- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leakadhatnatok a digital-analog vitarol
A sibilance-hoz akartam meg az elejen hozza tenni, h azert magasrol legyinteni a manapsag 99,9%-ban elterjedt digitalis tecnikara erös tulzas. Olcso (de igazabol a nagyon draga kategoriat kiveve barmelyik) hangszedö is randan sziszeg, a rendszer többi elemet nem is szamolva. Eleg sok fejest hallottam mar es hatarozottan emlekszem melyiknek volt banto sibilance-a es melyiknek nem (vagy akar szamomra nem eszrevehetöen nem).
Lehet köldököt nezni, meg rengeteg felvetelt beszerezni analogon, mert hal' istennek ujra divatba jött, de hacsak nincs igen komoly felszerelesed meg merem kockaztatni egy nyugati atlagember altal megfizethetö futomü+dac+integralt erösitö+hangfalak elverik rendesen. Az extrem kategoriaban pedig mar minden oly mindegy
-
Jó kis teszt, szép objektíven. Köszi Szentkuti; nem csalódtunk
Az árát nem néztem meg Jappánban. Ez vajh a szokásos bullshit európai árazás, vagy kint is ennyi..?
(#1) darvinya@ ezt gondold át még egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 24 Hours of Le Mans
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged