- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem lényeges a kérdés. Egyébként azért, mert a Microsoftnak elege lett abból, hogy három cég igényeit tárgyalgassák évekig a GAB-ban.
A DirectX 12-ben a sok opcionális funkciók csak akkor jelentene problémát, ha a programfuttatás ezek nélkül lehetetlen lenne. Viszont szerencsére eléggé átgondolt ez a feature_level_akármi rendszer. Megadod a minimum szintet és utána programozol a maximumra. Amelyik funkció nincs támogatva, akkor csak a hozzá kapcsolódó effekt lesz elérhetetlen, de a program futtatásában nem lesz változás. -
Egon
nagyúr
Jól gondolod...
Csak éppen nem ezért meg azért: szívtam én annyit a 9700Pro tutkó drivereivel, hogy egy jó időre elvegye a kedvem az Ati termékeitől...
A hírrel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy akkor van értelme támogatni egy fícsört, amikor azt ki is lehet használni... Persze nyilván előbb kell berakni a hardverekbe a támogatást: amíg nincs rá vas, addig szoftvert úgysem fognak rá írni, ez triviális. De mivel az nV egy jó ideje már az ultramobil szegmensre koncentrál, meg tudom érteni, hogy nem nagyon forszírozzák az új fícsöröket, "csak" a kötelezőt hozzák - cserében a Maxwell-hez hasonló, teljesítmény/fogyasztásban bajnok vga-kat várhatunk. Egyszerű a helyzet: akinek ez nem tetszik, az vegyen ADM-t ha akar (a kapcsolódó topicok szerint továbbra is tutkó drivereivel együtt - tudom, az mind user error...), ennyi.
-
Egon
nagyúr
Ne zavartasd magad a tényektől
D3D_FEATURE_LEVEL_11_0 az, ami kötelező lesz a DX12 támogatás szempontjából, a többi opcionális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest