Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
"Vagy nehéz megérteni, hogy ami nem a tablet kategória, nem kézben tartott "sikidom" azon egyszerűen kényelmetlen, fárasztóbb a munka mint a megszokott egér billentyűzettel?"
hát igen, kicsit nehéz megérteni, mert az én tapasztalatom mást mond... amikor egy kicsit hosszabb ideig játszadozhattam egy ilyen érintős win8-as géppel, akkor először én is egérrel bóklásztam rajta, csak néha oda-oda böktem egy-egy gombot megnyomni, a charm bart előhozni meg hasonlók... aztán egyre többet nyúlkáltam oda, a képernyőn scrolloztam, meg ilyenek, és megint csak valószínűleg a megszokás miatt, de fura volt visszatérni a touchpadra/egérre, és azzal matatni a képernyőn...
meg tudod úgy támasztani az alkarod a notin vagy a könyöködet előtte, hogy a billentyűzetről ahogy felemeled a kezed, csak egy kicsit kell előremozdulni és már matathatsz is a képernyőn, és mivel meg van támasztva a kezed, nem fárasztó, nem kényelmetlen, és sokkal - bocs marketing buzzword - intuitívabb odanyúlni egy gombhoz, mint egérrel matatni meg klikkelgetni...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest