Hirdetés
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
obligat
senior tag
Lehet jó ez a szoftver is, az én telefonjaim a kezdetektől ugyanúgy néznek ki szoftveresen.
smart launcher a launcer, officesuite az office, firefox a browser (régebben naked browser is játszott a kezdeti időkben), aquamail a mail, moonreader az ebookokhoz, camera/cinema fv-5 a kamerához, n7player a zenéhez (én fordítottam, olyan is lett
), vlc a filmekhez, business calendar a naptár és pár járulékos app (valami alternatív gugli helyttesítés, vanced, bank, szolgáltató appja, névnapos, időjárás, waze stb.). És ezek közül pont a launcherrel hibázik, ami finoman hámozza az idegeimet, de majd megoldom, ahogy az idő engedi. Szóval tényleg nem biztos, hogy megkérdőjelezhető a SW, csak nem nekem tökéletes, de még számomra is bőven használható. Adok egy kis időt neki kényszerűségből is, aztán bye miui, az szinte biztos
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), vlc a filmekhez, business calendar a naptár és pár járulékos app (valami alternatív gugli helyttesítés, vanced, bank, szolgáltató appja, névnapos, időjárás, waze stb.). És ezek közül pont a launcherrel hibázik, ami finoman hámozza az idegeimet, de majd megoldom, ahogy az idő engedi. Szóval tényleg nem biztos, hogy megkérdőjelezhető a SW, csak nem nekem tökéletes, de még számomra is bőven használható. Adok egy kis időt neki kényszerűségből is, aztán bye miui, az szinte biztos