- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boken
senior tag
Ez pontosan így van.
Ezért gondolom én mindig úgy hogy össze kell gyűjteni hogy személy szerint neked mik a legfontosabb szempontok és az alapján választani.
Egyértelmű hogy ha bárkit kérdezel az mindig a sajátját dicséri,de sajnos tökéletes telefon még nem létezik,le kell szűkíteni a legkisebb negatív listára és úgy dönteni.
Nekem két olyan telefonom volt eddig amit bármikor újra vennék ,még ha nem is új modellek,az LG G2,és a Xiaomi MI3. -
viano
aktív tag
Ez az ár nem igazán jó, nem kell kapkodni!
CN verzió - 2 FDD LTE sáv (ebből 1, ami használható is)
......................... a területi lefedettséget elfelejtheted,
..........................a Vodánál, vagy külföldön pedig az LTE-t is.WW verzió - 8 FDD LTE sáv (benne mind a 3 magyar és Eu. frekik, + + )
Az LTE B20 nemcsak Mo-on, hanem Európában is a legfontosabb frekvencia, különösen utazás közben.
Jó néhány szolgáltató pedig csak ezt használja.CN Shop-ból leginkább B20 nélküli telót kapsz, kivéve egyes márkák, akik gyártanak Eu-ba szánt készüléket.
Zenfone-okból nincs WW verzió a CN-Shopokban.Az áraknál pedig érdemes a garancia hiányát is bekalkulálni.
Ettől olcsóbban is lehet WW-s ZenFone-t kapni, ha nem is a ZE551ML-t.
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontos, mire kell a gép.Én 2016-ban már nem vennék LTE B20 nélküli telefont,
ha valaki egyhelyben éli az életét, az egy másik történet. -
boken
senior tag
Jogos,igazából azt jelenti szűken fogalmazva hogy passz, bővebben pedig hogy soha nem néztem hogy LTE vagy 3g van ki írva,mert beütöttem valamit kidobta egyből,tehát nem laggolt nem kellett várni rá.
Hátha van valaki itt aki okosabb,bár én egyébként sem vagyok mérvadó mert én 1 hét után bootloadert nyitottam és főzőtt romokat használok. Ha biztosra akarsz menni akkor nézz hivatalos WW verziót.
Az már kitérő volt -
boken
senior tag
Igen,Tinydeal-ről,tavaly október 24.én( visszakerestem most a számlát) bár akkor sem volt sokkal több( 69 657.Ft). Cn-es verzió,de mivel én BP-en mozgok főleg,ha nem akkor meg elég a 3g,bár láttam már orosz oldalakon hogy hogy lehet feloldani a B20-at,de nem érit meg a dolog különösebben.
Nekem telekomos a kártyám most biatorbágyon vagyok itt is megy a 4 G
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest