Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
#00137984 #160 üzenetére
Ezt a fifás ökörséget szerintem nem kéne ennyire komolyan venni... egy grafikára amúgy is igénytelen játékról van szó, legalábbis a célközönségét ez a dolog sosem érdekelte. Ez hogy ne lehetne PC-re áthozni normálisan, szerintem csak egy PR bullshit a kiadó és/vagy méginkább az AMD részéről... ha valakinek érdeke fűződne hozzá, nyilván egyből lennének lehetőségek megoldani.
-
Locutus
veterán
válasz
StrixAurum #124 üzenetére
Nekem a 670FTW is gyakran felvált böngészés közben, de nem kifejezetten full 3d órajelre, hátmég boostra. Ezen több fokozat is van odáig, ilyen low 3d, meg videólejátszós órajel, stb...
-
Locutus
veterán
Elméletek... a gyakorlatban meg csak az egyre több szop*s megy az egyre újabb driverekkel, és bugokkal, egész addig, amig a user le nem cserél újabbra.
Nemigen teremtik meg ezek az igényt idén sem szerintem, hogy a 2 éves 670FTW-t, vagy az 1 éves driverért lecseréljem valamire... fhd 60fps-t még mindig tudja mindenben amiben kell...
-
Locutus
veterán
Nocsak, AMD mégis összetojta magát valamitől... pedig úgy volt, hogy ők nem virítanak idén semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest