- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem. Ők csinálják a saját meghajtójukat, és közben engedik, hogy a közösség is csináljon a kártyákhoz drivert.
Azért a kevés felhasználóért nem éri meg komoly kapacitást fordítani a Linuxra. Majd ha a Linux részesedése nő, akkor ez változhat. Amíg viszont nem nő, addig az egész kérdés fel sem merül. -
PetX
aktív tag
válasz
atti_2010 #112 üzenetére
Sztem ez rossz hozzáállás.
Ha lenne egy működő képes driver, akkor természetesen többen is használnák. Őszintén megmondva minden linuxos áttérésemnek a kerékkötője a 3D támogatás hiánya, gyakorlatilag minden program adott számomra amit napi szinten használok, mondjuk AutoCAD vagy PS nem, de szerencsére nem ezzel keresem a kenyeremet sem. -
hoffman_
nagyúr
Az új nevekbe rendesen belekutyulódom, nem értem
De az "aranyvérű" gépek eseti többletteljesítmenye tetszik, erre kíváncsi vagyok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
PetX
aktív tag
Linux alá a mai napig nem létezik használható(!) driver... Az miért nem fontos?
Pedig sztem nem elhanyagolható az a felhasználó tábor aki Radeon-nal akar Linux alatt létezni.
Off:
Ubuntu alatt a 9.es verziók óta próbálom mindenféle fórumok alapján használatbavenni a 4830-at, eddig semmi eredménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest