- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1500 üzenetére
Ha az asusnál dolgozol akkor meg tudod mondani hogy kicserélik e a töltőkábelt aminek töredezett a burkolata?
-
mgTerminator
veterán
Az az igazság h még nem használom mert a routeremet visszavittem a boltba és a notiról megosztott adhoc hálózatot még nem látja. De ha lenne routerem már azt tolnám.
Azért a cyanogenmodot részesítem előnyben mert ők a hivatalos forrássból dolgoznak, a többi romfőzők meg csak beletúrnak a gyártói romba... A kuglinak a forrása meg sokkal jobb mert soxor a gyártók szarják el a rendszert a felhasználók meg szarozzák a droidot. Mellesleg kiegészítik egy csomó extrával amikkel sokkal jobban személyreszabható a rendszer, ugye a stabilitásról és gyorsaságról ne is beszéljünk... Mellesleg nem 1 ember fejleszt hanem több és így sokkal gyorsabban jönnek a frissítések, a hibajavítások. Szerintem az összes többi romfőzőre nyugodtan lehet mondani hogy csak bohócok, mert ők is cmet veszik alapul, ha van az adott készülékre, vagy a gyári romot...
Sok ember szarozza a cmet mert nem értenek hozzá, mindenkinek előjön mindenféle hiba, nálam alig alig fordul elő valami... Azt vettem észre hogy aki konyít valamennyit a témához, annak nincs baja az androiddal, viszont aki ész nélkül feltelepít (szó szerint) 80-100 alkalmazást, meg teleganézza az egész rendszert, totál analfabéta az egészhez annak szar... és fikázza az androidot, bezzeg az alma... Tudni kell kezelni azt a készüléket...
-
mgTerminator
veterán
válasz
Legendd #1464 üzenetére
A rootnak abszolút semmi köze a frissítésekhez... Amúgy meg szerinem nem árulok el nagy titkot ha azt mondom hogy az asus hivatalos oldalán fentvannak a stock romok
A tárhelyemen található cwm recoveryt flashelni kell apx módban, majd a recoveryben a stock romot felrakni ami visszaállít abszlút mindent.
-
mgTerminator
veterán
Gyári Rootolt ICS megfelel? CWM-ből telepthető
Egyébként egy csomó minden van a tárhelyemen, de ezt már leírtam...
-
mgTerminator
veterán
Hát van egy olyan érzésem hogy igen, ez ilyen szar... Én egyetlen 1x tettem be a táskámba, mert vittem magammal a töltőt is de akkor sem volt megtaposva a táska
Bírja az aksi tehát nem szoktam hurcolni sehova a kábelt, csak az asztalomon van, ott meg nem nyúl hozzá senki. Gondolom te sem rágtad meg...
-
mgTerminator
veterán
Nektek a töltőkábelnek a dugóinak a burkolata nem sérült? Nekem az usb részén megrepedt, a dockosnak meg letört belőle. Pedig csak az asztalomon van...
-
mgTerminator
veterán
Azért azt tartsátok szem előtt hogy ez az első verzió! A HCból sem 1 verzió jött ki... majd a következőben orvosolják a problémákat. Egyébként az is okozhat ilyen hibákat ha frissítitek, de nem csináltok egy gyári visszaállítást(wipeot)!
-
mgTerminator
veterán
Hát vagy 40 ropival drágább a szaros modem miatt... És az emberek úgy vannak vele hogy örülnek ha a simát meg tudják venni
Egyébként kipróbálhatnád azt a romot amit linkeltem, lehet hogy menne vele a modem is, a vas ugyan az, csak az egyikben van, a másikban nincs. Ha meg nem tetszene akkor visszatennéd a HC-t. Ilyen egyszerű.
-
mgTerminator
veterán
A PH-t egyik böngésző sem szereti... Hogy miért, azt ne kérdezd. A nexusom nemigazán szokott melegedni, de amikor azon olvastam egy félórát a fórumot, utána olyan forró volt (proci nem volt húzva) hogy szó szerint alig bírtam fogni. Persze az aksit is szívta rendesen, talán még jobban mint a GPS. Egyébként a Chrome sokkal jobb mint a dolphin, igaz még nagyon beta, de már lassan veri
A Chromeal egyelőre annyi bajom van hogy nem találtam benne desktop módot és így a mobilos oldalakat hozza be, ami egy táblán elég idegesítő...
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
Hát nem egészen így kell csinálni... Már leírtam hogy kell wipeolni. De a menüben is lehet a gyári beállítások visszaállítása menüponttal.
MÁS: Az egyik srác (fonix232) azt mondta hogy a transfromer az új ICSvel quadrantban 5100 pontot ért el, amíg a GS2 (ami elvileg sokkal erősebb) 5600 pontot kapott, de 1.8GHz-re húzva.
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator #1349 üzenetére
Találtam olcsóbban, és megbízhatónak tűnik a forrás, ráadásul olcsóbb is
USB Adapter
-
mgTerminator
veterán
Köszönöm szépen ezt a kis beszámolót, bár ne olvastam volna mert mostmár mégjobban várom a főzött ICS-t a fene egye meg
Én dokkolóval vettem meg, és most is azzal írok, nem annyira jó mint gépen, de nem mondanám rosszak. Ha neked szükséged van rá, mert sokat írsz rajta akkor mindenképp szerezz be egyet (persze ha a pénztárcád engedi, mert 40 rugó körül van
) Na meg +2usb, aksi és egy SD olvasó
Én egyébként egy usb-s bigyó beszerzésén gondolkozok, mert nem szoktam magammal vinni mindenhová a dokkolót, és néha nemárt az usb, de az a kis szar is 8k az ebayen (persze eredeti).
-
mgTerminator
veterán
Töltsd le a tárhelyemről a CWM-ot, aztán az ICS-t. Majd csomagold ki a CWM-ot, aztán dugd rá a gépre a táblát, és úgy kapcsold ki. Majd nyomd meg a hangerő fel + bekapcs gombot 3mp-ig. Hagyd hogy telepítse a drivereket. Utána menj a cwm mappájába, és katt a "download_sos_only.bat"-fájlra, ha fekete ablak bejön, pörögnek a cuccok benne, és a táblán bal felül megjelenik fehér írás akkor oké. Ha kész auto újraindul. Ezzel fel is tetted a CWM-ot. Ha bekapcsolt, akkor másold a memóriakártya gyökerébe az ICS-t, nem kell kicsomagolni! Úgy kell hagyni ZIP-ben! Majd kapcsold ki, és nyomd a hang le+bekapcs gombot, bal felül bejön egy fekete szöveg, ekkor nyomd meg gyorsan a hang fel gombot. Ekkor be fog jönni a CWM (recovery) itt a menüben pedig flashelni kell az ICS-t, amit felmásoltál
-
-
mgTerminator
veterán
Akinek fentvan az ICS az meg tudná nézni hogy egyforma hangos e a 2 hangszóró? Eddig a bal érezhetően halkabb volt
-
mgTerminator
veterán
A telepítés menete az 1 klikk, csak dualbootban oldható meg, legalábbis azzal a progival, a sebességgel sincs nagy gond, bár elég lassú ez a háttértár hozzá, de azért használható. Az érintőképernyővel nincs probléma, mondjuk a jobbklikket nem tudtam előcsalogatni, de biztos van rá megoldás.
Az aláírásomban van a tárhelyem linkje, oda szoktam androidos cuccokat feltölteni (igaz mostanság elhanyagoltam, de mostmár fogom frissítgetni), és itt lesz pár cucc a transformerhez is. A telepítés, alapállapotba való visszaállítás is mind pofon egyszerű, szerintem nem nagyon igényel semmilyen hozzáértést, bárki nyugodtan belefoghat, elrontani nem lehet, én legelőször szoftver és minden nélkül "telepítettem" és látjátok, most is róla pötyögök
-
-
-
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1289 üzenetére
Tegnap már felraktam a a nemhivatalosat
Na meg az ubuntut is
-
mgTerminator
veterán
válasz
matteo_szg #1285 üzenetére
Tudom hogy nem hoz annyi újítást mint ahogy az emberek azt elképzelik, nem is úgy kérdeztem mint aki abszolút nincs képben
Telómra már felraktam, eddig nemrossz
Táblára csak a chrome miatt várom, sokkal jobb böngésző mint a dolphin.
-
mgTerminator
veterán
válasz
alba-regia #1282 üzenetére
"több ponton is jobb táblagépes élményeket kínál, mint elődje"
Hát azért kíváncsi lennék én azokra a pontokra....
-
mgTerminator
veterán
Hali! Hát a revolvernek a legnagyobb a nézettsége, és a látszat néha csal, mert magát a romot tényleg nem nagyon lehet csak úgy tuningolni, de a revolver parts progival (tartalmazza az összes létező modot a transformerre), ami a marketen is fentvan, azzal elég sokmindent lehet ám csinálni. Van benne egy csomó téma, kernel, és rendszerbeállítás amik mind növelik a teljesítményt! Használata nagyon egyszerű, ráböksz ami kell, letölti, majd fel is rakja. Kernelből a Blades 1.2GHz-eset ajánlom, alapból 1.2GHz-en bootol és megy a rendszer. De ha te esetleg tudsz jobbat, ne tartsd magadban
Ja és van egy nagyon jó kis recoverym is ami nem a romhoz tartozik, de a transformer piacon a legjobb
-
mgTerminator
veterán
Az egyik haveromnak sikerült elindítani, azt mondja hogy nem jó semmire.
Más: Megtaláltam a legobb főzött romot a transformerre! A neve: Revolver. Elég sűrűn fejlesztik, elég fasza dolgok vannak benne, igényesen meg van csinálva. Eddig a legjobb rom amivel találkoztam. Tényleg érdemes felrakni! Akinek esetleg van egy kis vér a pucájában és bele szeretne fogni, akkor szóljon nekem bátran, én segítek. Nagyon egyszerű, a gépet elrontani nem lehet, a garancia megmarad ha visszaállítjuk a gyári szoftvert, szal hátránya nincs csak előnye, és kapunk egy sokkal szebb és gyorsabb rendszert!
-
mgTerminator
veterán
válasz
Vyndree #1236 üzenetére
ATransformerre a legegyszerűbb romot rakni, ráadásul elrontani sem lehet, mert először szoftver és recovery nélkül flasheltem
Most KRAKD van rajta, de van 1-2 dolog ami nemtetszik és ezért váltanék. Van rá amúgy beta ics csak abban még sok a hiba, de ahhoz képest is használható. (nexusra is van ics, azon baró csak a viber nem megy rajta így maradt a régi)
-
mgTerminator
veterán
Valaki használ főzött romot? És ha igen akkor mit?
-
mgTerminator
veterán
Na gyerekek, EZ a tábla! Ilyen procival azért nemrossz, na meg 4 giga rammal...
Én is el bírnék viselni 2 gigát a transformerben
A Transformer hivatalos oldalán írják hogy lehet frissíteni ICS-re, de kérdés az hogy mikor??
-
mgTerminator
veterán
Ez kemény volt
-
mgTerminator
veterán
Symbianra volt a symsmb progi amivel a telefonon meg lehetett osztani mappákat és azt csatolta a hálózatra, pont úgy mint amikor gépen osztasz meg valamit. Androidon még nem találkoztam ilyen alkalmazással, csak az FTP-ssel
De ha találsz jobbat, akkor oszd meg mert lehet hogy engem is érdekelne!
-
-
mgTerminator
veterán
Itt vannak az icsről készült képek.
-
mgTerminator
veterán
A Tubeos HD-t lazán viszi, az összeset! AFullHDnál már persze összekakálja magát. A probléma a filmlejátszással van, ott is az mkv-val. Nincs olyan mkv ami ne akadna vagy ugrana egyet.... Tapasztalatom szerint a dice player játsza le jobban a filmeket viszont többször összeomlik mint ahány filmet megnéz vele az ember
-
mgTerminator
veterán
válasz
bigdady #1159 üzenetére
Csak teljesen fölösleges.... egy az hogy nemigazán létezik droidra vírus, a másik meg az h nem úgy van mint vinfoson h netezel és benyelsz minden szart. Csak telepítéssel lehet a vírust megkapni, és ha nem telepítgetsz össze vissza minden marhaságot akkor nem kapod meg. Na meg ugye a marketen a programok nagyrészét átvizsgálják.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Tsebacsi #1127 üzenetére
Esetleg még próbálj meg egy másik resetet... Kapcsold ki a gépet, majd nyomd le és tartsd nyomva a hangerő le gombot, majd kapcsold be. A bekapcsoló gombot elengedheted, a hangerő le gombot meg addig nyomd amíg bal felül be nem jön az apróbetűs cucc. 5másodperc múlva behoz 2 ikont középen. A hangerő le gombbal válaszd ki a baloldali ikont(villogjon zöldessárgán) majd a hangerő fel gombbal aktiváld. Erre a műveletre 10 másodperced van mert utána auto elindítja a rendszert. Ez is mindent töröl a gépről, talán a belső memóriából is, ezért a biztonság kedvéért mindent ments le! Ha ezután is előjönnek a hibák akkor vagy egy főzött rom, vagy szerviz... Jobb 5letem tényleg nincs.
-
mgTerminator
veterán
válasz
betyarr #1114 üzenetére
A kinézet az majdnem ugyan az mint a hc-nál, annyi hogy a beállítások menüpontjai változott, az értesítési sáv, nem rak ki minden szart, pl hogy dokkolón van, mert ugye látja a paraszt hogy bennevan (kurva nagy idióta volt aki kitalálta hogy oda kell baszni egy ikon hogy foglalja a helyet), meg microsdt se jelzi (mert ugye nem akajra az ember állandóan kiszedegetni ha már 1x belerakta). A rendszer nagyjából gyors, nem akad. Mivel ez még nagyon nagyon beta verzió így előfordulhatnak hibák, mint pl a kamera nem megy, meg le van még írva az oldalon hogy mik azok amik még nem üzemképesek. Viszonylag elég gyorsan fejlesztik a romot de hétköznapi használatra nem nagyon ajánlott. Ettől függetlenül ahogy próbálgattam, talán megállná a helyét. Ha gondolod tedd fel, egy próbát mindenképp megér
-
mgTerminator
veterán
Akinek már nagyon viszket a tenyere és ki szeretné próbálni az icst, az innen letöltheti! Én kipróbáltam és azt kell hogy mondjam, elég faszányos lesz
A Chrome meg nagyon hajaz az asztalira és az is nagyon szuper! Az alma feldughatja az iOS-t!
-
mgTerminator
veterán
válasz
vilmoskorte1 #1107 üzenetére
Google a barátod
Mivel nem lehet szétszedni így mi is csak így jutnánk hozzá az infóhoz! Egyébként ugyan az van benne mint a dokkban, 3300mAh-ás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest