- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- MIUI / HyperOS topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
einstein
senior tag
válasz
Oliverda #179 üzenetére
"Sokan itt úgy gondolják hogy az 5870-et a 4890 árában kellene hogy adják, az 5770-et pedig a 4770 árában. Aki ezt gondolja az szerintem álomország tengerpartján játékok közt él."
Pedig valószínű közel így lenne, ha AMD-t késztetné rá valami. Úgyhogy én csak ezen siránkozom. -
einstein
senior tag
válasz
VaniliásRönk #177 üzenetére
Ki tapsolt annak, én biztos nem.
De szakadjunk már el ettől a "bezzeg az nvidia, meg intel" témáról. Senki nem mondta, hogy az jobb volt. -
einstein
senior tag
válasz
Oliverda #172 üzenetére
Az 57x0-ról beszélgetünk most ha nem tévedek.
Igen, elírtam.Szerinted melyik a jobb?
Megint visszatérünk ahhoz, amit mondtam. Mintha az AMD-t védeni kéne.
Ez nem egy Ati/AMD vs. Nvidia vita.
Nyilván, ha össze kéne hasonlítani, azt mondanám a mostani jobb, de attól még nem örülök neki. -
einstein
senior tag
válasz
Oliverda #162 üzenetére
"Nekem pont jó, de tudok még olyanokat akik hasonlóan gondolkoznak. Én pl azért nem vettem 4870-et (vagy 90-et) mert baromi sokat zabál és emellett fűt mint egy kazán, illetve a plusz teljesítményen kívül semmiben sem több mint a 4850."
Nem ezt írtam, hogy a 58xx széria nem jó, hanem maga a helyzet nem jó, hogy az egyik fél konkurencia híján azt csinál, amit akar. (ld generációváltás után marad ugyanaz az ár/teljesítmény).
És azt elhiszem, hogy egy egy ember siránkozását unalmas elolvasni 250.-szer, de valószínű azért fogja leírni 251.-szer is, mert ti meg görcsösen AMD mellett kardoskodva ragaszkodtok ahhoz hogy ez milyen jó.. Holott ez nem az AMD ellen irányul, sőt nem is ők a fő okozói ennek a szitunak.
-
einstein
senior tag
válasz
Oliverda #158 üzenetére
Nyilván túlzás, hogy nincs fejlesztés. De mint, ahogy írtam, teljesítmény szempontjából a helyzet ugyanaz. És az egy dolog, hogy AMD helyében én is ugyanezt tenném, de ezt ne próbáljuk meg már úgy beállítani, mintha ez nekünk jó volna.
Abban bízom azért, hogy felismerik, hogy nemcsak közvetlen PC-s konkurencia létezik (avagy nem létezik), hanem ott vannak a konzolok, mint alternatíva, tehát lesz még versenytárs... -
einstein
senior tag
válasz
Oliverda #154 üzenetére
Az nvidia átnevezgetésénél mindenki - jogosan - hőbörgött, hogy ugyanazt a teljesítményt adják, nem fejlesztenek stb.
Az AMD kb ugyanezt csinálja, mert nincs konkurencia. Lehet itt jönni azzal, hogy DX11, meg kisebb fogyasztás és húdesokfejlesztés, de a végeredmény ugyanaz. Azonos teljesítmény, azonos áron, előrelépés nélkül. Na ezért csalódás.... -
einstein
senior tag
Mivel $-ban adták meg, az gondolom amerikai ajánlott fogyasztói ár... És ugye ott nincs ÁFA. Amit írtál, az igaz - az európai árra vonatkozóan.
Szerk: sajnos ezek a karik nem elegek FullHD-hoz, meg 48XX-ről amúgy sem érdemes erre váltani. Az 5850-től meg félek, hogy hiába drága, fél év múlva már az se lesz elég...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Filmvilág
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest