Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
talán az am2 topikban volt erről egy kisebb-nagyobb vita, aminek apropóján részletezve lettek a különbségek, ergo ebben formában szerintem kicsit meredek a kijelentésed.

smkb
passzívan 900mhz? nekem 790gx van, de terhelés nélkül is 50°C+ a hőcsöves bordával megpakolt nb hőmérséklétlete, egy 720p-s vidivel pedig már 60°C körül vagyok, ergo húzásról nem nagyon álmodozhatok...
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az igaz.
Mondjuk már egy 790GX is elég lehet sokmindenre, és mint mondtam, nem is versenyre gondoltam, csak egyfajta irányadásra.
És talán a 4. negyedévtől a low-end vga-k is feljebb lépnek, ha jön az új generáció, ezzel fenttartva a szintkülönbséget.
Egyébként szerintem az ilyen 8400GS meg hasonló diszkrét vga-k már most is totál feleslegesek, amikor kapunk 780G/790GX lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Autós topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Hobby elektronika
- NBA és kosárlabda topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pendrive probléma
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest