- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
karldergroße #493 üzenetére
Amit tartalmaz. Olvasd már el! Köszi.
-
gretzky77
veterán
válasz
karldergroße #493 üzenetére
Gondolom a méret miatt írta!
-
ZoltayA
aktív tag
Jelentős frissítés érkezett a telefonra.
-
törölt tag
Sziasztok.
Szemezgetek ezzel a telefonnal.
Pontosan mi a különbség a sima és a pro verzió között?
Látom pro 865+ cpu-t és +128GB tárhelyet kapott. Van még más különbség is? Érzékelők ugyanazok mindkettőben? -
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Luck Dragon #485 üzenetére
Engem már egyre jobban izgat. Persze, megvárom a Samsung mit mutat be ősszel, de azért felkeltette az érdeklődésem ez a készülék.
-
-
ZoltayA
aktív tag
[link] ASUS ZENFONE 8!
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #481 üzenetére
Hú de nehezen mozdulsz
. Ha az Asus 8 minit sem veszed meg.....
Bevasalom Rajtad
-
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #478 üzenetére
Te azóta sem vettél?
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #478 üzenetére
Bingó
-
-
ZoltayA
aktív tag
Ha van eladó 7 vagy 7 Pro telóról, jelezzetek!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Callahan89 #475 üzenetére
Nem.tapasztaltam ilyet.
-
Callahan89
csendes tag
Néha alul felvillan a "shield running in half-integration" felirat. Más is tapasztal ilyet? Mit jelent?
-
pepe792
tag
Azóta történt más érdekesség is. Se mintával, se ujjlenyomattal nem lehetett feloldani a telefont. Egy újraindítás segített csak, ami elég gáz... A mintára azt írta hibás, az ujjlenyomatérzékelő meg semmit se csinált. A netflix meg közben megjavult. Pedig volt újraindítás ezen hibajelenség előtt is.
-
pepe792
tag
Aki használ netflixet, légyszi nézze meg, hogy működik-e. Nálam eszközhibát ír az alkalmazás. Android 10 alatt nem volt ilyen gond.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #470 üzenetére
Engedi. Xiaomi Mi 9T Prom az agresszíven tette.
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Én cseréltem gretzky77 kollégával, eddig nagyon tetszik a telefon!
Rég volt Asus-om, kíváncsi leszek milyen lesz hosszabb távon :) -
gretzky77
veterán
Sziasztok, aktív tagként elhagyom a csoportot! Kellemes készüléket ismertem meg a ZF7 Pro személyében, különösebb hibák,bugok nélkül, az én hülyeségem,hogy viszonylag sűrűn váltok,szeretek sokféle telefont kipróbálni!
További problémamentes használatot, olvasás szintjén azért itt leszek!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #462 üzenetére
Szia. 2 főverzió biztos . 2 havi biztonsági van. Memória kezelés kiváló. Szépen kilő mindent. Nem kezd laggolni 2 év után sem. ( Asus Zenfone 5, és 6 tapasztalat)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Szemezgetek androidos fronton az Asus mobilokkal. Jelenleg Samsungom van, idén vennék újat. Szeretném megkérdezni, hogy Asus hány főverzió frissítést ad? Van havi szinten biztonsági frissítés? Azt meddig vállalják? Milyen a memória kezelés, mennyire lövi ki háttérben az appokat? Nem kezd egy idő után laggolni az egész rendszer? Köszönöm, ha válaszoktok!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Luck Dragon #460 üzenetére
Most 3 ilyen teló is van itt az aprón. Nem veszel végre egyet?
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Luck Dragon #456 üzenetére
Hát,hogy a szoftver verzió régió különbözet nélkül azonos e azt nem tudom, elvileg van TW verzió ami Taivan és a WW ami pedig úgymond globális! Nálam például egyik anomália sem jelentkezik!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Végül is vettél ilyen telót?
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
Régió különbözet nélkül azonos.
-
Lehet butaságot írok , de nem lehet az hogy a külföldi probléma az más problémával rendelkezik mint itt a régió különbözetek miatt ? Vagy a szoftver verzió régió különbözet nélkül azonos ?
-
pepe792
tag
A11-el mintha az aksiidő javult volna.
-
pepe792
tag
[kép] megjött.
-
gretzky77
veterán
válasz
karldergroße #444 üzenetére
Nekem most települ! A szokásos blabla, rendszer stabilitás meg ilyenek! Említenek valami hideg szín probléma javítást beltéri fotózásnál!
-
gretzky77
veterán
válasz
karldergroße #439 üzenetére
Jött egy újabb zipes frissítés ha érdekel, a miracast hiba elvileg javítva, bár nálam nem volt gond! De azért látszik,hogy dolgoznak rajta!
-
gretzky77
veterán
Április 7 van azért igen kevés gyártónál jön ki ilyen hamar a havi biztonsági! Gondolom a márciusit azért nem adták ki, mondván jön a 11-el csak ugye megcsúsztak! Sztem kicsit túlgondolod ezeket a problémákat, csak mert pár embernél van anomália! Nekem semmi bajom a 11-el, oké nem hozott sok látható változást, a motorháztető alatt biztos reszeltek és nincs vele semmilyen problémám!
Nézd ha jól emlékszem mi találkoztunk Note 10+ fórumon is, ott sem voltál túl elégedett a Danival és ott majdnem istenítetted az ZF 7 Prot! Egyik sem tökéletes és nem is lesz! Szereted jelenleg a telefonodat, meg vagy vele elégedve? Akkor használd probléma nélkül ennyi! Ez csak egy eszköz
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
gretzky77 #437 üzenetére
Se februári...se márciusi, se áprilisi biztonsági frissítés nem jött....a rengeteg panasz miatt nem érdekel már az A11. ( Nem véletlenül kussolnak. Nem kóser, az biztos). Áprilisit nem egy Samsung megkapott. ( Asus Zenfone 5 telóm 1,5 év alatt 19 frissítést kapott. Havonta, 2 havonta biztonságit)
-
gretzky77
veterán
Milyen hiányra gondolsz? Ha frissítesz 11-re akkor a biztonsági szint is frissül! Külön nem fognak már csak biztonsági frissítést küldeni, de ezt egyik gyártó sem teszi meg! Az, hogy még OTA nem jött igaz, hogy gáz, de azért ezt előre tudni lehetett,hogy az Asus nem az a kapkodós fajta!
-
gretzky77
veterán
válasz
karldergroße #429 üzenetére
Igen és telegram csoportban írták, hogy van akinél már 10-nél is jelentkezett ez a probléma! Amúgy megnéztem, nálam is jelentkezik, viszont szerintem ha nem keresem észre sem venném!
-
karldergroße
senior tag
válasz
Callahan89 #430 üzenetére
Tegnap 1 óra 21 percet beszeltem kihangosítva, de nem tapasztaltam az említett jelenséget, sőt közben neten keresgéltem dolgokat is.
-
Callahan89
csendes tag
Android 11re frissítés után másnál is jelentkezett az a probléma, hogy telefonálás közben ha kihangosítva beszélek, a telefon használhatatlan lesz mivel az alkalmazások helyett csak egy felete képernyő látszik? Megoldás mi lehet?
-
ZoltayA
aktív tag
Vannak itt gondok a 11- el..... [link]
-
gretzky77
veterán
válasz
karldergroße #426 üzenetére
Tudom, hogy nem egy nagy dolog, de én pl ezt pont hiányoltam, engem zavart, hogy alapból a média hangerejét állította a gomb és nem lehetett változtatni ezen! De valóban nem nagy dolog, ezért sem értettem korábban miért nem ment ez!
-
Shyciii
veterán
Sziasztok. Van értesítéskor horizont light, vagy edge light, mint egy oneplus vagy samsung esetén?
-
-
gretzky77
veterán
Sztem senki nem írta,hogy ki kell csomagolni! Zip fájl (amit linkeltem) letölt és azt másolod a gyökérmappába semmi hókuszpókusz nem kell! Majd újraindít
pepe792 : tudom persze, hogy reszeltek rajta, de mondjuk valóban amit az AoD tud az nulla! Más gyártók azért azt elég jól kimaxolják, ennek ebben a formában nem sok értelmét látom, azt vártam, hogy ezen dolgoznak, dehát nem!
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
karldergroße #409 üzenetére
Én meg nem tudtam. 3 féle módon sem. OTA marad.
-
karldergroße
senior tag
Mégpedig? Legalább annyi lenne, hogy lenne valamilyen téma-áruház ikonokkal, betűtípusokkal. Vagy pl. hogy be lehessen állítani, hogy egy koppra feljöjjön az AOD mondjuk 10 másodpercre, mint egy hetvenezres redmi-nél. Az AOD három verziója is siralmas, miért nem lehet másikat letölteni?
Amúgy baromi elégedett vagyok a telefonnal, de azért ezen változtathatnának, mert te még 100000 alatt is természetes.
-
ZoltayA
aktív tag
válasz
karldergroße #403 üzenetére
( elég lett volna havi biztonsági frissítés. ezzel a 11- el bohóckodtak 5 hónapig. .)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azért szeretjük az Asust, mert mernek próbálkozni. És van, amikor ennek remek termékek lesznek az eredményei, a Zenfone 7 Pro is ilyen.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest