- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
jim_raynor70 #56 üzenetére
Én is most bukkantam rá a grafikonra. Na, ennek most akkor újra után olvasok. Megkeresem azt a cikket. Igen, az X79 külső perifériákra tart fent 8 -at.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jim_raynor70 #54 üzenetére
Semmit. Tényleg annyi van a processzorba építve, de abból 8 sáv másra szolgál.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Mr.Csizmás #45 üzenetére
Jól beszélsz egyébként. De az, hogy átlagminőségű, azt cáfolnám.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Mr.Csizmás #37 üzenetére
Azért egy Asrock -ot ne próbáljuk már egy lapon említeni az R3E-vel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jim_raynor70 #36 üzenetére
Igen, de abból csak 32 sávot lehet használni grafikai célokra.
Zeratul: Hát, nem csak a 200MHz-ért. A nitros tuningot már nem bírta volna a Bloodrage. 20k-val fizettem érte többet, ami a teljes ár 1/3-ada. Mert nem egyből a boltba kell rohanni...
-
MPowerPH
félisten
Pont az miatt a mondatod miatt nem tudlak komolyan venni. Szvsz, nonszensz, user error.
És nem személyeskedtem. Azt tudom, hogy az Asrock egyszerűbb lap, így sokkal könnyebb megtalálni a jó beállítást. Igazából nincs is sok variáció. Míg a komolyabb lapoknál van pár plusz feature, ami ha nem úgy áll, akkor nem megy a dolog. Ezt személyesen is tapasztaltam, amikor a Rampage a kezembe került. Először 4.5GHz-nél vége volt, nem tudtam hova állítsam, míg az előző lapom, ami jó volt, de sokkal szerényebb, tudta a 4.8GHz-t is a procival. De pár óra alatt megértettem a lap működését, és az után bizony kitapostam vele az 5GHz-t is. Azt hiszem Te is ebbe a gödörbe estél bele. -
MPowerPH
félisten
"300-400Mhz-el felljebb tudom húzni a procit alacsonyabb feszen "
Hiszem ha látom...
Ne haragudj, de ez még viccnek is rossz, szerintem töröltesd ezt a mondatodat.
Akkor miért nem mindenki az extreme 6-al csinálja az extrém tuningot? Ott majd csak Rampage -et látni. Olyanod volt már? De akkor szólok Subarunak, hogy szerváljon egy olyat, akkor meglehet a 7GHz is, ha most a szar rampage -ben csak a 6.7 sikerült.
Most 4GHz-n használod a 930-ast? Akkor az UD7-ben csak 3.6GHz ment?
Azt már most látom, hogy nem volt még ilyen komoly lap a kezedben. -
MPowerPH
félisten
Ez téves állítás. A processzort tápolni kell, és a VGA kártyákat is. A memóriának kell a stabilitás, és a jó összeköttetés a prcesszorral. Piszkosul nem mind1 az alaplap, az extrém mértékkel akarsz tuningolni. Attól, hogy eggyel erősebb procit veszel, még ugyan ott vagy, ha csak órajelbeli különbség van, és nincs szorzó lock.
sniper elite: És akkor a Giga lapok? Azok mire jók? Ott a tölténytárakat kell megfizetni.
-
MPowerPH
félisten
Már itt van, a Rampage IV Extreme lesz az abszolút csúcs, és az sem kerül 150k -ba... 150k fölött csak az EVGA SR3 -as lapja lesz, de az két procis, ellenben asztali felhasználásra, tuningra kihegyezve.
Zeratul: Kit izgat, hogy a szerver lapok mibe kerülnek?! Azok olyat nem tudnak, mint ez itt. Tuninra van kihegyezve, főleg extrémre. Itt ezt fizeted meg, és az OC-hez szükséges feature -öket. Szerver oldalon máson van a hangsúly. Minőségre mindegyik oldal ugyan azt nyújtja, az abszolút csúcsot.
Normi01: Az annyira reális, hogy készpénznek veheted. A prociba vannak integrálva a Pci-e sávok. 32db áll rendelkezésre, tehát a 16x/16x az pont megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest