- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #22 üzenetére
Az igaz.
Mondjuk már egy 790GX is elég lehet sokmindenre, és mint mondtam, nem is versenyre gondoltam, csak egyfajta irányadásra.
És talán a 4. negyedévtől a low-end vga-k is feljebb lépnek, ha jön az új generáció, ezzel fenttartva a szintkülönbséget.
Egyébként szerintem az ilyen 8400GS meg hasonló diszkrét vga-k már most is totál feleslegesek, amikor kapunk 780G/790GX lapot.
-
antikomcsi
veterán
Miért, mihez kéne mérni az igp erejét 4830-hoz?
Ha a 7300-7600GT szintet már tudná hozni egy igp, akkor nem kéne azon gondolkodni, hogy vegyünk e plusz pénzért külön vga-t.
Nem arról van szó, hogy versenyeztetni kell ezeket, hanem, hogy be lehessen könnyen 1 grafikonról határolni, hogy hova is tegyük az új jövevényt.
Szerintem nem értetted meg, hogy mit is szeretnék. Ha csak igp, alacsony felbontáson, akkor nem tudom, hogy hol is van a diszkréthez képest, ha csak diszkrét, nem tudom, hogy mennyivel gyengébb az igp.
Egy 7300-7600GT-nyi teljesítménnyel, már lehet mit kezdeni a mai nagyobb monitorokon is alap 3D-ben, ehhez segítene a teszt. Egy mirage 3 ellenben nagyon kevés.
-
antikomcsi
veterán
Na, végre valami újdonság, főleg így az ubi szezon előtt. Bár ha nem éppen egy energiatakarékos procira pályázunk, nem ártana csak egy picivel erősebb táp rész, persze ide ez is jó.
Ha van időtök, össze is dobhatnánok majd egy cikket/tesztet ezekkel kapcsolatban. Össze lehetne vadászni a dolgokat, de jó lenne együtt látni.
Konkrétan arra gondolok, hogy össze kéne mérni ezeket az integrált megoldásokat a régebbi diszkrét vga karikkal, mert az már jól szemléltetné, hogy mire számítson a vevő.
A versenyzők lehetnének a következők: 790GX, 880G, 7300-7600GT, 1650XT, 2400-2600pro/xt.
Ez szerintem sokaknak segítene annak, aki venne filmes/irodai gépet, és látná így egybegyűjtve a dolgokat. És látná azt is, hogy a néha-néha elindítani szánt játék, hogy döcögne igp-n a diszkrét vga-hoz képest. Játékoknál persze nem a napjaink "nagyjaira" gondolok, hanem ilyen SoF2, Q3, CS, félékre, ha esetleg a dolgozó ebédszünetben egy kis online mészárlásra vágyna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged