Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjöttek az átcímkézett Alcatelek
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Megjelent a WhatsApp hivatalos iPad alkalmazása
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelehen
csendes tag
asszem csak vmw-t játszik le.
Én is kíváncsi voltam mit tud. Megnéztem mekkora a kijelzőméret (480x272). Kb 40 perc görcsölés után ekkorára átkonvertáltam egy filmrészletet.
Na, amikor megpróbáltam lejátszani, kiderült, hogy a lejátszott kép alatt még "elhasznál" pár pixelt egy tök felesleges csík számára, magyarán a 480 x 272-es képemet még előbb össze kell nyomnia kisebbre. Ez a transzformálás meg úgy megeszi a procit, hogy bár a hang folyamatos, de a képet több másodperces megállásokkal játssza le. Nem volt valami nagy élvezet...
Meg akartam próbálni még kisebbre konvertálni a képméretet, hogy úgy lesz-e belőle folyamatos kép, meg közben eszembe jutott, hogy telefonnal felvett kisebb videókkal mit tudna kezdeni, de miközben 3gp konvertert kerestem elkalandoztam valahová és közben meg marhára elment a kedvem az egésztől, úgyhogy arról nem tudok beszámolni.Ha megint sikerül erőt gyűjtenem akkor meg inkább azt próbálom meg, amit korábban felvetett valaki a Miopocket felvarázsolásáról.
Azt próbálta már valaki közületek? érdemes próbálkozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Drón topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ThinkPad P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro M3 16" + ajándék Magic Mouse
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Jogtiszta Microsoft Windows és Office licencek Azonnali automatikus kézbesítés, kedvező ár, teljes
- Nintendo Switch Oled
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest