- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid #84 üzenetére
Dehogy bántottál meg -- legközelebb kiteszem a SARCASM feliratot egy
képében.
Az asztali Windows-alkalmazások futtatása feltétlenül előny -- de nem mindenkinek. Ez a 10-es érintőképernyős móka érdekes következményekkel jár. Van ugye az egyszerűség kedvéért három kategóriánk:
- ModernUI
- sima asztali Win
- AndroidA MUI-t én helyből elvetem, képtelen vagyok megbarátkozni vele, annyira butítottak a programok és nekem valahogy nem akar kézre állni a felület sem (ettől persze még lehet másnak kiváló);
Az asztali Windows-alkalmazások jelentik a legnagyobb funkcionalitást, a jól megszokott kezelést, de érintéssel nem éppen egyszerű a kezelésük;
Az androidos appok szerintem valahol a kettő között vannak, a funkcionalitásuk jobb, mint a MUI-soké, a kezelésük szintén, és bár butábbak, mint az asztali windowsosok, nagyon jól kezelhetőek és az egész rendszer valahogy sokkal jobban egyben van, mint az összetákolt, kétarcú Windows.
Szóval szerintem igazad van -- csak éppen nem annyira, hogy ne lenne ennek a kategóriának létjogosultsága.
Üdv: MaCS
-
válasz
margithid #76 üzenetére
Ezek a készülékek messze-messze túlmutatnak a tabletek szintjén -- mivel ugye van hozzájuk billentyűzet.
Ugyanakkor jóval praktikusabbak a notebookoknál -- mivel leválasztható róluk a billentyűzet.Az asztali programok futtatási lehetősége meg nem feltétlenül és minden körülmények között előny. Számos esetben az androidos programok jóval kézhez állóbbak a windowsosoknál, és nyújtják a szükséges funkciókat.
Üdv: MaCS (aki ezek szerint bolond)
-
válasz
margithid #43 üzenetére
Én szinte kizárólag notebookként, azaz billentyűzettel használom a T100-at.
Éppenséggel futtattam már rajta virtuális gépeket is -- na azt nem szerette, elég lassú lett tőle, de össze nem omlott.
Mondjuk az Atom tényleg nem arra való, nem véletlen, hogy hardverből nem támogatja.
Üdv: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest