- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzoll
aktív tag
Bár én full nem vagyok szakmabeli, szerintem ezek a konfigurációk nem a legalkalmasabbak az otthon buherált dualboot megoldásokhoz. Igen kínai tabletek tömegei vannak dualboottal ellátva, de mindegyikre rá van írva hogy csak a pillanatnyi állapot működik garantáltan, az oprendszerek frissítései után már nem biztos a dualboot megléte. Plusz ez ugye egy drágább eszköz, biztos hogy van benne egy olyan biztonsági funkció ami mindig elérhetővé teszi a gyári visszaállítást, és én azt feltételezem hogy ennek nyomán hiúsul meg a dualboot megvalósítása ezen a gépen. De ez csak az én feltételezésem...
Ugye ha valami nagyon elromlik egy ilyen ketyerén akkor nem az van hogy csak úgy belépünk a biosba, meg megy bele a boot floppy ( XD ) meg windows telepítő lemez, ezért gondolom hogy a helyreállító partíció és annak bármikori előhívása csak élvez valami protekciót és védelmet :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest