Új hozzászólás Aktív témák
-
venember83
nagyúr
ASUS legkenyesebb pontja a rossz szervizhalozat.
Mellekesen en pont most gondolkodok egy X61-en
-
erdoke
titán
Érdekes elvárásaid vannak. Én közismerten tech geek vagyok, emellett mindig is "business class" modelleket használtam, mégis találnék számomra megfelelő modellt 3-4 vagy akár több gyártó kínálatában is. Valószínűleg azért, mert ezek többsége ugyanott készül Kínában... Van néhány kivétel, de te azokat (szemmel láthatóan) nem ismered. Ezek a kivételek esnek gyakran a 6-700e Ft-os kategóriába, ami sajnos (eddig?) nálam csak elméleti ismereteket tesz lehetővé.
Én 400e Ft fölött CSAK igényes subnotit vennék, más nem jöhet szóba. Ilyet pedig gyárt a Toshiba, a SONY, a Fujitsu, a Dell és az IBM/Lenovo is. Talán csak a HP nem... -
törölt tag
-
törölt tag
Nálam pl. a Thinkpad a nyerő. Nem is kell más, pedig csak egy ősi T20-as van nekem, ami egy PIII-800-as csak. De nem mondja meg senki, hogy az, mivel a mostani új Thinkpad-ek is pont ugyanúgy néznek ki, mint a legelső szériák. Tipikus IBM(késöbb Lenovo) design.
Lehet, hogy kissé szögletes, de szerintem a kinézete is komolyságot sugall. Számomra nem is kell jobb noti, mint a Thinkpad series. Játszani ott a csernobili 3-as blokk az asztalomon
Dolgozni tényleg felesleges egy hordozható erőmű.
Abban viszont igazat adok, hogy tényleg sokszor a megjelenésen múlik egy-egy üzletkötés, és egy komoly tárgyaláson egy Hello Kitty-s laptoppal megjelenni, "kicsit" gáz. -
VaniliásRönk
nagyúr
Itt nem arról van szó hogy igénytelen vagyok-e vagy sem, ez egyszerűen ökörség, az ASUS pedig egyre gyakrabban nyúl ahhoz a formulához, hogy valódi érték létrehozása helyett marketinggel mesterségesen gerjesztett igényeket elégít ki.
Te is csak az ostaba marketing miatt hiszed azt, hogy különbnek tűnnél egy hasonló cuccal.(iPod-od nincs véletlenül?
)
-
erdoke
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nintendo Switch
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged