- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch
- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
Kivancsiva tettel, hogy akkor mire hasznalja a tobbit? Nekem ebbol a diagrambol az jon le, hogy 40 sav foghato be grafikara, a tobbi 8, amit az X79 szolgaltat, a maradek minden masra.
-
Zeratul
addikt
Hosszút távon 7/24-ben full terhelésen derülne csak ki hogy milyen a minősége. Addig mindenki azt hype-ol amit akar. Azért szoktam a szerver lapokat felhozni mert azok erre vannak tervezve. Hasonlóan mint a 400 méteresre tervezett autó nem lesz jó megbízhatósági versenyre. A LN2 meg megint más történet, mert lehűlés és felmelegedés az RoHS forrasztásokat megöli, otthoni tuningolók 99% megelégszik a léghűtés adta lehetőségekkel és HW moddot is nagyon kevesen csinálnak. Filléres moddal lehet a olcsó lapokból is nagyon jó stabil tuningolható lapokat csinálni.
-
Seikai
aktív tag
Én nem kívánok vitát nyitni veled és ne is személyeskedjünk
Tény, hogy nem ment bennük a 930-as úgy ahogy kéne és az asrockban pedig igen, milyen érdekes
Lehet a 980-al vagy 990-el nem lett volna gond még azt is meg merem kockáztatni, hogy 1-es 920-asokkal sem lett volna gond, de nekem volt és jó lenne ha nem hazudtolnál meg engem mi is volt a kezemben.
A szarkazmusodat meg fektesd inkább 1 szakmai topikba minthogy ide fecséreld
Remélem nincs harag, nem kell nekiesni a másiknak"300-400Mhz-el felljebb tudom húzni a procit alacsonyabb feszen " ezt meg nem vonom vissza mert így is volt
-
Seikai
aktív tag
drága vs olcsó lap: volt giga ud7 evga és asus stb. 1366 lapom is 24+ meg digitális ultrabrutál fázisokkal ellátva mostmeg az asrock extreme 6-on amin fele ennyi sincs 300-400Mhz-el felljebb tudom húzni a procit alacsonyabb feszen LOL ráadásul memó problémáim sincsenek ud7-esen volt pl. akármelyik bios volt rajt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged