- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
villamos
őstag
Nos...
Három év után ez a csodálatos szerkezet úgy döntött, hogy tönkremegy. Nem működik az érintőképernyő, és a hozzá tartozó billentyűzet sem. Érdekes, hogy ez utóbbi állásában, mivel anya egyáltalán nem használta. Érdekes, hogy egérrel lehet navigálni, ha rákötök egyet. Gondolom, ha javíttatni szeretnénk, akkor majdnem ugyanannyiba kerülne, ha vennénk egy másikat. Rendkívül bosszantó hogy több mint 100e -ért vásároltam annak idején. Még jó, hogy sikerült róla lementeni a képeket.
-
villamos
őstag
Lenne egy kérdésem:
Működik valakinek ezen a csodálatos masinán a TVGo?
Az alkalmazás elindul ugyan, de ha valamit nézni akarok, akkor az alkalmazás kilép. -
villamos
őstag
Kérdés: A TVGO csak nekem nem működik rajta, vagy másoknak sem? Az appot letöltöttem, el is indul, be is lehet jelentkezni, de ha rányomok egy műsorra, akkor kiírja, hogy a TVGO sajnos leállt.
Gépen persze megy. -
villamos
őstag
Nos...
Úgy döntöttem, hogy vásárolok egy ilyet, de ahogy ezt a topikot olvasom, nem biztos, hogy a legjobb döntés volt. Na mindegy.
Felmerült a következő kérdés: a dokkolón lévő USB csatira ha ráteszek egy 3G -s mobilsticket, azzal vajon működik e.
Azért kellene, mert mielőtt odaadnám ajándékba, szeretném beállítani rajta amit kell, hogy csak be kelljen kapcsolni és működjön. Viszont itthon nem tudok vele foglalkozni, mert oda a meglepi, tehát be kell vinni a melóba 23 -án, de ott meg közel s távol sehol sincs wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest