Új hozzászólás Aktív témák
-
TheVeracLord
csendes tag
Háát... Érdekes esze,cserefolyt errefele annyi szent...
Szvsz nem nagyon lesz konszenzus az új vs régi üzleti "beszélgetésben". Más értekek, más tulajdonságok fontosak mindkét félnek... Magam részéről az új gép híve vagyok, bár nem ebben az árkategóriában, nekem leginkább a 150-200k forint az amennyit kiadnék egy laposért, bár ez én vagyokBtw jelenleg egy lassan 3 éves Asus x54c(intel core i3 2350m - 2,3GHz - 2GB RAM, 500GB háttértár) teljesít szolgálatot. Munkához és egyetemi jegyzeteléshez tökéletes társ, és a régebbi game-ekre is alkalmas. Bár egy-egy komolyabb program (SPSS, InDesign) indításakor picikét hisztérikus szegényke
Lehet, hogy lassan ideje lenne egy kis RAM bővítésnek
Btw eddig egy DC csati cserét leszámítva nem nagyon volt nagyon szerízben a laposom. Hozzátenném, hogy eddig nem " mállot szét" a ház, ahogy a zsanérok is tökéletesen funkcionálnak, pedig napiszinten 40-50km-t tömegközlekedik "heringjáraton" a Mecsek szerpentínjein kereszűl...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged