Új hozzászólás Aktív témák
-
nobela
senior tag
Köszönöm szépen
Remélem, végre normális szakmai keretek közé kerül vissza a vita.
Peace, és BÚÉK
-
nobela
senior tag
Na végre, azért születnek értelmes hozzászólások is!
Részemről befejeztem ezt a gyerekes offtopikolást, a véleményemet már leírtam: nem vagyunk egyformák !!!
A stílusról meg annyit, hogy nem én kezdtem... Egyszerűen csak kiakadok attól a tipikus magyar mentalitástól, hogy ha jön valami újszerű, amin komoly cég sok munkatársa dolgozott hónapokig, akkor megjelenik itt egy-két hihetetlen nagy tudású fórumhuszár, és kijelenti hogy ez miért sz@r
Biztos jobban értesz a marketinghez, a piacról is sokkal több információval rendelkezel, mint az ASUS marketing osztálya
Valamiért kitalálták, megtervezték, és legyártották ezt a gépet, rengeteg pénzt invesztálva bele. Biztos mind hülyék ott, csak a PH huszárok olyan nagyon okosak
A körülményeimet pedig azért írtam le hogy felvázoljam: igenis, bizonyos felhasználási területen lehet létjogosultsága ennek a cuccnak !
Amúgy szerinted én használom mind a 4 laptopomat? Elkelne egy kicsit nagyobb kreativitás. Azok a munkatársaim használják akiknek szükségük van rá a munkájukhoz.
És a végére még egy gondolat: a következő gépem vásárlásakor lehet, hogy egy ilyen fog versenyezni egy X61s-sel. Az ASUS esetében csak a márkajelzéssel lehet gond, de mint tudjuk a mostani ThikPad sem IBM már semmilyen szempontból...
-
nobela
senior tag
válasz
Dr. Akula #21 üzenetére
"LOL. Inkább csak nem tudtad megfizetni."
Több mint 4 kilóért vettem egy éve a laptopomat, szerinted milyen ThinkPadot nem tudtam volna megfizetni te nagyonokos ?
Amúgy jelenleg 4 laptopom van használatban, 2 ThinkPad és 2 Compaq (az egyszerűség kedvéért vegyük ide a HPQ-t is).
De te nyilván jobban tudod
[ Módosította: Atlantis ]
-
nobela
senior tag
"Én 400e Ft-ért biztosan nem a leggyakoribb márkát venném, főleg ha ilyen viszketegségben szenvednék mint te."
Hehe, nem viszket sehol, de kösz.
TE 400-ért biztos nem HP-t vennél, nekem ez az egyetlen busines class modell felelt meg az elvárásaimnak.
Évek óta használok Compaq cuccokat, csak a legmagasabb szinten tudok nyilatkozni róluk. Kár, hogy a HP megvette őket, így marad nekem a HPQ.Egyedüli versenytárs egy komolyabb ThinkPad lehetett volna, de nem gyártanak olyan felszereltséget, ami nekem kellett.
-
nobela
senior tag
TÉVEDÉS !!!
Mivel itt mindannyian általánosítotok, ezért tettem én is ezt.
Természetesen nem paraszt aki 99-ért vesz laptopot, de valószínűleg az sem, akinek tetszik ez az ASUS.Nem tudom ki mivel foglalkozik, de nekem például zárult már azért sikerrel tárgyalásom, mert előtte megnézték hogy milyen kocsival érkeztem... nincs is ezzel semmi baj, én is megnézem hogy a partnerem mivel jön.
Szóval, ilyen környezetben már az sem mindegy, mit raksz ki az asztalra, és ezt szivesen kitenném (igaz, a mostanival sincs bajom, de ez szebb).
Amúgy meg nem, nics ipodom. Nem is érdekel.
Az egészből a tanulság mint mindig: nem vagyunk egyformák!
-
nobela
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
Nézd,
azért, mert te igénytelen vagy, még nem kellene mindenki másról is ezt feltételezned...Egy komoly üzleti tárgyaláson igencsak jól mutatna ez a cucc...
A proci is simán elég arra amire ez kell, otthon úgyis vár az erőgép
[ Módosította: Atlantis ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged