
Remélem lesz rendes levegős bordával is, nem csak játékvízzel.
-
80hun
addikt
Itt egy cikk a fogyasztásról. :-)
-
Raysen623
addikt
Igen, valóban lehetne sokkal jobb is, például akár termelhetné is az áramot....ezt most tényleg muszáj volt?! NV topicban egy ilyen benyögésért már karóba húztak volna....még jó hogy nem ott vagyunk
Nekem tetszik ez a kártya és az új memória modul, bár soha nem fogok kétmagos VGA-t venni. Egyszerűen nincs rá szükségem.
-
Petyyyyy
addikt
Nem tudom mire fel ez a nagy vergődés a fogyasztás miatt. Valószínű úgysem lesz ilyen kártyátok/kártyánk egy ideig, szóval kár olyasmin aggódni, aminek nulla valószínűsége van.
Egyébként meg örvendetes ez a méret, kíváncsi vagyok a hűtésre.
-
jozsef8
aktív tag
Azért ha ez ilyen keveset eszik akkor csak fejlesztettek valamit két év alatt. Nem semmi ilyen teljesítmény mellett.
-
Scholes9
nagyúr
Okés, de lehetne jobb is
És ez nem AMD fikázás, az Nvidia is ezen az úton kell h járjonElsősorban mi, azaz a felhasználók járnak jól ezzel is. Még majd meglátjuk milyen hőmérséklet és zaj mellett üzemel amik szintén nagyon fontos tényezők
Ha minden stimmel akkor fejet hajtok majd az AMD előtt
-
Scholes9
nagyúr
Persze. Volt is olyan kártyám, tudom miről van szó. Számomra az lenne az igazi innováció ha a sebesség növekedne, a fogyasztás pedig csökkenne
És ez csak az egyik fele. A kártya hőmérséklete és az üzemi hangja is nagyon fontos tényező sok ember számára
ABee: nem mindenki játékra használja a PC-t
De nem kell "félteni"
-
arn
félisten
csak 375w? az annya... reszemrol 150-200w feletti kartyat meg egyszer nem veszek.
-
kaszaking
tag
375W
Szokás szerint szépen fel lehet majd fűteni vele a szobát, tehát megfázni nem fogunk melletteErről mindig ez jut eszembe: [link]
-
R.Woodoo
tag
Ha a 2 gpu ennyit fogyaszt akkor egy full FIJI 190W, az azért elég kemény!
-
TTomax
félisten
Nem tudom mennyire szerencsés egymáshoz ennyire közel a két gpu és a vrm... full cover blokk nélkül szerintem ez "meleg" lesz.
-
UnSkilleD
senior tag
és ez a gow ultimate edition mit takar? az első részt felujitva vagy mit?
-
gabber01
addikt
Nem lesz több 375W-nál a fogyasztás? Huh. Én meg már attól féltem, hogy sokat fog fogyasztani...
-
ha a gears of war igaz akkor jupeeee meg is veszem elővételbe
-
Scholes9
nagyúr
Gáz ez a fogyasztás...
-
Nagyon durva ez méret. Pár éve még téglák voltak.
-
zzola
titán
Nyami!
-
TTomax
félisten
Akkor ez a 8GBos Fury ősszel...
-
MiklosSaS
nagyúr
Remelem majd drivereket is adnak hozza. Mert ami most van CF-el az enyhen szolva siralmas.
-
Reméljük azért nem hűtés nélkül akarják piacra dobni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest