Áthajló duplakijelzőt kap a Mi Mix Alpha?

A koncepciórenderek nagyon látványosak, érdekes kijelzőmegoldással mutatkozhat be a legújabb Mi Mix.

A Xiaomi Mi Mix kísérleti készülékként mutatkozott be, akkoriban pedig valóban különlegesnek számított. A Mi Mix 2 tartotta a koncepciót, de a formaterv jobban igazodott a hétköznapi felhasználás követelményeihez. A Mi Mix 3 szinte kommersznek tűnik a szétcsúsztatható dizájnnal, bár tavaly januárban még nem volt általános a szinte tökéletes kávamentesség. A Mi Mix Alpha (nyilván megint beütött a tetrafóbia) viszont ismét extrém megoldásnak ígérkezik.

Frissítés: Ígérkezett volna. A renderek akkora visszhangot váltottak ki, hogy Lei Jun kénytelen volt megszólalni a témában. Azt szólta, hogy nem. Ettől függetlenül az alábbi formaterv még mindig izgalmas és technikailag abszolút nem kivitelezhetetlen.

Az első hivatalos előzetes is sokat sejtet, de minimum egy végletekig fokozott vízesés vagy waterfall kialakítást. A most előkerített renderek viszont teljesen más irányt mutatnak. Ha jól értelmezzük a képeket, a Mi Mix előlapi panelje nem csak az oldalakra hajlik rá, ahogy a Vivo Nex 3, vagy a Huawei Mate 30 Pro esetében, hanem teljes egészében ráfordul a hátlap közel négyötödére, mindössze a három, függőlegesen rendezett kamerának helyet adó bal oldali sávot leszámítva. Kerámia hátlap így nyilván nem lesz, hacsak a sáv nem abból készül, viszont az előlapot semmi nem kényszerül megtörni, bármilyen szelfimodul okafogyottá válik, így a vízállóságnak sem látjuk akadályát. Bemutató holnap!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés