- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
a tesla óta minden kőkorszak, ez tény, ez a realitás. ültem 150ezer eurós csúcs s merciben és csúcs range roverben is (ez a kettő szerintem az etalon jelenleg autógyártásban), lassú, ostoba, primitív mulitmédia, az egész ahogy van, egy vicc. egy prosztó kínai dupla din-es 2.3.x androidos fejegység fényévekkel többet tud. nem véletlen iparkodnak most veszettül az autógyártók, mert egy egyszerűbb okostelefon is lehagyta a legdrágább autók tudását.
én csak üdvözölni tudom, hogy végre idén kijönnek az első autók amikben választható lesz a google és apple rendszer, ha csak részben is. idővel pedig amúgy is mindkét rendszer elérhető lesz minden márkánál, ha valaki veszi a fáradtságot, akkor olvashatja, hogy már most is kétfelé figyelnek a gyártók és legalább egy irányban fejlesztenek is.
a jövő úgyis az, (még ha opcionális is lesz), hogy bepattintod a nexus vagy ipad tableted vagy telefonod a műszerfalba és azon fogod vezérelni a multimédián és navigáción túl az autó főbb funkcióit is, fűtés, klíma, tetőablak, ülések, szellőzés etc.. a gyártók megírják rá a szoftvert - ha akarják. vagy, szinkronizál azonnal kapcsolat felépülése után a telefonoddal és csak egy panel lesz a középkonzolban, de az egész a telefonodról fut vpn-en keresztül.
az igo ezért jelenik meg végre pl androidon, teljesen legális, szabadon vásárolható lesz egyes androidos telefonok esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Társasjáték topic
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest