- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz
proci985 #201 üzenetére
Oké, én is leáltalánosítottam és nem vagyok reprezentatív statisztika sem, de ez is kb ugyanaz a kategória amit írtál. Azért nem volt így régen sem mert a te esetedben van 1 példa? Nem...
Nézz már körbe társadalmi szinten mi ment régen, meg mi megy most is. Amikor cég fizeti a képzést neked csak rá kell bökni, hogy melyikre akarsz menni, és nem használják ki... az mi?! Hát nem valami nagy lelkesedés az biztos.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
proci985 #181 üzenetére
"meg igazabol abba is erdekes belegondolni, hogy mar 15 eve is megvolt az igazi programozo poen. ami igy visszanezve kulonosen vicces, hogy mar mennyire nem aktualis"
Az igazán vicces, hogy a FORTRAN viszont azóta is él -
-
törölt tag
válasz
proci985 #172 üzenetére
"hanem siman illusztralni azt hogy az i++ valojaban utasitasszinten i = i+1 ahogy ertem"
(#171) strogov
A junior nem ír ilyet, viszont ha látja, akkor értse meg, hogy miért. A threading alapjaival legyen tisztában azért egy java pozícióra jelentkező.
Nálatok tényleg 0 tudással is felvesznek bárkit vagy mi?
A példaképed pedig nem lennék, mert élőben ~hozzád sem szólnék, amilyen arrogáns a stílusod.
-
törölt tag
válasz
proci985 #166 üzenetére
Nem is az i++ védelmére gondoltam...Nem keverek semmit semmivel, köszönöm.
...
private int count;
// ez helyett (nem thread-safe)
public int getCount(){
return count++;
}
...
// ez (thread-safe)
public synchronized int getCount(){
return count++;
}A miértjére pedig sokan nem tudnak válaszolni, mert nem értik, hogy miként működik a ++ -- ...
-
strogov
senior tag
válasz
proci985 #155 üzenetére
"egy pillanatra mondjuk en is elgondolkodtam, hogy miert ennyire fontos, hogy mit csinal a java egyetlen adattipussal a felszin alatt."
Ezen nem elgondolkodni kell hanem menekülni. Amikor junior voltam az "igazi senior" még azon rugózott, hogy ++i, vagy i++ a gyorsabb, és miért. Nyilván akkor is tudtam a választ, és most is tudom, de ha felvesznek akkor az lesz a főnököm aki ezt megkérdezte. Ennél többet ér az életem.
Juniorként olyanhoz menjen dolgozni az ember akitől érdemes tanulni. Aki a fenti tesztet összehozta attól nem érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged