Augusztus 21-én érkezik a Redmi Note 5 belépő variánsa

Update: Úgy tűnik, több variáns is bemutatkozik 21-én, amelyek már a korábban hivatkozott Snapdragon 625-tel és Full HD kijelzővel várhatóak. A memóriakiosztás szintén a kellemes felé mozdul 3, illetve 4 GB rendszermemóriával. Legalábbis két nagyon hasonló modellszám (MDE6S és MDT6S) is előkerült, amelyek az eredeti MDE6 változatait jelölhetik.

A Xiaomi Redmi Note 4 nem egy szempontból emelkedett ki az árkategóriából, a B20-as hálózati kompatibilitás pedig végképp megkerülhetetlen ajánlattá tette a remek üzemidővel (is) büszkélkedő, phabletet. Alapos okkal bízunk benne, hogy a Redmi Note 5 tartja a színvonalat, ráadásul egy szerényebb, ezzel együtt még olcsóbb verzióból is választhatunk idén. A Xiaomi Redmi Note 5A csomagolását már láttuk, a SlashLeaks viszont pontosította a specifikáció egyes részleteit is, amelyek némiképp ellenmondanak az eddigi értesüléseknek. Dupla hátlapi kamerarendszer például nincs, csak 13 megapixeles főkamera és 5 megapixeles előlapi modul.

Xiaomi Redmi Note 5A
Xiaomi Redmi Note 5A [+]

A renderképeken kívül a méretek is ismertek, amelyek alapján a Note 5A minimálisan nagyobbnak, de vékonyabbnak ígérkezik az elődmodellnél. A készülék elvileg 153 × 76,2 × 7,59 milliméteres, valószínűleg továbbra is fém házat kap. A hardver értelemszerűen szerényebb, a Snapdragon 425-ös lapka és a 2 GB rendszermemória mellé már csak 16 GB belső tárhelyet és HD felbontású megjelenítőt mellékeltek, a panel mérete viszont marad 5,5 hüvelyk. Az akkumulátokapacitás is 3080 mAh-ra csökken, ezzel együtt az ár is jelentősen mérséklődik. A SlashLeaks úgy tudja, a Xiaomi Redmi Note 5A-t augusztus 21-én mutatják be 1000 jüanos kezdőáron, ami alig 39 ezer forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

  • Készülnek a Redmi Note 5A-dobozok

    Már csak néhány hét lehet hátra a Redmi Note 5-széria debütálásáig, az olcsóbb modell első példányai bedobozolva várják a premiert.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Hirdetés