Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A touch eszközök desktop vonalon és ezek marha rohamos tejedésének hallucinálása, s a MS döntésének helyességének igazolása velük. Notik között sem terjed úgy az érintőkijelző, mint MS szeretné, valamint az, ha tíz év múlva egyeduralkodó is lesz- amire nem tennék egy centet sem- nem igazolja az MS mostani döntéseit, mert azoknak most kell megállniuk, nem majd a jövőben. Nem lehet igazolni semmivel azt a döntést, hogy felrúgták a jelenleg kényelmes használati módot és mindenki torkán izomból akarják lenyomni a szart.
MS csőd projekt: Zune, Win RT.
-
Soha, de legalábbis a közeljövőben biztosan nem fogsz az irodában touch monitorokat látni. Kb. 1 hét után begyulladna a könyökízületed. Az tény, hogy terjednek a tabletek és az okostelefonok, de hogy egyik sem alkalmas munkára, az is biztos. Nekem is csak azért van tabletem, mert elhittem, hogy kell. Egy hónapja rá se néztem, előtte meg csak tartalomfogyasztásra használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest