- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Én csak a böngészéshez + játék. Egy raklap billentyűkombinációt tudok fejből, és előszeretettem csak a billentyűzetet használom. Eclipse-nél csak ritkán egerezek.
(#281) oO7
A hétvégén álltam vissza a 8-ról a 7-re. Szóval egy ideig biztosan elbúcsúztam tőlük. A modern alkalmazásokkal viszont alaphangon az volt a bajom, hogy gagyik, az igényeimet sajnos nem tudták lefedni. -
kispx
addikt
Egyesek összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "legkisebb érdeklődéssel". 500 példányt ne akarj milliós felhasználó táborhoz hasonlítani.
> "Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás."
A Bingnek 500 felhasználója van? Abbahagyta a fejlesztését az MS? Ugye..> "a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás"
A WP-nek és a W8-nek 500 felhasználója van? Abbahagyták a fejlesztését?Az általam felhozott példának nem volt felhasználói tábora, és már nem fejleszti az MS. Mi kell még, hogy bukás legyen? Az MS nem nagyon ismeri el a bukást, inkább kimagyarázza, vagy másra keni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest