- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
"Vagy mi is a logikad?"
Nyugalom barátom, nem az a logikám, hogy dobd ki ha tavaly vetted. Mindössze annyit jegyeztem meg, hogy az, hogy egy "régi tervezésű" hangkártya összes funkciója nem működik megfelelően a windows 8.1.1-alatt az nem azt jelenti, hogy mindezt az AMD nyakába kell varrni mint, ahogy (#23) smkb tette:
"... őőő, de hát itt nonstop arról megy a mantra, hogy bezzeg az AMD 5 évig támogat mindent, azt kell megfizetni... lol... NV hírből biztos nem hiányozna...".
Sajnos ez a dolog ilyen. Az AMD-nek (és minden gyártó így van ezzel) fontosabb az, hogy a legújabb termékeit használók kihozhassák azt amit nyújtani tud. Az nem róható fel nekik, hogy 3. gyártó nem készít megfelelő drivereket a termékeihez.
Annak természetesen én sem örülnék, hogy azért nem kapok tovább terméktámogatást, mert a windows/driver miatt nem tudok frissíteni... Úgyhogy megértem a problémádat, remélhetőleg csak lesz rá valami megoldás.
-
Bounti
aktív tag
(#30) s_otto: Az nem az AMD hibája, hogy sok "régi" hardver nem kompatibilis a 8.1-el. Ahogy Abu is írta, ahhoz, hogy az AMD célközönsége használhassa a hardverbe zsúfolt előnyöket frissíteni kell. Ha egy "ősrégi" hangkártya miatt (bocs a_n_d_r_e_w ) nem tudsz frissíteni az nemkell az AMD-nek felróni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest