- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
petersomo
csendes tag
Üdv,
Így van, alapból nincs hívásrögzítés, én pont tegnap este raktam fel az ACR nevű cuccot, egyelőre az ingyenes verziót.
Csak a beállításokat kell átvariálni, és működik, hívó- és hívott fél hangja is kiválóan hallatszik. (A programban az Android 6/7/8 (b) beállítást kell választani, azzal tökéletes.)
Az ingyenesben 1-2 opció van kiherélve, az én igényeimnek egyelőre megfelel. 600Ft a full verzió egyébként.
A dupla koppos ébresztés egy ZenMotion c. menüpontban van, dupla koppal ébresztés/altatás, ébresztés húzással, illetve a gesztusos programindítás (W, S, E, C, Z, V rajzolással általad megadott program indítható alvó képernyőből) vannak benne.
Az arcfeloldást nem próbálgattam, az általad írt használattal szerintem bírja a 1,5-2 napot.Egyébként én is ediginél, 70k-ért vettem, szombat óra szokom, Lenovo P70-et váltom vele.
-
Arkennys
addikt
Üdv. Nekem is pár hete ilyen telefon van a birtokomban, és az én aktovitásommal is simán kibír kb másfél napot, pedig az nem semmi. Amit írtál használati módot, azzal tényleg két nap szerintem simán megvan benne.
LED szín nekem is zöld alap, mondjuk engem ez nem zavar, elégnek tartom. NFC van benne, speciel előző telefonról is azzal húzta át az adatokat. De előttem profibban megválaszoltak már, gondoltam beköszönök a közösségnek, ha már a vétel óta rátaláltam a fórumra itt -
obligat
senior tag
piros sárga zöld megy a LED-nek, mással nem találkoztam, vagy nem vettem észre.
olyan is van, amelyik B20, 6GB RAM és NFC képes, legalábbis úgy tudom.
ébreszthető (igaz nem tudom alapból, vagy a smart launcherrel, amit első perctől használok)
szerintem említett portfólióval 2,5-3 nap a minimum.(1napja, 15 órája és 24 perce vettem le a töltőről, még 1 napot és 3 órát ír hátralévőnek, hasonló kondíciókkal, psiphon pro állandóra kapcsolva)
legutolsót nem tudom, de miért ne menne külsős app-al, ha nincs alapesetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest