Hirdetés

2018. július 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Augusztus 21-én érkezik a Redmi Note 5 belépő variánsa

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: SlashLeaks | Frissítve:

A Xiaomi rendkívül, és abszolút okkal népszerű phabletje idén visszafogottabb felszereltséggel is elérhető lesz.

Update: Úgy tűnik, több variáns is bemutatkozik 21-én, amelyek már a korábban hivatkozott Snapdragon 625-tel és Full HD kijelzővel várhatóak. A memóriakiosztás szintén a kellemes felé mozdul 3, illetve 4 GB rendszermemóriával. Legalábbis két nagyon hasonló modellszám (MDE6S és MDT6S) is előkerült, amelyek az eredeti MDE6 változatait jelölhetik.

A Xiaomi Redmi Note 4 nem egy szempontból emelkedett ki az árkategóriából, a B20-as hálózati kompatibilitás pedig végképp megkerülhetetlen ajánlattá tette a remek üzemidővel (is) büszkélkedő, phabletet. Alapos okkal bízunk benne, hogy a Redmi Note 5 tartja a színvonalat, ráadásul egy szerényebb, ezzel együtt még olcsóbb verzióból is választhatunk idén. A Xiaomi Redmi Note 5A csomagolását már láttuk, a SlashLeaks viszont pontosította a specifikáció egyes részleteit is, amelyek némiképp ellenmondanak az eddigi értesüléseknek. Dupla hátlapi kamerarendszer például nincs, csak 13 megapixeles főkamera és 5 megapixeles előlapi modul.

Xiaomi Redmi Note 5A
Xiaomi Redmi Note 5A [+]

A renderképeken kívül a méretek is ismertek, amelyek alapján a Note 5A minimálisan nagyobbnak, de vékonyabbnak ígérkezik az elődmodellnél. A készülék elvileg 153 × 76,2 × 7,59 milliméteres, valószínűleg továbbra is fém házat kap. A hardver értelemszerűen szerényebb, a Snapdragon 425-ös lapka és a 2 GB rendszermemória mellé már csak 16 GB belső tárhelyet és HD felbontású megjelenítőt mellékeltek, a panel mérete viszont marad 5,5 hüvelyk. Az akkumulátokapacitás is 3080 mAh-ra csökken, ezzel együtt az ár is jelentősen mérséklődik. A SlashLeaks úgy tudja, a Xiaomi Redmi Note 5A-t augusztus 21-én mutatják be 1000 jüanos kezdőáron, ami alig 39 ezer forintnak felel meg.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.