- Mobil flották
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
Ok, akkor nem lesz ilyenünk.
-
akooos
veterán
Jól váltottam át, hogy 850.000 forintra gondolnak árban?
-
Kövezzetek meg, de ez nagyon bejön.
-
RoBos
senior tag
Kíváncsi leszek majd a töréstesztekre mikor majd ezt dobálják 1,5 m magasból a betonra!
-
Segal
veterán
válasz
Black&White #40 üzenetére
4050-es akksi az mondjuk kicsit sovány
-
rajd
tag
A selfie kamera kérdése is kipipálva
-
Black&White
addikt
SOT ~1,5 óra?
-
Merész újítás.
Koncepciókészülék mint az első is volt. Én azért kíváncsi vagyok, hogy lesz-e egy sima MIX készülék esetleg, vagy azt már nem erőltetik.
Technológiai szempontból is érdekes a kijelző, kíváncsi lennék ki a gyártója?
-
Segal
veterán
Ha el lehet majd rejteni a kamerát ezek tutira megcsinálják hogy csak a telefon teteje és alja lesz kijelzőmentes és körbe fog érni a kijelző az oldalán.
-
RoBos
senior tag
Na erre vegyél majd védőtokot! Muhaha...
Anélkül úgy se merné senki se használni, és akkor majd egy nagy szilikon tokba lesz az egész?! -
szente
addikt
180.6%-os kijelző arány.
Jakesz: Létezik egyáltalán teljesen kör alakú kijelző?
-
Jakesz
addikt
De könyörgöm. Ha már megcsinálták így, akkor minek kellett az a csík hátuljára? Kameralyuk kellett volna, mint a Samsungnál. Így mégis mire lehet használni azt a hátsó részt? Persze akkut szívni fogja ezerrel.
-
szente
addikt
Használhatóságra kiváncsi leszek, mindenesetre állatul néz ki.
-
Karavik
veterán
Live stream: [link]
-
pusszycat
nagyúr
válasz
weberzolee #23 üzenetére
Valami ilyesmi állhat a dolgok mögött.
-
marquuard
veterán
Futurisztikusan bazári.
-
hemaka
nagyúr
Pedig nagyon jól néz ki, haszna nem sok, de elég menő lenne.
-
Lincoln6echo
tag
Nekem tetszene, persze még egy-kèt evolúciós lèpcsőt ugrania kell a kütyüknek&a humanoidoknak....talán🤔
-
Karavik
veterán
Ez csak fan-made render, nem hivatalos, szóval attól nem kell tartani, hogy így fog kinézni. Waterfall display viszont hivatalosan confirmed...
-
pusszycat
nagyúr
A Xiaomi egyvalamiben biztosan jó. Megjelenés előtt 1 nappal sem tudod,h fog kinézni. A Note 10 már hónapokkal előbb kb, tudható volt majd minden,az Iphone-rol is. Itt meg semmit.
-
Így lesz a kijelző immár józan ésszel felfoghatatlan 108% kijelző arányos....
-
SkyLine3000
addikt
Nekem az a bajom ezekkel az "innovációkkal" (ami új, de nem feltétlen jó), h az utóbbi években szinte kivétel nélkül az az érzésem, h kínjukban már nem tudnak mit kitalálni és akkor jönnek az ilyen hülyeségek. Mert ugye kell az embereknek az újdonság (különben kipusztulnánk), csak épp telefonba már tényleg okos, hasznos dolgot nem nagyon lehet kitalálni/beletenni, ehelyett jönnek az idiótábbnál idiótább fícsörök.
-
ORCA58
addikt
Tök mindegy mennyire hajlik le, szerintem marhaság. Engem kimondottan zavar a görbülő kép még álló kép esetén is. Videó egyszerűen élvezhetetlen.
-
Mi vesz rá az embert, hogy egy ilyen öncélú, látszólag ténylegesen haszontalan sérülékeny akármit megtervezzen??
-
mizoli
addikt
Kár, hogy nem ilyen lesz. Tök jól nézne ki
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
-
-
Várom a bemutatót , kíváncsian várom hogy valami újdonság legyen a szürke hétköznapokból ismert telefonok világában. (Valami új).
És ahogyan a cikkben is említett Mix sorozat ebben mindig erős volt. -
rajd
tag
Én azt tartom érdekesnek, hogy a bemutató előtt még nincs kint egy 100%-os kémfotó vagy render kép a készülékről. Vagy a Xiaominál tudnak valamit amit a többi gyártó nem, vagy fordítva
-
Vikitorony
tag
Azt’ mire lesz ez jó? Díszkivilágítás? Philips Ambilight telefonba ültetve? RGB LED olcsóbb lett volna.
Ha az oldalán is érzékel, akkor lesz a hátulján egy fogantyú, és csak ott lehet majd fogni? -
SkyLine3000
addikt
Az ilyen idétlen megoldást nem lehetne normálisan megfogni, meg nem lehetne nem a kijelzőre rakni. Ráadásul tok, fólia hiányában elég sérülékeny is lenne. Törnének, mint a ropi.
Nagy a lelkes fanok fantáziája. -
kbyte1024
veterán
az az x mm-es oldalsó megjelenítés kb semmire se jó.Jól néz ki de na..
-
petymeg
addikt
Nem jó, erre nem lehet aliexpresses védőüveget tenni!
-
petrson
senior tag
Jó ég, ezt már rég cáfolták... Csak egy lelkes fan koncepciója volt, ha jól tudom
-
Valahogy nem gondolom azt, hogy belemennek ebbe a hajlítható kijelzős mókába...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koncepciórenderek nagyon látványosak, érdekes kijelzőmegoldással mutatkozhat be a legújabb Mi Mix.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest