- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolchee16
csendes tag
válasz
Tomeeka28 #1321 üzenetére
Hali!
Kb. egy napos gondolkodás után megrendeltem pont egy ilyen táskát. Röpke 1 hónap és itt is van, majd megosztom a tapasztalatokat.
A másik amin gondolkodtam, az ez volt [link]
Utóbbi kompatibilis a dokkolóval is, szétcsatolható, de a záródását kétesnek éreztem (nincs semmi pánt és nem írják, hogy mágneses lenne) ezen kívül nem lehet kitámasztani, amikor csak a tablet részt használja az ember.
Amit vettem az mágnesesen záródik és kitámasztható, cserébe a dokkolóval nem egészen kompatibilis, de úgy néztem meg van a lyuk, lehet össze lehet passzintani amikor az ember szállítja. Az is jobban tetszett, hogy a konstrukciója miatt vékonyabb, mint a másik. Így lehet, hogy ezzel a tokkal együtt megy majd egy neoprén tokba amikor táskában szállítom.
Kíváncsi leszek, mennyire praktikus, de 2eFt szerintem nem rossz ár érte.
Üdv,
Zoli -
zolchee16
csendes tag
válasz
MaCS_70 #1320 üzenetére
Ezen az oldalon olvastam a tippet:[link]
"I own a T100 (didn't see the option for it when registering), and I had the same problem. What I did was to go into the "Show Hidden Icons" thing on the taskbar and double-click on ASUS Smart Gesture. First, disable all three-finger gestures. Then, on the top menu, select "Edge Gesture" and Deselect all three of the boxes (Toggle Charm, Toggle Menu, and Switch Running). This has dramatically improved trackpad response for me. It's not perfect, as there is often a one-second delay when you've let it rest for even 10 seconds (as I did when writing this), but I no longer hate the trackpad on my T100. Now I just prefer a mouse... and every other trackpad I've ever used. But I was thinking about returning this b/c the pad is so awful, while I'm now able to tolerate it."Nekem a fő gondom az volt, hogy néha kattintás után nem reagált a kurzor. Rövid ideig, de észlelhető volt és elég zavaró. Megcsináltam a fentieket azaz kikapcsoltam a 3 ujjas és a szélső gesztusokat és azota ez a probléma megszűnt. Így egész jó a tapipad, szerintem a 3 ujjas mozdulatok hiánya abszolút nem vészes, a szélső mozdulatokat is meg lehet szokni (valamit valamiért).
Remélem másoknak is segít, várom a tapasztalatokat!
Üdv,
Zoli -
zolchee16
csendes tag
Sziasztok!
Karácsony óta én is egy kis t100-ast használok, eddigi legnagyobb megelégedésemre. Bár igaz komoly munkát még nem kellett végeznem vele (szerencsére), de a touch pad is megszokható. Főleg miután valahol találtam egy olyan tippet, hogy a 3 ujjas és a szélső gesztusok kikapcsolása segít a dolgon. Ez nekem valóban bevált, most nem gondolkozik a kattintások után. Ezt próbálta már valaki?
A tulajdonos társakhoz lenne egy kérdésem, Ti milyen tokot használtok a géphez? Az a dilemmám, hogy tabletként hurcolva valami mappa szerű lenne praktikus, de jó lenne, ha beleférne olykor a dokkolóval együtt. Egyáltalán milyen tokba fér bele? A 10"-ok közül szerintem sok nem is jó. Én kb úgy használom a gépet, hogy bemegyek munkahelyre, hátitáskában viszem, ekkor az egészet a tokba tenném. Bent, amikor csak a tabletet akarom elvinni azt raknám a tokba.
Tehát vagy egy olyan mappa szerű tok lenne a jó, ami vastagságban elbírja a dokkolóval együtt a gépet. A másik ötletem, egy "bugyi" az egész gépnek és mellé egy szilikon hátlapvédő a tabletnek (mivel főleg épületen belül viszem külön a kettőt a hátlapvédő is elég). De sajnos utóbbiból nem találtam olyat, amit hozzá gyártanak.
Ezen kívül még az érintő ceruzás tapasztalatok is érdekelnek, mennyire számít a minőség, mert árban elég szép eltérések vannak...
Köszi,
Zoli -
zolchee16
csendes tag
Sziasztok!
Én is komolyan gondolkozok egy Asus beszerzésén, de van néhány hiányossága ami miatt még várok vele. Ilyen pl a 2gb ram, az olcsóbb anyaghasználat.
Van viszont egy másik versenyző a számomra, amiről ma találtam először rendes információt:
[HP Pavilion 11 x2]Drágább mint az Asus, de talán többet is nyújt valamennyivel. Persze nem biztos, hogy össze lehet hasonlítani a két gépet, de mégis azért talán ilyen kategóriában ez a két gép játszik.
Várok véleményeket, főleg az Asus-Hp összehasonlítás témában (remélem nem nagyon OFF-oltam).
Üdv,
zolchee -
zolchee16
csendes tag
Hali!
Erről, ha jól láttam nem beszélt senki: [Hp Pavilion x2 11]
Én ezt várom, hogy össze tudjam hasonlítani kínál-e annyival többet, mint amennyivel több lesz az ára. 600$-t kb. 180k-ra várnám, remélem ettől nem lesz drágább.
Üdv,
zolchee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest