- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Kifutottam az időből.. Multitask alatt nem a task váltásra gondoltam, hanem arra, hogy ha futtatok egy youtube-ot, és átlépek másik progiba, akkor is szól a zene. (pl.) Meg tök fajinul lehet egy képernyőn egymás mellett futtatni két progit. Mocskos jól megcsinálták szerintem.
-
gghrtz
őstag
Ez biztosan így van ahogy mondod, de akkor is k***a drága ennyiért.
Vannak jó Androidos progik, de a windowsra is vannak kényelmes appok. A böngészés, meg szövegszerkesztés meg x86-os progik és multitask kenterbe verik az Androidot. Ja és az x86-os játékokról már ne is beszéljünk. (Mikor fogok én Heroes V-özni Androidon?) Meg ugye fut rajta a packet tracer is, és egyéb nyalánkságok. Az Android annak való, aki szinte csak és kizárólag tartalmat fogyaszt. Egy kis facebook, egy kis böngészés, egy kis pdf olvasás, játék, youtube, magazinok, email, fotó, videó. De ezt a windows alatt is megtudom csinálni, és még sokkal többet. Most az Asus T100 64GB 105,000Ft.
-
gghrtz
őstag
Érdekes. 110-be kerül a 64 GB-os windows 8.1-es transformersbook, amihez jár a win+office, és erősebb benne a hardver is, és nagyobb a felbontás is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest