- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
akkor én nem vagyok egészséges ember, itthon próbáltam a 8-at, és egy hét alatt sem sikerült megszoknom, úgyhogy elismerem, átlag alatti intelligenciával rendelkezem
sőt valószínűleg a főnökeim is retardáltak, amiért win7 helyett nem 8-ra váltottunk egyből, kész csoda, hogy még működik a cég, pedig egy értelmes ember sincs itt -
törölt tag
#20-ban már leírtam részletesen, és amúgy is beszéltünk már erről itt, hogy aki munkára használja a gépét, és nem IT guru, annak igenis tönkreteheti a produktivitását egy oprendszer váltás.
nálunk egyszerűen nincs idő arra, hogy az embereket átszoktassuk a win8-ra, és értelme sem lenne.egyébként azt nem szeretem ezekben a vitákban, hogy aki nem tudja/akarja megszokni a csempéket, az sokak szemében automatikusan retardált-"csökkent munkaképeségű"-őskövület-stb, pedig csak arról van szó, hogy egyszerűen NEM KELL, ennyi
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest