- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
Miért élne vissza? Ha visszaél veszek más platformot pl.Intelt, a magas fokú energiagazdálkodás nem oldható meg másképpen, az Nvidia meg úgy sem fog olyan VGA-kat gyártani amelyek teljesen kompatibilisek az AMD-vel Hybridben is működnek az APU IGP-vel, valamint lekapcsolnak ha nincs terhelés, akkor meg nincs miről beszelni.
-
atti_2010
nagyúr
-
atti_2010
nagyúr
válasz
eladohardver #43 üzenetére
Így a procira nyomtad a terhelést, világos hogy nem bírja, ki az az állat aki egy olyan kártyát 1280x1024-ben használ??? De ez már no komment, csak az a kár hogy kezdő fórumozók is elolvashatják.
-
atti_2010
nagyúr
Azt azért tegyük hozzá hogy a felhasználok 88% nincs szüksége egy Sandy teljesítményű procira, de jól jönne ha esetleg Hybridben lehetne hajtani kisebb (olcsóbb) VGA-kat a prociban lakó IGP-vel, így kevesebbet is fogyasztana a rendszer, csak az a kérdés hogy menyire tudja eladni ezt az AMD. Hiába vannak jó cuccaik ha nem tudják eladni, pl az üzlet ahol én vásárolok hatalmas, tele a weblapjuk nap mint nap új videó kártyákkal de valahogy AMD-s elvétve akad közöttük pedig az Nvidia már nem hiszem hogy lefizeti a nagykereket, és most azt sem mondhatni hogy nincs versenyképes VGA-juk.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Silentfrog #32 üzenetére
Ügyfél: egy olyan Pentium 4 kellene nekem 4 magos de minél olcsóbb.
Én: olyan már nincs csak Core 4 és azok drágák meg játékra felesleges, jó lesz oda egy AMD X4 jóval olcsóbb és fejleszthető is.
Ügyfél: Na jó, akkor egy olyan Pentium4 AMD jó lesz! -
atti_2010
nagyúr
válasz
eladohardver #29 üzenetére
És mi van ezen röhögni való? szerintem fogalmad nincs miről van szó.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
antikomcsi #20 üzenetére
Én már vettem volna 1 a nagyobbik gépembe, de így hogy nem lehet tudni hogy holnap működik e még nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged