- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Én csak a böngészéshez + játék. Egy raklap billentyűkombinációt tudok fejből, és előszeretettem csak a billentyűzetet használom. Eclipse-nél csak ritkán egerezek.
(#281) oO7
A hétvégén álltam vissza a 8-ról a 7-re. Szóval egy ideig biztosan elbúcsúztam tőlük. A modern alkalmazásokkal viszont alaphangon az volt a bajom, hogy gagyik, az igényeimet sajnos nem tudták lefedni. -
kispx
addikt
Egyesek összekeverik a "kisebb érdeklődést" a "legkisebb érdeklődéssel". 500 példányt ne akarj milliós felhasználó táborhoz hasonlítani.
> "Binget kevesebben használják, mint a Google-t nem jelenti azt, hogy a Bing bukás."
A Bingnek 500 felhasználója van? Abbahagyta a fejlesztését az MS? Ugye..> "a WP vagy a Win8 viszonylag lassan növekszik, az nem jelenti azt, hogy bukás"
A WP-nek és a W8-nek 500 felhasználója van? Abbahagyták a fejlesztését?Az általam felhozott példának nem volt felhasználói tábora, és már nem fejleszti az MS. Mi kell még, hogy bukás legyen? Az MS nem nagyon ismeri el a bukást, inkább kimagyarázza, vagy másra keni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged