- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi79
aktív tag
Pedig menti az. A kékkel aláhúzott szó az, ami nincs mentve. A billentyűzeten rá kell bökni és menti.
obligat: A notch abszolút gáz, igen
-
vasi79
aktív tag
Egyelőre nem találtam más alternatívát p2 helyett. 4/64, amoled, nfc (bár ezt nem használom), nagy akku, nincs notch -eléggé előrehaladott volt már 2 éve. Viszont frissítés sincs... Lehet csak egy akkut cserélek, azt marad ez. Moto Z Play játszott még, de az sem fiatal, a 3as meg nem nagyon van itthon. Az biztos, hogy az Asus most az egyetlen, ami játékban van.
-
vasi79
aktív tag
Hogy_hogy nem pörög annyira ez a topic? Van valahol máshol nagyobb közösség vagy annyira kevés és jó ez a telefon, hogy nincs miért írogatni? P2 Lenovo utódját keresem. Lehet ez lesz helyette, habár az amoled helyett az IPS biztos többet eszik.. Nem tudom ez bírja e majd 12-14 órás SOT-ot
-
vasi79
aktív tag
Már azt hittem meg lesz a Lenovo P2 utódja... De ez hátlapi ujjlenyomat olvasó. .. Nem esik ujjra.
Up: mindkét memória terén sem nyújt többet. Igaz ez is bőven megfelel amire én használom. Inkább most nem verek el telefonra közel minimálbér nagyságú összeget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest