- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Szerintem ne kockáztass, hanem irány a hivatalos szervíz. Mivel rz nem egy tömegtablet, nem is lehet hozzá mindenféle utángyártott alkatrészeket szerezni, ha meg mégis sikerülne akár egy leselejtezett gépből, a csere szerintem is van annyira bonyolult, hogy ne érjenmeg otthon nekiállni kis csavarhúzóval.
Mindig mindenkit pumpolok, hogy érintős cuccokra kijelzővédő üveget (!) kell tenni, pár ezer forint, és nem lesz gond. Én még soha nem törtem be kijelzőt, pedig rendszeresen ellenőrzöm, hogy van e még gravitációs vonzása a bolygónak. Ha nem volt védőüveg rajta, akkor sajnos ez lesz a tanulópénz, de szerintem kategóriájában van olyan jó ez a gép, hogy megérje kicseréltetni a kijelző üveget, ha maga a kijelző nem sérült, akkor nem lesz horror összeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest