Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az "ezért" alatt mit értessz?"
A nyugtatási faktort."fullscreen programját bámulja...mellőzik a csilli-villi dizájnelemeket"
Tudom. Azért, hogy a munkára koncentráljanak. Nem azért, hogy megnyugtassa őket a csempék feliratainak monoton váltakozása. Értem én, hogy az ablakkeretek egyszerűségéről van szó, de akkor ezt ki kell mondani, nem padig a szutyok metro ui egyszerűségével érvelni ilyen esetben."volt "egy kevés" ilyen jellegű statisztika és kutatás amire támaszkodhattak"
A fent említett kép- és videó szerkesztők tipikusan középszürke körítést kaptak, pont ennek színsemlegessége miatt. Nagyjából semmi egyéb oka nincs. Ha nyugtató célzattal lenne, akkor világoszöldre csinálták volna. csak az bekavarna a színlátásba, mint bármi más szín. Világos meg azért nem lehet, hogy ne vonja el a figyelmet a lényegről, és nem vakítson. Ezt mennyiben is alkalmazták?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB DDR2 RAM
- Meta Quest 3 (512 Gb) + Elite strap + 3m link kábel
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest