- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem Nyaralás van.
Megérkezett amúgy.
Snapdragon 435 lett végül, 5,5-es kijelző , HD felbontással, ujjlenyomat, 3080-as aksi, szelfiekamera elöl.
És először kerül Xiaomiba 3-as tálca, tehát külön van mindkét SIM + még egy microSD hely is.
Egyértelműen a fiatalokat célozták be vele, de korrekt lett szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Megérkezett? Cikk?
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
MODERÁTOR
-
NorbiG2
tag
válasz kovbandi82 #32 üzenetére
Milyen nyűgjei vannak? Nem volt még MIUI-m.
-
yanna
addikt
Nem tudom mennyire hiteles:Note 5
-
-
Benőke
őstag
Kár az aksiért. A "szokásos" 3000 környéki akku nem jó csak elégséges. Pont hogy hasznos volt az a 4100mAH...
A többi verzióban sem lenne jó ekkora akku... -
Wesder
félisten
válasz kovbandi82 #43 üzenetére
Ami sajnos nem lesz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz mjani1172 #41 üzenetére
Csak ha olyan állította, akinek halvány lila gőze sincs arról, mit beszél. Gondolok itt ramkezelésre. Az egy sztereotípia, MIUI-nak hitvány. Na ez mindig kiakasztott. Semmivel se roszabb, sőt jobb mint egy Samsungé, több beépített szolgáltatással.
De az is tény, hogy alapvető hibákat nem javítottak, ami viszont már zavart. Mint ahogy az is, hogy a wifi hotspot nem működött egyes készülékeken, a kamera videónál FHD-ben újrafókuszált folyamatosan. A rendszer funkcióra odafigyeltek, de azok működésére nem, és ezt szóvá is tettem a fórumokon is.
Egyáltalán nincs semmi ellenérzetem a MIUI-val, sőt ha jön egy odabaszó 5 coll körüli telefonjuk, tuti beruházok, de a MI6 nem győzött meg, főleg hogy sajna a H+ lassan nem igam elég a netezési szokásaimnak, nem úgy mint 1-2 éve. Speciel a B20-as MI6-ra várok -
mjani1172
addikt
válasz kovbandi82 #32 üzenetére
Én azért úgy emlékszem hogy elég keményen beleálltál azokba akik valamilyen kritikát fogalmaztak meg a "MÁRKÁT" illetően.
Minden fórumon akadnak olyanok akik annyira magukénak érzik az adott tipus védelmét ami már túlzás, és most olvasom, hogy több fórumon is pálfordulás történt, 3-an támadják azt a márkát amit 6 hónapja még úgy védtek mint Cerberus.
-
RaZroX
addikt
Most belépő szint alatt azt értjük, hogy kevés legyen benne a hardver, vagy hogy fillérekbe kerüljön ?
Mert Note 4 Global-t 50-ért utánad vágják bontatlanul garisan. Szerintem már ez is verhetetlen áron van, nem látom ennek a készüléknek sok értelmét.This is the way
-
Graphics
Jómunkásember
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Fr@nkieWilde #31 üzenetére
Olyan telefon, hogy kompromisszummentes nincs.
Ameddig a kákán is a csomót keressük nem is lesz.
Ott az RN4, korrekt felhozatal, de még akkor is ez megy: miért nem ez van benne, miért nem van benne...
Közben meg 200$ alatt nincs értelmes versenytársa.Tök mindegy melyik gyártó mit készít, kompromisszum lesz, mert vagy nem ad ki a user ennyit és annyit, vagy arra vár ,hogy mit ad ki a másik gyártó.
És hogy kell-e olcsóbb phablet a kínálatba, nos a Xiaomi visszamászott az 5. pozícióba, ami nem kis tény.
Viszont minden cikknél csak a fanyalgást látom. Gondoljunk már bele, mit várunk? Hogy majd profit nélkül fejlesszenek, szerintetek miből lesz új generációs készülék? Ha 2 évente kijön egy modell?
Kismillió telefon? Két kezemen meg tudom számolni azt a kismillió telefont. Melyik?
Redmi 4A, Redmi 4X, Redmi Note 4(X), Mi5S ( Plus ) , Mi6 , Mi Max 2, Mi Mix
Ez tényleg olyan sok lenne erre az évre?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
válasz mjani1172 #29 üzenetére
Nem fordultam, a MIUI a legjobb droid alternatíva, imádom és szeretem, csak sajnos az elmúlt időben eléggé megszívatott. Aki droidos telefont vesz, csak ezt ajánlom Neki, semmi mást. De jelen pillanatban nem igazán érek rá a nyűgjeire, mert olyan mint egy nő. Ha a MI5-öt nem éri baleset, le nem cseréltem volna.
De ameddig megvolt, a tényeket akkor se hallgattam el, ami zavart[ Szerkesztve ]
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Úgy tűnik a Xiaomi lesz az új Samsung...
Mint egy falat kenyér...És inkább B20 az embereknek, meg normális gyári ROM. Nem kismillió telefon 1 évben.
Hosszú évek óta egyetlen gyártó nem készített egy kompromisszum mentes telefont, mely árban is egyenértékű lenne a szolgáltatásával.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
margithid
veterán
válasz tothmaxy182 #19 üzenetére
Hát igen, nekem is ezért esik majd ki a Note 5, csak 3800as aksi lesz ha minden igaz.
Azért remélem, hogy a Note 6ban nem fog tovább csökkeni... -
mjani1172
addikt
válasz kovbandi82 #24 üzenetére
Jó nagyot fordultál. Sosem értem az ilyet.
-
veterán
Egyetértek, én is a kamera fejlődést várom.
Épp eladtam a Note 3 Pro-t, helyette most egy Huawei P8-at használok. A Xiaomi legtöbb dologban jobb volt, de a kamera - ha nem is harmatos, de - gyenge volt nekem.
Jöhetne egy kicsit jobb képminőség, és már meg is venném..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
grengor
csendes tag
Boldog és elégedett Redmi Note 2 használóként elmondhatom, hogy kezdem kinőni ezt a telefont, és öregszik már a kicsike. Nem akarok 4et venni mert félek hogy egy hónapra rá kijön az 5, így jártam a mostanival is, de úgy látom hogy még várni kell. Ez a verzió számomra még visszalépés is lenne.
-
Graphics
Jómunkásember
Augusztusban bejelentik. Mire ez kapható lesz legalább január ..
Először a kínai piacot szolgálják ki úgy is, vagy ha eszük van only Global
-
Graphics
Jómunkásember
És ez megjelent? Nem.
És nem havi 1 telefon, a Redmi Note 4 tavalyi modell.
A Mido idei. Januárban jelentették be, de mire kaphato lett eltelt nem kis idő. Gyártás felfutása.
Kifut a gyártás, időközben jönnek új hardverek olcsóbban, a tervezés pedig már zajlik. Enélkül érdektelenségbe fulladna a dolog.Attól mert fejlesztés zajlik , még nincs itt a kézben a készülék.
Évente jön új modell. Ez a tendencia minden gyártónál.
De azt értsd meg, hogy ez a Redmi 4A nagyobb kiadása, nem pedig a Note3/4 utóda...
Griff55: Ez egy belépő kategóriás phablet lesz, nem az RN3/4 utóda.
Uborkaszezon van, ilyenkor kell tolni a marketinget. Én várom, népszerű lesz , a Xiaomi végre lendületbe jött, így lesz pénz új dolgokra is.
[ Szerkesztve ]
-
Telefonok helyett hegesztenének 100%-os romokat. Kimerem mondani, hardcore MIUI fan voltam éveken keresztül, de ahogy a MI5-öt elrontották rendszerileg (meg a Note2-t, a Redmi 1-2-ről nem is beszélve) az borzalmas volt, és megalázó egy olyan telefonnak.
Mivel egy csúnya baleset érte, váltani kényszerültem, de amíg ez a havi 1 telefon trendet követik, felejtős. Note5? A Note4 mennyi idős is? Idén januárban jelent meg.....[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Igazából nem nagyon értem már ezt a redmi note szériát... egyre rosszabb, Redmi Note 3 pro esetében SD650-es proci, Aztán a redmi 4 és 4 pro(SD 625) gyengébb lett az elődmodellnél, és most beleraknak ebbe egy SD425-öt 2 giga rammal... Már a Redmi Note 4 Pro-nál is SD660-ra várt a nép de csak nem jött. Kíváncsi leszek a Pro változat hardverére, és javíthatnának a kamerán is, ahogy már korábban említették mások.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
devast
addikt
válasz holozis_HUN #16 üzenetére
AC wifi se lenne rossz, az is gondolom csak a licenszköltségek miatt nem került bele, a chip tudná.
-
tothmaxy182
őstag
Az a baj, hogy a Note 4 engem annyira hozzászoktatott a brutális üzemidőhöz, hogy mostantól minden, ami nem bír nálam legalább 3 napot 7-9 órás kijelzőidővel az szarnak fog tűnni.
Minden szavam magánvélemény!
-
joci86
senior tag
Jé, egy 5,5"-os Redmi 4A...
-
batai15
félisten
Igazán lehetne már valami dizájn váltás az előlapon is..
-
holozis_HUN
veterán
Azért lenne mit fejleszteni pl Redmi Note 4-ről:
- Tpye - C
- Gyorstöltés
- Jobb kamera (minimálisan, csak azért legyen jobb)
- Tanítható infra
- Bluetooth 5.0
- Snapi 660Ezek hirtelen. Persze szerintem max gari lejárta előtt 1-2 hónappal fogok váltani, azaz még több, mint másfél év. Nagyon jól elvagyok vele, leszedtem a védőüveget, így még szebb lett a telefon MIntha új lenne. Rengeteg rom van rá, szét lehet modolni és simán hozza a csúcs telók gyorsaságát napi használatban, testreszabás főleg.
Amúgy sem érné meg váltani, főleg azért is mert elvileg kisebb aksi lesz benne... Ami nagy hátrány... Maradhatna ekkora aksi, vagy akár pici ugrás 4200 mAh-ra...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Értem én hogy kell az utód, de a jelenlegi palettát sem tudják rendesen kielégíteni. Most jön az új széria és kész a káosz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
veterán
Ez így a Note 4-eshez képest nem éri meg, ha már kínában is 39k HUF-nak megfelelő az ára.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
haypro
senior tag
Ennek így mi értelme van? A rendes Note 5 viszont jöhetne, Snapi 660-nal, 4GB RAM-mal, Type-C-vel és kicsit megújult külsővel lenne helye a piacon.
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
kelly416
veterán
válasz Viktor0610 #6 üzenetére
A kategóriájában jó is az, de less rá az adatlapomon, milyen telefonjaim voltak előtte, és rájössz, miért keveslem ezt.
De ezt leszámítva tényleg oltári kütyü főleg ennyi pénzért. Ezért is választottam ezt, meg főleg az akkuja és az üzemideje miatt. A képeiről csak annyit, hogy haverral szoktunk repülni Ace Combat Infinity-ben, és néha amikor 1-1 olyan dolog van, viberen kép formájában küldjük át egymásnak. Az első Note 4-es képnél (LG G4 után) egyből megkérdezte, hogy telefont cseréltem-e? -
Szabcsizz
őstag
Hát ez így kissé gyenge eresztés. Bár ha ez volt a cél, akkor jól sikerült.
-
MODERÁTOR
-
HXY
addikt
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Én dettó
Tegnapig Redmi Hongmi-t használtam. -
kelly416
veterán
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Az jó ok. Mint régen vizsgaidőszakban, ha sikerült, azért rúgtunk be, ha nem, akkor meg azért.
Egyébként tényleg kamera az elsődleges, káva másodlagos, más dolgot nagyon fel sem tudok hozni ellene.
-
MODERÁTOR
Szerintem nem csak ugyanannak akarnak eladni új telefont.
Nyitnak Európa felé (elvileg), így új vásárlókat is szerezhetnek.Meg aztán vannak a vérfanok, akik a Note 3 után megvették a Note 4-et, majd most meg fogják venni a Note 5-öt.
Én azt találtam ki, hogy akkor váltok a Redmi 5-re, ha lesz benne B20.
Vagy, ha tetszik és jó áron adják.
Vagy csak úgy...Xiaomi 13T
-
moma
őstag
Xiaominek az lehet probléma, hogy mivel csábítanak át a váltásra, mondjuk egy note 3 pro ról az újabbra. Szerintem vagy a kamerán kéne javítani kicsit, vagy a kávát csökkenteni. Vagy nem tudom. De aki vett tőlük egy telót az utóbbi években annak teljesítményben az már lényegében elég amíg tönkre nem megy. Nem lesz könnyű újabb telót eladni ugyanannak az embernek.
we all deserve a bit of luck.
-
MODERÁTOR
Redmi 5-öt AKAROOOOOOOOK!!!!!!!!
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest