Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
=WiNTeR=
senior tag
Az AMD fogyasztásától azért nem kell ennyire rettegni, nincs nagyon olyan játék, ami prime95 szinten terhelné meg. Sok esetben (nem BF3
) az FX leállítja a magok felét is akár, ha nincs terhelés rajtuk. Egyébként egy FX-8xxx procival nem nagyon lehet CPU-limitről beszélni, Skyrim-ben is csak azért kétszer gyorsabb nála az Intel Core i5/i7, mert azt a foshalom Gamebryo-t használja, ami mellesleg betudható a Bethesda (Zenimax) szokásos fércmunkájával.. -
MZperX75
addikt
Mi a gondod az AMD VGA-val? ....de érdekel nem szőrözésképp kérdezem,rádásul nekem nincs dVGA
-m a gépben."Akinek gépet raktam össze játékra kellett, minimum full HD felbontáshoz vagy afelett. + minden grafikai beállítás maxon."
Ez egy szűk réteg! Akik nem sajnálják a lóvét,most divatból vagy E-penisz, miatt az más kérdés.
én meg Ismerek olyat aki szerkesztésre zenére(hang studióban),csak 27"-iMac-et használ Winfos-os PC-ben nem hisz,bár a gépében is HD6970M van és I5-2500-as,és nem zavarja az AMD kari....
-
blackydan
senior tag
Köszönjük a cikket, nem lett rossz a mostani sorozat szerintem bár van mit csiszolni még

-
waithEard
őstag
Szerintem tételezzük fel azt, hogy a felhasználók legnagyobb része munkaidőben nem renderelget, hanem egészen mást csinál és sokszor még köze sincs a PC-hez. (Meg a 12 rongyos órabérhez!)

Szóval nem a kivételekből próbáltam kiindulni, hanem az átlag felhasználóból, aki netezik, filmet néz, játszik a gépén.00KID: Persze kevesebb. 1 év alatt behozza az árát, ha sokat használod. Napi 8-10 órával számolva kell neki is a 2 év.
Cserébe viszont 10%-al gyorsabb. -
LuzZzer
tag
válasz
waithEard
üzenetére
Ez szerintem felhasználás kérdése. Tételezzük fel, hogy munkaidőben renderelsz és heti 1 órát nyersz egy i7-tel és mondjuk 12+fás a mérnöki óradíjad, mindjárt 1 hónapról beszélünk és a többin már keresel. Aztán jöhetnek a matekpéldák, hogy Bélának van 4 i7-es gépe amivel videót vág, Józsinak meg 5 AMD-s ugyan azt a munkát mennyi idő alatt végik el... Szóval kinek a pap kinek a paplan.
-
waithEard
őstag
Igen, gyengék.

Egy kicsit számolgattam:
A táblázat jobb oldalán az aktuális legolcsóbb ár amit az árgép dobott
. (Most ne menjünk bele abba, hogy melyik bolt jó vagy rossz, nem ez volt az érdekes.)
Bal oldalon az ár különbség százalékban, mellette pedig ugyebár a teljesítmény különbség.
Ami a fogyasztást illeti: úgy saccolom, hogy napi 10 órás géphasználat mellet kb 4 év mire megtérül az
i7 3770k árkülönbözete. Ha 20 órát feltételezve is 2 évnél több jön ki. Persze ez csak egy felületes számítás.

-
Hát........nem nagyon tudja most az Amd az Intelt szorongatni

-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Ne csodálkozz ha így indítasz egy beszélgetést.... [link]
Magadon mosolyogsz...
-
antikomcsi
veterán
válasz
üzenetére
Megnyugtatlak ugyan az a helyzet, mint az elődnél. Ha rendesen tuningolod, akkor bizony zabál, és hűteni kell. Némelyik proci menne többet is, mint amin végül hagytam, de képtelenség tartósan hűteni levegővel.
(#100) zimi1991
Bocsánat, de ezeket mire alapozod? Ott van a tesztben világosan, hogy mi a helyzet 1920-as felbontáson, és szerintem reális, és korrekt, hisz pont ezt látom én is egyéb gépeknél.
Saját használatra 8350-et nyúzok fix 8 mag 4600MHz-en. És bizony a proci még soha nem volt kevés.
Véleményem szerint nagy kár azzal riogatni a népet, hogy egy "nagy" FX kevés egy nagy VGA-hoz. Saját tapasztalatom is azt mutatja, hogy ez így nem igaz.
-
LuzZzer
tag
Azért írtam, hogy nálam. Átlag felhasználó nem sűrűn renderel, enkódól bármit, pláne egy középkategóriás processzorral. Játszik, filmetnéz max. tömörít. Továbbá nincs egyszállas teszt se, és a listában az egyetlen 2 magos az i3. Nálam akkor is ő lesz a nyerő, játékos budget pc-be szerintem kiváló választás.
-
sakal83
addikt
válasz
greenmeister
üzenetére
Na erről beszéltem. Beleírják a tesztbe, hogy az átlag fps fullhd-ban ugyanolyan. Csak a vga számít, és mindenki ezt szajkózza.
Ja. Én is azt hittem, míg gyakorlatban nem láttam, hogy nem fedi a valóságot.
De, ha felsőbb kategóriás vgat tervezel, akkor számíts bele még egy pár ezrest, mert a procid is cserélni kell.
Majd széjjel vetett az ideg, amikor láttam, hogy a gpu 70-80%-on szaladgál az újabb játékokban (a crysis 6 éves!), míg a proci 9X %-on szaladgál. Így hiába volt jó vga, a proci lehúzott belőle -20% teljesítményt.
-
korion
senior tag
imádom ilyenkor a fűromot!(Amd-Intel tesztnél!)
"Az Amd kisközért,az Intel bevásárlóközpont!"
"de mondhatnám azt is,hogy az Amd olyan mint az Alfa" (persze ebbe könnyű belekötni!)De ott ahol a "legkisebb Intel megközelíti ,meg utol is éri a nagy Amd-t,ott nincs vitának helye!
A "régi" Phenom II X4-X6 volt ami fel vette a versenyt!
Én is azt vallom,h egy 7850 2gb még most is elég full hd-ra!
-
Puma K
nagyúr
Imádom a magyar fórumokat kib@szott műanyag, fém és szilícium darabok miatt életlen késsel vágnál el egyesek egymás torkát... vagy legyen szó bármi másról.
Halkan megjegyzem, hogy egy ismerősöm sem használ AMD CPU-t és VGA-t aki komolyabb grafikán játszik full HD-tól nagyobb felbontáson vagy fényképekkel, videókkal/filmekkel és zenével foglalkozik.
Valamint egy ismerősömnek sem tudtam AMD CPU-t rakni a gépébe, mert egyszerűen nem hozzák azt a szintet ami elvárható lenne (fogyasztásról és melegedésről ne is beszéljünk), meg a személyes tapasztalataimból kiindulva AMD VGA-t sem javasolok ismerősöknek, az meg a másik, hogy legtöbb régi barát, haver Nvidia kártyákat használtak a mai napig ATI/AMD kártya nem is érdekli őket.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Csak magam tudom idézni... [link]
-
-
Def26
félisten
Na találtam magamnak egy tesztet.
AMD FX 8350@4.2 Ghz, HD 7850 alapon, Battlefield 3 Caspian Border 64 ember, 1920x1080, ultra, 4xaa, 16xaf, hbao. Gyönyörű szépen fut.
[link] -
Freiherr
őstag
válasz
greenmeister
üzenetére
Ha nem haragszol,jobban hiszek a sajat tapasztalatomnak.
Jelenlegi kartyamat egy i5 760 3.6 on 75-80℅-on hajtotta,most vegig 100-on vagyok bf3 multiban fhd-ban.Ezt biztos tudna egy A10-es is..._ -
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem kell kristálygömb ahhoz,hogy ha 7970-et nem vettél akkor Titant sem fogsz...Pont annyi érvet hozok fel mint te...elgondolkodtató nemde?
-
Malibutomi
nagyúr
Te a bankomban dolgozol? Ja nem, akkor meg honnan tudod nekem mire van pénzem.
Látom kifogytak az érvek...
Egyébként semmiképp nem vennék 1000$-os kártyát, mert nem érzem létjogosultságát.(#168) atti_2010
Ja én is attól félek. De látod nincs ilyen gondom, nálam okosabbak megmondják hogy mire van pénzem.
-
greenmeister
tag
válasz
Freiherr
üzenetére
Olvasgass picit 01
Olvasgass 02
Olvasgass 03
Nem én írom a teszteket, ne velem vitatkozz. -
atti_2010
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
Gondolom célszerű lett volna előrendelni még a végén nem fog jutni.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Számodra mindenképpen megfizethetetlen..még csak gondolnod is kár rá...
-
Freiherr
őstag
válasz
greenmeister
üzenetére
Álmodozzál csak...

-
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Te meg borzolhatod rá a hajad még két napig... amíg a Titan kijön...
-
greenmeister
tag
Grat a teszthez. Ez a teszt is megerősített abban, hogy fullHD-ban a mai játékokkal mindegy, hogy A10 5800K vagy FX 8320 esetleg i7 3770K. Átlag FPS-t nézve 1-2 FPS az eltérés.
-
sakal83
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
Na jó ez innentől parttalan
Nem arról volt szó, hogy erősebb-e vagy nem, hanem arra, hogy fullhd-ban elég-e egy 7950/7970-hez.Mindenki azt vesz amit szeretne. Béke

MongolZ
De a PH-s tesztben az i7 sem 3.6.-on ketyeg, hanem alapórajelen. Tehát akkor minden 7950/7970 670/680 tulaj téved, hazudik, és rosszat akar másnak amikor azt mondja, hogy egy tuningolt i5/i7 kell az új játékokhoz, hogy jól fusson, és ezért magának is ilyet vesz, hogy megtévessze a fórumozókat.

-
miért nem raktok ki egy formot, amibe a kedves olvasók maguk írhatják az árakat, és kiszámolja az ár / teljesítményt?

amúgy a cikk érdekes volt, ahogy elnézem, a játékon (és persze a fogyasztáson) kívül többé-kevésbé felzárkóztak a Vishera-alapú processzorok. a 6000-es széria egyáltalán nem hülyeség, ha kiegyensúlyozott teljesítmény kell, visszafogott áron.
a játéktesztekkel viszont van némi gondom. milyen scene-eket mértek? pl. a crysis warhead, amikor nagy lövöldözés / robbantgatás van, borzalmasan CPU-limites, ehhez képest a tesztben fullHD-ben az összes processzor ugyanannyit ment. a warhead akkor ilyen szép GPU limites, amikor sétál az ember a dzsungelben, és nézegeti a bogarakat, vagy nemt'om, létezik-e hozzá flyby típusú benchmark, azok még ilyenek.
-
Bull1
aktív tag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Hát... azért olvastam h sokan panaszkodnak az ennél frisebb driverektől. (több az FPS, de laggol a megjelenítés)
-
wednesday
őstag
Azzal remélem mindenki tisztában van, hogy FPS drop az nem kizárólag CPU kérdés. Egy millió más oka lehet (alaplap, energiamenedzsment, driverek, maguk a játék engine-ek, háttértár, internet, futó alkalmazások, kártevők a gépen...) Tehát az, hogy valakinek a szomszédjának 3770k-val is beesett 130 alá a frame és ezért felhúzta 8.7Ghz-re és folyékony nitrogénnel hűti és így már végre "hihajtsa -e " a az erős VGA-ját. Az nem azt jelenti, hogy ez az általános, minden körülményre és minden játéknál a megoldás. Tehát az, hogy mindig izom CPU-t válasszunk.
Elképzelhető, hogy FX-el nem úgy teker néha egyes játékoknál a 7970, mint egy 3770k-val, de a nagy részét lehet észre sem venné az ember, ha nem méri külön ki.
-
TTomax
félisten
válasz
Malibutomi
üzenetére
Azóta elég sokat gyorsult az nv is...

-
MongolZ
addikt
3.6 és 4.4 GHz között pedig min fpst tekintve pedig még mindig csak 7%...
Az átlag FPS sokkal többet mond egy konfigról, mint egy minimum érték, főleg kihasználtság és nem FPS tekintetében. Semmi értelme GPU-kihasználtságnál minimumot nézni, főleg, amikor mindegiyk 90+.Ne feledjük továbbá, hogy ez csak egy egyszerű logoutos teszt, nem szentírás. Nincs itt sehol óriási különbség. El kell fogadni, hogy FullHD-hez sokkal inkább kell erős VGA, mint CPU. Nincs miről vitázni.
-
-
-
gyiku
nagyúr
tetszik ez a 8320. lehet lecserelem a 8120at

-
sakal83
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
Jaj ne. A tesztben egy i7-ről van szó, ami a mostani PH-s tesztben megelőzi a 8350-et.
És az I7-es is 4.2-4.4 Ghz-en elég, hogy a GPU kihasználás megfelelő legyen.
Nekem mindegy, hogy elhiszed-e. De, ha te nyugodt szívvel, felelősségteljesen ajánlod a 8350-et fullhd.hoz akár egy tuningolt 7950-hez, akkor van számodra egy ajánlatom.
Te és én is veszek saját pénzből egy 8350-es konfigot illetve egy i5-t. Lemérjük az elmúlt egy év jobb játékcímeivel, és amelyikünk konfigja nyer, az megnyeri a másikét.

Benne vagy?
Én igen. Szeretek fogadni ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
8th
addikt
Én ezt máshogy látom. Szerintem aki FX-8320-at vesz nem azért veszi, hogy azzal lógjon a neten, torrentezzen és bugyuta flash játékokkal bohóckodjon hanem gépigényesebb játékokat nyomat amelyek alá kell az ilyen erős hardver, máskülönben elbohóckodna egy apu-val. Aki ilyen szintű gépbe öli a pénzét az sejtem, hogy nem fél órákat játszik egy nap hanem 2-3+ órákat. A "munkagépeseket" ne keverjük ide. Azok nem viszik a pénzt mint átlag user drága pénzen vásárolt játékgépe hanem termelik így kis túlzással tök8, hogy mennyit kajolnak. 5éve még napi minimum két órát játszottam online haverokkal. Hétvégén nem ritkán egyhuzamban fél napokat nyomtuk de előfordult, hogy reggel benyomtam a gépet és csak pisi/kaki/kaja miatt álltam fel mert jó volt a társaság. Aki erős gépet vesz játszani annál biztosan nem 90% lesz az idle üzemmód, inkább úgy 50% környéke vagy még annyi sem.
-
MongolZ
addikt
Gratulálok, sikerült megcáfolnod magad: 3 és 4.4 GHz között 10%, míg 3.6 és 4.4 GHz között 4% (!!!) különbség van.
Nem kéne butaságokat terjeszteni. Fórumban sem mindenki szakértő, hanem tele van olyan emberrel, mint Te.
zimi1991: Már bocs, de én nem egyetlen tesztet linkeltem, hanem egy komplett összesítést. De nézz körül nyugodtan a neten, nézzél ph-s tesztet - csak figyelj oda a driverekre. Felőlem olyan kártyát veszel, amilyet akarsz, de legalább butaságokat ne terjessz.
De csak neked kigyűjtöm a guru3d-s tesztekből azokat, amelyeknél a 7970 GHz jobban teljesít, mint a 670:
Metro 2033
Anno 2070
Crysis 2
AvP, Lost Planet 2
Sniper Elite
Ez 8 DX11-es játékból 6. -
MZperX75
addikt
Ez nem jelent semmit 7970-es sem olcsó,akinek van lóvéja az Intelt vesz kompromisszumok nélkül.
Azért FX kissé kompromisszumos megoldás,aki 7970-et vesz az nem megy bele kompromisszumokba.E-pénis,és divat is számít,de azért jó látni,hogy csúcs játékos gépben azért a lényeg VGA az HD7970-es
Ha jól tudom az is AMD.VGA-ban nem rossz a 7xxx-es széria,bárki bármit mond.
Intel vagy AMD tök mindegy! Mindenki azt kap amire van lóvéja,más kérdés ,hogy itt a sok kis huszár feleslegesen vesz drága vasat,mert köze nincs ahhoz ,hogy bármit is kihasználjon belőlle,és le merem fogadni I5 vagy FX8350 van a gépben ,ha nem látja ki sem szúrja hogy mitől megy a Winfoson a szeretett játéka.
Nem védem az AMD-t félre ne értsétek,az INTEL 20X nagyobb cég mint az AMD teljesítményben 20% gyorsabb azt pont az a 20% nekem semmi ezzel pénzt nem sokat takarítok meg,a HD7970 sem termel pént csak e-peniszt növel azt kész.
FHD-s monitorra elég egy 7850 vagy 7870 vagy GTX660-660Ti is bőven.....
Multiban szépen vígan elvagyok LLano 3820-al is játékélmény szempontból,rohadt sok csalóval együtt...is

-
TTomax
félisten
válasz
Oliverda
üzenetére
Igen értem amit írsz,de az tény,hogy a 7970 nem elég minden játékhoz az ultrára...illetve vannak olyan játékok ahol meg nem célszerű magas grafikai beállítást használni,de ettől a processzorigény megmarad...

Vennék én nagyon szívesen AMD processzort,mert én sem vagyok a saját pénzem ellensége,de... kb 3éve vettem az i7 930at... ahogy elnézegetem ez az FX kb annyit hoz mint az i7 clktoclk... okay az i7em 4Ghzen megy csak ez jobban menne... de még mindig nem alternatíva sajnos...

(#140) MZperX75
A 7970em még most is itt pihen a dobozába nálam...annyira "csúcs" volt... egy 120Hz-es 2D desktopon villogva elhasalt... na de ez egy másik történet.... -
sakal83
addikt
válasz
QwErTy42
üzenetére
Itt nem a pénztárcáról van szó, hanem arról, hogy aki játszani szeretne, a vélemények (fullhd-ban kihajcsa) alapján megveszi a hd7950/7970-ét, és bambul, hogy szinte rosszabbul megy a játék, mint az előző vga-val.
Aki nem játszik/dolgozik, annak meg bőven elég egy 15k-s proci, mert filmhez, netezéshez, szövegszerkesztéshez elég az is. És ez nem lekicsinylés.
-
MongolZ
addikt
válasz
zimi1991
üzenetére
Most Te komolyan ennyire zöldszermű vagy, hogy belinkelsz EGYETLEN tesztet, amiben erősebbek az nvidia kártyák?
Tessék, egy összesítés: TPUFullHD-ban a 680-at is megelőzi a 7970 GHz
Azt ne mondja nekem valaki, hogy akinek i5/i7-re és 7970-re van pénze, annak nincs egy nyamvadt FullHD-s monitorra... FullHD alatt nem is érdemes ilyen teszteket nézegetni.
darky: Mire számítottál, a kis FX-4300 elveri az i7-et?
Oliverda: FX-eknél nincs nagyobb hatása inkább a buszsebesség növelésének? P2 X4 nekem jobban teljesített kisebb szorzó de nagyobb buszsebesség mellett is, még akkor is, hogy ha az a végső freki kárára ment.
-
TTomax
félisten
Most néztem meg éppen a 7970 topicban ki mivel "hajtsa ki".... nagyítóval kell keresni AMD cput... Biztosan elment mindenkinek a józan esze,és nem vett FX-et olcsóért... nem is értem az embereket...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#130) QwErTy42
Most kb azt írtad le,hogy aki tud fizetni egy 7970et az h@lye is...
Az már szórja orrba-szájba pénz nem számít... -
sakal83
addikt
válasz
atti_2010
üzenetére
Gyere el, nézd meg, ha érdekel. Visszaveszem a procit 3.3 ghz-re és feltolom 4.2-re. Nézd meg a különbséget.
Nézegesd át ezt a tesztet. Érdemes. + olvass be a 7970 fórumba.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
...és volt egy csomó, ahol a leszarozott 8150 is elveri a 3570K-t.

Most igazi tapló buta troll voltál gratulálok. -
->Raizen<-
veterán
Mikor megláttam a cikket egyből megörültem hogy lehet ismét fikázni az amd-t. Volt olyan teszt ahol az i3-tól is kikaptak az új cölöpverők.

-
Malibutomi
nagyúr
Oliverda
Egyszer megnéznék olyan tesztet, hogy normálisan beállítva mennyit fogyaszt egy fx-83xx. Bár gonodloom ilyen pepecselésre nincs idő.
Értem ezalatt, hogy gyárilag ezek is rendesen túl vannak feszelve sajnos, és ugye minden tesztben van alapórajeles, és szétfeszelt maxrahúzós fogyasztásteszt.
De mennyit fogyaszt mondjuk 1,25-1,3V-ra alulfeszelve 4GHz-en, mert ezt szinte mindegyik tudja.
A 8120-am is ment 1,244V-al 4ghz-et, a gyári fesz meg 1,375V a kemény 3,1GHz-hez.Ha az AMD nem ilyen eszemet feszekkel adná ki gyárilag talán jobb lenne a fogyasztási adat is.
Csinálnék én is ilyen tesztet, de max egyszerű konnektorba dugós fogyimérővel tudok.
Szerk.: De lehet azért megcsinálom, viszonyításnak jó lesz. -
válasz
Malibutomi
üzenetére
Sajnos a fogyasztásra rátesz, h eléggé "venézték" AMD-nél ezt az AM3+ deszkákat. Átlag user mindent hagy auto-n, akkor túlfeszeli, ventiket túlpörgeti. Piszkálás nélkül tényleg sz@r lehet a fogyasztás, de aki olvasgat a neten az néha durva beállításokat is találhat, van, ami alapfeszen is bírja a 4 GHz-t...
A 970-es ASUS sem a legjobb, LLC miatt nem stabil a CPU fesz, tuningban sajna nagyon gyenge. Visszasírom a "buta" AM2+ lapokat, ahol még az a fesz volt, amit beállítottam. Gondolom ezzel a feszültség-játékkal spórolni akartak a fogyasztáson, de inkább csak a tuningot b#&@ták nyakon vele.

Ja a korábbi "AMD-re kell egy nagy hűtő" dologhoz: ha nem tuningolod, akkor arra is jó a gyári. Ha meg kicsi tuningot kap, akkor kell Intelre is, de AMD-re is, ami aprón kb. 5000 Ft-os tétel, komolyabb darab 10k körül, extrémebbek a duplája. Na most aki tuningolni akar az nem egy low-cost gépet rak össze, nem hiszem, h ez vágja haza a számítását...

-
Freiherr
őstag
Én ezekbe a tesztekbe belevennék néhány nonK-s(pl:2400,3470) i5-öt is,hogy lássuk,azokhoz mérten hol állnak ezek a procik.Nem mindenkinek van K-s proci,egy belépő szintű i5 is jó referenciapont lenne a tesztben.
-
wednesday
őstag
A 6300 nem egy rossz vétel. Átlagos felhasználónak, átlagos játékosnak szerintem egy tökéletes választás lehet.
-
--László--
csendes tag
A teszt korrekt ,sajnos ennyit tud. Volt korábban egy 8150 - esem és nem estem tőle hanyatt.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
üzenetére
fx-8120 4ghz - 1,28V-al ment nekem, és 57 fok volt prime alatt, szóval valamit nem jól csináltál. Ja és a kupakhőt néztem ami több is mint a maghő.
Ja most látom 970 extreme 3-ad van, amik ahogy lassan körvonalazódik az FX topicban valamiért nagyon melegítik a procikat, ne kérdezd miért.(#100) zimi1991
A 7970-et azért kihajtja annyira mint az i5 pl itt: [link]
-
kisza25
félisten
nekem i5 3450 kellett 64fős multihoz 7850-el így full HD medium nem esik 60 FPS alá(multiban ez fontos)
i3-540 @4Ghz-en kevés volt tartani az FPS-t, azzal is volt átlag 70-80, de sokszor leesett 50 alá, de sokmagos AMD-nek is fekszik BF3 multi, egyszer szívesen megnéznék, egy ilyen jellegű összehasonlítást
Ehhez az egészhez hozzá tartozik, hogy minden más játék alatt elég volt az i3 is VGA limites beállításokkal, BF3 32fő pályáig szintén
-
atti_2010
nagyúr
válasz
üzenetére
Például a Visherak nagyon jól tuningolhatóak még alulfeszeléssel is és akkor biztos nem melegszik.
zimi1991tudja teljesen kihajtani ezért AMD alá teljesen felesleges nagy vgát tenni mert parlagon fog heverni.
Pont erről is szól a teszt hogy fullhd úgyis VGA limited lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az FX leállítja a magok felét is akár, ha nincs terhelés rajtuk. Egyébként egy FX-8xxx procival nem nagyon lehet CPU-limitről beszélni, Skyrim-ben is csak azért kétszer gyorsabb nála az Intel Core i5/i7, mert azt a foshalom Gamebryo-t használja, ami mellesleg betudható a Bethesda (Zenimax) szokásos fércmunkájával..

Már csak át kell nyálaznom az amd fx topikot, hogy kell ezeket húzni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)