- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Jól gondolod...
Csak éppen nem ezért meg azért: szívtam én annyit a 9700Pro tutkó drivereivel, hogy egy jó időre elvegye a kedvem az Ati termékeitől...
A hírrel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy akkor van értelme támogatni egy fícsört, amikor azt ki is lehet használni... Persze nyilván előbb kell berakni a hardverekbe a támogatást: amíg nincs rá vas, addig szoftvert úgysem fognak rá írni, ez triviális. De mivel az nV egy jó ideje már az ultramobil szegmensre koncentrál, meg tudom érteni, hogy nem nagyon forszírozzák az új fícsöröket, "csak" a kötelezőt hozzák - cserében a Maxwell-hez hasonló, teljesítmény/fogyasztásban bajnok vga-kat várhatunk. Egyszerű a helyzet: akinek ez nem tetszik, az vegyen ADM-t ha akar (a kapcsolódó topicok szerint továbbra is tutkó drivereivel együtt - tudom, az mind user error...), ennyi.
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
Ne zavartasd magad a tényektől
D3D_FEATURE_LEVEL_11_0 az, ami kötelező lesz a DX12 támogatás szempontjából, a többi opcionális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest