Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenne: Adott egy ilyen GPS, amin iGO 8 van. Fel lehet-e tenni rá az iGO Primót úgy, hogy csak simán felmásolom az SD kártyára, és onnan indítom? -
modeller
aktív tag
Köszi, ez jól jött, egy furcsaság van: az alsó, fizikai kikapcsológombbal történő ki-bekapcsolás után, a nagy navigációs gombra tökéletesen elindul és működik az igo, viszont, ha kilépek belőle és megint megnyomom a nagy gombot, az már nem csinál semmit. Többet nem indul az igo, amig ki nem kapcsolom meg be a gépet az alsó gombbal.
Van erre valami megoldás, hogy ne kelljen mindig a fizikai gombbal kikapcsolni a gépet és megvárni mig bebootol?
-
titussz
csendes tag
Sziasztok
Aki még nem cserélt volna szoftvert idáig annak egy egyszerű leírás és a szükséges hozzávalók:sys.txt-t gyártó programocska ITT
üdv
-
bgabesz87
csendes tag
válasz
runner 125 #77 üzenetére
itt a megoldás: [link]
-
attilav2
őstag
Valaki tudja hogy a gyári felületen levő
navigáció gomb által meghívott programot át tudom írni? Tehát hogy ne a belső memóriából indítsa a navit, hanem az sd-n levőt indítsa el. -
Süvi
őstag
válasz
kolivanov777 #71 üzenetére
Szia!
Hogy sikerült felrakni a primot?
Köszi -
Compaku
tag
Üdv mindenkinek!
Minap került hozzám egy Asus R700-as készülék, nos GPS-t anno letörölték belső memóriából, most külsőre van valami telepítve de az inditáskor lefagy szóval egyenlő az értéke a 0val, egyszer most valahogy behoztam a win 5.0 ceo-t rajta de ilyen kínai nyelvel volt rajta, az lenne a kérésem hogy valaki eltudja-e magyarázni hogy hogyan tudom 0km-essé tenni a gépet, tehát a windows-t is ujrarakni rajta és egy friss igo 8at is felpakolni mellé! Előre köszönöm a segítségeteket!
-
kolivanov777
tag
primot használ vki ezen a masenkán? én most 1.2 raktam fel de nem megy a tmc! help
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #68 üzenetére
Senki hozzáértő?
Abban tud valaki segíteni hogy kihez fordulhatok esetleg javítás vagy egyéb ügyben, ha a holnapi újratelepítési próbálkozásom sem jár sikerrel?
Ja, kiegészítés: a naviextras toolbox-a nem ismeri fel, illetve nem is érzékeli hogy csatlakoztatva lenne, akár normál, akár beépített memória, akár kártya üzemmódba váltom át. Windóz látja mindkét tárat.
-
BlacKSouL
addikt
Jól működött úgy másfél évig. Akkor frissítettem rajta szoftvert és térképet az ASUS ftp-ről letöltött frissítéssel. Megtörtént, működött, jó volt újabb fél évig. Három hete kollégáim elvitték Szlovéniába, és hazafelé jövet elveszett belőle a navigáció. Azt mondták magától újraindult, és pár pillanatig mutatott valami "downloading"-ot, de aztán ismét újraindult, és azóta nem működik. Jelenlegi tünetek: bekapcsolás után Navigáció gombra bökve semmi nem történik, a többi 4 funkció működne. Rendszeradatok között a ROM verzió megvan, az a frissített új, de a Térkép verzió tök üres. Régebben mutatta, most semmi.
PC-hez kötve a rendszermemóriát tök üresnek mutatja, a SD kártyán az van ami eddig is.
Gyári CD-ről a MAP-recovery utasításai alapján a 'content' mappát a rendszerre, az AsusGo mappát a kártyára másoltam. Újraindítottam, nem történt semmi változás.
Itt tartok most.
Ötlet, javaslat, megoldás? -
lvnt
őstag
-
Sputn1K
csendes tag
Köszi az infót. Kicsit csalódott vagyok, hogy már az első frissítésért is fizetnem kell, de sebaj. Lényeg, h meg lehet csinálni
Kipróbálom majd ezt a naviextrast, aztán majd leírom, h sikerült-e. Ha nem írok, az azt jelenti, hoyg nem sikerült, így nem találtam vissza a gépemhez
-
lvnt
őstag
Az ingyenes frissítésről lemondhatsz. Úgy emlékszem (nincs itt a doboza előttem), hogy valami fél év ingyen update járna hozzá, de semmit nem érsz vele, mert átadták a naviextras-nak a jogot és így csak rajtuk keresztül frissíthetsz. Nem ingyenes ez se, 20 euró per év.
Nekem semmi ilyesfajta problémám nem volt. Csinálhatsz a programjukkal biztonsági mentést is, úgyhogy elég kevés az esély szvsz arra, hogy teljesen hazavágd a cuccot.Remélem tudtam segíteni!
-
Sputn1K
csendes tag
Sziasztok. Nemreg vettem en is egy r700t. Csalodottan lattam, hogy meg mindig 2008.01-i terkep van rajta, de ami meg rosszabb, hogy az asus oldalan se nagyon talaltam hivatalos frissitest... ez most hogy van? A naviextras-n tudom ingyen frissiteni? (mivel ugye az arban benne van vmennyi ingyenes frissites...).
Tovabba a naviextras forumban eleg sokan sirnak, hogy ugy hazavagta a cuccot a frissites, h mostmar el sem indul
Errol van vmi info?
Koszi elore is.
-
ByB
addikt
A leírtak szerint frissítettem a masinát a naviextras.com oldalán. Minden működött is, majd kisvártatva kifagyott egy FATAL ERROR felirattal, újraindítottam, nyüstölöm és remélem többet nem fordul elő.
Sajnos bőven vannak még hibák a 2009. első negyedéves térképében is, például Budapest Felső Svábhegyi út 3., vagy Európa út 1...
ui.: Lehet ebből Garmin lesz legközelebb...
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Sima ASUS R700 - as készülékre lehet e TMC vevőt, és antennát csatlakoztatni. Működik e Bluetooth kapcsolattal. Úgy tudom a szoftver és frissítés ugyan az mint az R700t - nél.
Üdv. iref-h -
lvnt
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Kedden vettünk egy r700-at és szeretném regisztrálni a készüléket a vip.asus.com-on, de az Istenért sem akarja elfogadni a térkép kódot. Volt másnak is ezzel gondja?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Kokenyl
csendes tag
Naviextras.com-on már van hozzá frissítés. Minden le van írva. Most kb 20 juró a hun térkép hozzá.
Ha valaki megcsinálja számoljon be róla, minden rendben van-e. -
patky77
csendes tag
Ne az Autorun.exe-t probáld elindítani, hanem a két könyvtárat, amit az igo8 használ (2577,iGO8) másold ki az SD kártyád gyökerébe. Majd a kis windows-ból kattints az IGO ikonra és települ is, majd használható az igo.
Tényleg működik ez a MioPocket cucc. Nekem a 3.0 Release 47 van fent, amit a legújabb igo8 hiba nélkül fut és navigál. (ASUS meg bekaphatja) Bár kár hogy valami halandzsa nyelven beszél az alap op.
Tényleg ezt át lehet valahol állítani benne? -
poc013
tag
Sziasztok!!!
Lenne egy sürgős kérdésem!!!!Ma be szereztem egy Asus R700-at és szeretném rajta futtatni az IGO8 ami egy eredeti kártyán van meg!!!!
Vissza is olvastam amiket irtatok hogy fel kell rakni hozzá egy miopocketet ami az ő személyében MioPocket 2.0 Release 41 meg is történt!!! És ugye ezt úgy csináltam hogy az eredeti IGO8 SDcard-ra fel másoltam mios cuccot eddig rendben is volt el is indult a mini windows ami renden is van, de amikor futtatni akarom az Autron.exe vel ami ugye feltelepítené az IGO8 akkor ki írja hogy kevés a hely
Ezt hogy tudom most megoldani hogy jól működjön vele????
Ti eredeti IGO 8-al oldtátok meg???
Valaki írhatna egy részletes le írást hogyan is kéne meg csinálnom, nagyon meg köszönném
Ja és sürgős lenne!!!
Előre is kösz mindenkinek -
Balázs_Graz
csendes tag
Sziasztok! Valami zűr van a böngészőmmel, és nem látom a fórum hozzászólásokat, csak egy vékony csíkot belőle
Egy kis segítséget szeretnék kérni: vettem egy R700ast, és a kérdésem az lenne, hogy az iGO8-omat fel tudom-e telepíteni rá? Amire gondoltam: hard reset - kártya be, iGO8 fel. Ha meg nem működne, akkor újra hard reset, és menne minden a régi módon. Van valakinek tapasztalata ezzel a készülékkel ilyen téren?
Priviben kérnék segítséget, a fenti képernyő brobléma miatt: dobrovich@gmail.com
Köszi előre is mindenkinek!
Balázs -
kelehen
csendes tag
asszem csak vmw-t játszik le.
Én is kíváncsi voltam mit tud. Megnéztem mekkora a kijelzőméret (480x272). Kb 40 perc görcsölés után ekkorára átkonvertáltam egy filmrészletet.
Na, amikor megpróbáltam lejátszani, kiderült, hogy a lejátszott kép alatt még "elhasznál" pár pixelt egy tök felesleges csík számára, magyarán a 480 x 272-es képemet még előbb össze kell nyomnia kisebbre. Ez a transzformálás meg úgy megeszi a procit, hogy bár a hang folyamatos, de a képet több másodperces megállásokkal játssza le. Nem volt valami nagy élvezet...
Meg akartam próbálni még kisebbre konvertálni a képméretet, hogy úgy lesz-e belőle folyamatos kép, meg közben eszembe jutott, hogy telefonnal felvett kisebb videókkal mit tudna kezdeni, de miközben 3gp konvertert kerestem elkalandoztam valahová és közben meg marhára elment a kedvem az egésztől, úgyhogy arról nem tudok beszámolni.Ha megint sikerül erőt gyűjtenem akkor meg inkább azt próbálom meg, amit korábban felvetett valaki a Miopocket felvarázsolásáról.
Azt próbálta már valaki közületek? érdemes próbálkozni? -
benkoati
csendes tag
Nemrég kaptam egy ilyen masinát..Szupi.Eelvarázsolt, mint parasztgyereket a mozgólépcső.A boxban volt 1 antenna, amit az audio-jackbe kell bedugni..Az a TMC-hez való?Mert hiába beszéltem bele, nem lett jobb a hang kihangosításkor..
(jéé, ez nem mikrofon:-))
-
vwatesz
csendes tag
köszi. akkor magyarul semmi értelme és kár is idöt tölteni azzal, hogy a kütyümre töltsem...
ja és mondjuk filmet nézni probált már valaki rajta? milyen formátumot hajlando lejátszani?
illetve ha a telefonomról nem huzta át a névlistát akkor erre rá lehet venni valahogy? mert ok hogy tárcsázni lehet vele, de általában nem vágom fejből a számokat, és sajna nem huzta át a telefonkönyvet:-( (nokia e65-röl)
-
kelehen
csendes tag
szeva!
A kecccser leszedi a netről az aktuális műhold adatokat.
Erre egyébként nincsen feltétlenül szükséged, mert azt a GPS úgyis leszedi magukról a műholdakról.
Ha sűrűn használod a ketyerédet, akkor ne is foglalkozz vele, de ha mondjuk 2 hónapig elő sem vetted, vagy mondjuk repülővel átutaztad a fél világot, akkor a netről leszedett adatokkal elvileg megspórolhatod azt az időt, amit bekapcsolás után műhold keresgéléssel töltene a kütyü. (tudod, mikor az elején csak tájékozódik mint a kiszántott egér...)
Mondjuk lehet, hogy ez a netről frissítés egyébként pont 2x annyi ideig tart így, mintha csak bekapcsolnád aztán kitennéd az ablakba. Aztán közben még ihatnál egy kávét is, vagy mondjuk megnézhetnél a neten valami érdekesebbet... :-) -
kelehen
csendes tag
Amit viszont még nem próbáltam: az ASUS oldalról térképet frissíteni....
Valakinek sikerült már? tényleg van a regisztráció után valami 60 napos időszak ami után már nem lehet frissíteni? -
kelehen
csendes tag
válasz
BlacKSouL #45 üzenetére
Hali!
A catcherrel először én is szívtam. Kicsit értelmesebben is leírhatták volna a használatát: két külön lépés a netről frissíteni a számítógépeden lévő adatokat, aztán meg a gépedről a PND-t.
Igaz mindegyiket a "frissítés" gombbal kell indítani.
1.) szedd le a netről az adatokat a gépre
2.) indítsd újra az Asust, (közben legyen összetyúkbelezve a géppel) és induláskor válaszd az eszközmemória módot. Ha elindult, nyomj rá megint a catcher-ben a "frissítésre"...
Működ? -
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #44 üzenetére
Óhhh, már eljutottam oda, hogy legalább netről frissített állítólag(de semmi nem változott korábbhoz képest), és most már ezt írja ki. Aztán ahogy mondja csatlakoztatom USB-n keresztül, bár addig is faszán csatlakoztatva volt, de hát ismétlés az idegbaj jó édes anyja. És semmi mást nem ír ki, csak ugyanezt. És ismét csatlakoztatom usbn keresztül, és ismét ezt írja ki.
De közben ismét elvesztette csodaképességét, hogy letöltse a friss fájlt legalább a PC-re, szóval ez a program maga a csoda.
Akkor már inkább beülök a kocsiba 3 perccel korábban, hogy az ilyen kicseszett ködös mocskos időben is biztosan megtaláljon legalább 5 holdat. -
BlacKSouL
addikt
Használja/használta bárki a GPS Catcher-t? Én ugyanis telepítettem, el is indul, majd frissítéskor kiírja, hogy váltsak Beépített memória háttértár üzemmódra. Miután ezt megteszem, kiírja, hogy "ellenőrizze az internetkapcsolatot a legfrisebb GPS fájl letöltését illetően." Én ellenőrzöm, rendben van. És nem történik semmi. Megismétlem, majd másik módban is, mindhárom módban, majd leszedem a progit, netről leszedek egy másik telepítőt, felrakom azt is, és ugyanaz a probléma. Nem működik.
Hol lehet a gond? Hogy lehet kijavítani? -
Katchikan
csendes tag
válasz
kolivanov777 #42 üzenetére
Szia!
A következő fórum hozzászólásai között [736 - 745] le vagyon írva mit kell csinálni, link is van, ahonnan a szükséges cucc leszedhető.
-
kolivanov777
tag
Hi! valaki aki tudja, leírná hogy tudom az igo8-t felrakni navira asus r700tre! köszi
igazából jó lenne a gyári, de elavult a térképállomány, és amiket felrakok igo8ból arra azt írja hogy elavult pedig azok az újjak!
Help -
ByB
addikt
Fog ehhez a készülékhez valaha is kijönni map upgrade?
-
ByB
addikt
Most kaptam levelet az ASUS-tól, hogy elérhető az ingyenes térkép frissítés!
Ha letöltöttem és feltelepítettem, beszámolok...
-
ByB
addikt
Én nemrég beregisztráltam az R700 készülékem az Asus honlapján és így elérhetővé vált a teljes Európa térkép letöltése, amit újratelepítettem a készülékre, az interneten talált instrukciók alapján.
Engem az aggaszt, mintha nem akarna új térkép megjelenni R700-ra, pedig iGO oldalról már jelent meg javítás...
-
Siffredi
senior tag
Szia!
Eloszor is koszonom a valaszt!
Amint azt fentebb irtam, a keszulekhez mellekelt szoftverrel kapcsolatban bajban vagyok, mert pontosan nem irtak le, hogy milyen. Annyit tudok csak, hogy kanadai, illetve amerikai terkepek vannak csak rajta, viszont en Angliaban szeretnem hasznalni, ezert lenne fontos az, hogy legalabb angliai terkepeket tudjak importalni a programba.Eppen ezert kerdeztem a "buheralos" reszet a dolognak, de amennyiben ez a terkep-importalas legalisan, a hivatalos honlapon keresztul megoldhato, akkor en azzal tokeletesen megelegszek! Nem akarom "szethackelni" a keszuleket, az nem az en vilagom!
A bluetooth-al kapcsolatban pedig csak annyit, hogy en nagyreszt navigaciora hasznalnam a keszuleket, mert nekem az a legfontosabb szempont. Egyebkent azert jott ez a gep a kepbe, mivel szep, es az itthoni ar feleert meg tudnam venni, es ezert egy kis kenyelmetlenseget is vallalok.
Nagyjabol ennyi.
Udv!
-
Dundy
tag
Szia!
Gyárilag az ASUS GO nevű programot fogod rajta találni, ami az iGO8-nak megfelelő, az R700-ra optimalizált, korlátozott/klón verziója. ASUS websiteról tudod frissíteni - a ROMot és a térképet is.
A "megbuherálásban" nem tudok nyilatkozni, de többektől hallottam, hogy megoldható.
Amit érdemes mérlegeléskor figyelembe venned: a bluetooth kihangosítója eléggé gyerekcipőben jár, ha ez a funkciója fontos számodra, akkor nem ajánlom. Bár ha ezzel a funkcióval kompatibilis telefonod van, akkor még fel is olvassa angolul az SMSed egy gépi hang. Csak egyelőre nagyon kevés embertől hallottam,hogy olyan telefonja van, amivel összekötve tud ilyet az R700T.
Amúgy a gép tényleg jó választás, szép, masszív az autós tartója, csak egyelőre az itthoni ára kicsit túl magas, emiatt sokan kintről hozatják be.
-
Siffredi
senior tag
Udv mindenkinek!
Elore leszogeznem, egy kicsit problemas lesz a kerdesem, figyeljen jol mindenki!
Szoval, szemet vetettem egy Asus R700-as masinara (ami igazabol R700T), amit az USA-bol rendelnek meg ebay-en, viszont jelenleg Angliaban elek.
Itt jon kepbe a bibi: a gephez csak olyan szoftvert mellekelnek, amihez csak USA es CANADA terkepek vannak mellekelve! Meg azt sem irtak le pontosan, a szoftver pontosan milyen tipusu (gondolom IGO8 klon lehet...).A kerdesem a kovetkezo lenne: erdemes ezt a keszuleket megvennem, meg tudom "buheralni" ugy, hogy tudjam hasznalni Angliaban, illetve kesobb, itthon is? Remelem tud valaki segiteni ebben a kerdesben, mivel elegge csabit ez az Asus!
A legvegere meg valami. Arra esetleg van valami remeny, hogy a keszulekben talalhato magyar nyelv, illetve magyar hang? Abban az esetben, ha nem, akkor meg lehet valahogy oldani ezt a problemat?
A valaszokat elore is koszonom, es ha valaki nem szeretne olyan dolgot leirni, amit nem szabad, azt a valaszt varom privatban!
Udv!
-
rockjano
csendes tag
Az R600-asomat lecseréltem erre...hááááát.
Ami jó. kisebb, zsebretehetô, aku cserélhetô viszont gyengébb. SE K790-es telefonomat látja contaktokat nem olvassa be csak elsô párat. Kihangosítóként mûködik, elég jól...de hívástkezdeményezni nem tudok rólla sem navi közben sem egyébként, próbáltam egy samsung telefonnal az még ennyire sem mûködött együtt vele. (az R600-asomon ez mûködött)
Adnak hozzá tokot de nem elég kemény fedelû övtáskában nyomódik a képernyôje.Minôség teljesen OK, software nem annyira. Rádióadós kihangosítás mûködik hozzá adott Micro SD kártyán még van 1G hely, mp3 rátehetô hangminôség szar, serceg stb...
A TCM-hez hozzáadott nem túl praktikus antenna kell, de nem kell mert még úgysem mûködik, majd ha egyszer megállaponak valakivel + update..ha egyáltalán. Nyugaton lehet hogy jó, még nem próbáltam. Fülhallgatókimenet a kisebb fajta, adnak hozzá fülhallhatót utálatos fülbedugós falyta.
Softwarét updateltem...fölöslegessen mert a legújabb volt rajta.
iGo nyolc származék, lebutított fajta (Miért???) Kevesebbet tud az tuti. Benzinkutakat nem mutatja (R600 tudta), domborzatok hekkelhetôek.
Szóval nem tudom, nem rossz de az árához képest???
jano
-
ByB
addikt
Várható iGO 8 frissítés a készülékhez? Eddig ha jól tudom még nem érkezett specifikus update, pedig történtek változások...
-
Tomee21
csendes tag
Sziasztok,
Lehet, hogy csak nekem nem egyértelmű ez a dolog, de az R700t-ben a TMC kiegészítést úgy kell érteni, hogy az antenna is beépített, tehát nem kell egy hosszú, ronda antennát a kocsi ablakára ragasztanom? Mert engem nagyon zavar hogy a TMC-hez egy zsinórt kell a szélvédőre erősíteni. Ha ez sem ilyen, van olyan gép amiben nem szükséges külső antenna TMC vételhez? -
válasz
FrozenRouse #27 üzenetére
Nem valószínű, hogy menne az eredeti iGO-térképekkel.
Emiatt lehet más módon frissíteni ezt, mint egy eredeti iGO-szoftvert.
-
FrozenRouse
csendes tag
Udv!
A terkepek frissiteset/uj terkepeket csak asus oldalarol lehet leszedni, vagy eredeti iGO terkep file-okkal is mukodik? -
Scania76
csendes tag
Én nemrég vettem meg a szerkezetet, de van 2 észrevételem vele kapcsolatban. Szerintem a szivargyújtó-töltője nagyon-nagyon rövid... Szinte lehetetlen használni az én autómban...
A másik gondom az Igo8-al van: ebben már nincs a beállításoknál "teherautó" funkció. Viszont a "busz" benne van. Csak az a gondom vele, hogy nem tudom minek teszik bele, ha egyszer a súly - és magasságkorlátozásokat még mindig nem veszi figyelembe. Olyan nehéz lett volna a 3D helyett inkább erre a régi hiányosságra koncentrálni??
Egyébként más gondom nincs vele, és bátran ajánlom mindenkinek!! -
st81
tag
Aki az utóbbi pár hétben vett r700-at, meg tudná mondani, hogy milyen dátumú (mennyire friss) a térkép rajta?
-
BlacKSouL
addikt
Van hozzá progi, persze. Úgy hívják Windows XP. És még van több is.
Ha XP-ben nem tudod megnézni a rejtett fájlokat, az baj. Akkor viszont ne is kísérletezz a licenszek kikerülésével szerintem..Ha meg mégis, akkor meg járj utána jobban a témának. De nem hiszem hogy itt feltétlen segítséget kapsz, legalábbis ami a public dolgokat illeti.
Másrészt ahogy látom amúgy se töri magát senki hogy teleszórja a topikot -
tyson76
csendes tag
hi! s.o.s hogy lehet megnézni a rejtett fájlokat?? van hozzá valami progi? hack?azért kérdezem mert rá szeretnék rakni olyan térképet amihez nincs licenszem.a licensz fájl +exe fájl stb rejtett. s.o.s
-
BlacKSouL
addikt
válasz
BlacKSouL #19 üzenetére
Zenejátszás+képnézés+videózás lehetősége megvan, csak az USB 1.1 miatt még a csupán 2G-s kártyát is örökkévalóság megtölteni.
Videót eddig csak wmv-t sikerült vele lejátszatni, avit egyáltalán nem, mpg-t legalább felismeri.
Ha rásüt a nap a szélvédő mögött(alatt), akkor alig látni belőle valamit.
A rögzítő bár csúnya, de jól használható, ugyanakkor lapos, nagy szélvédős kocsinál vagy a kormányba hajolgatva kell pötyögtetni mondjuk menet közben ha muszáj, vagy olyan magasan van, hogy elérem, de kitakarja a fél "képernyőt" a real-life szimulátorban
Futó navigálás alatt elég nehézkes hangerőt növelni vagy csökkenteni, sokat kell kattogni hozzá.
Sebességhatár-túllépésnél csak az első alkalommal szól, utána már csak kis jelet rak ki, amit figyelni kell ha erre akarunk hagyatkozni. Sok helyen nem pontos a korlát ismerete.
Kihangosítás gyakran recseg, illetve idő után kikapcsol, ha sokáig semmi nem történik, akkor kikapcsolja, és akkor a rádió serceg üresen.Egyébként viszont menet közben elég jól teljesít, pontos, relatíve gyors, intelligens nagyítás vicces de jó, szélvédő mögött is jól fog jelet, külső antenna nem hiszem hogy kellene hozzá. Az akksi tűrhető ideig bírja.
Első tapasztalatok ennyi..
-
BlacKSouL
addikt
Egy db családi célra beszerezve
Még élesben nem teszteltük, majd beszámolok.
-
Petester
senior tag
válasz
CriticalHit #17 üzenetére
A térképben mondjuk.
Ha hallottál a Nav'N'Go-s összeveszésről, akkor nem ecsetelem, ha nem, olvasd el a mai Mio-s tesztet/cikket. -
Gubro
senior tag
Én a kettő közül a Garmint választanám és fájó szívvel dobnám sutba az iGO8-at. Pedig a progi...
Nem is, megvenném mindkettőt, és egyik nap az egyiket, másik nap a másikat használnám.
Affene, nehéz kérdés.
Nem, összességében a 760-as a nyertes, ez van. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
CriticalHit #13 üzenetére
Pff, ezt a kérdést passzolom a szerzőnek tovább. Én nagy Asus & iGO 8 fan vagyok alaphangon (bár ez a P527, ejj), nálam nem lenne a kérdés, de a nüvi sem piskóta a maga egyszerűségével és megkérdőjelezhetetlen minőségével.
-
Shadows
senior tag
nekem volt szerencsém egy ilyet nyomkodni....meggyőző!!!! nekem az tetszett a legjobban hogy mikor a teloval párosítottam egyből lekapta a telkönyvemet és már tudtam is róla tárcsázni a kihangosításról nem is beszélve, ami életet menthet!!!!!
Az új Igo meg.....ez a 3d-s túrás majd szeirntem olyan 5 év mulva lesz igényes. Szeirntem a mostani lehet felhasznlóbarát, de a eégihez képest egy átlag felhasználónak szívás!!! Megtunulni ujra mindent.....
A másik pozitivum a kijelző mérete, mio-ból a c720 volt ami talán ellenfele lehetne, de az ugye nem igo8 képes, képesítésssel meg ugrik a gar.....
Összességében az ár az zúzós, de aki nem pda-t akar venni mert nem használná ki a tudását annak tökéletes, talán egy wlan mehetett volna bele
-
ZoZa™
senior tag
Igy hirtelen elmondja nekem valaki mi az a TMC?
Többször olvastam már itt-ott de csak emlitésre (van-nincs) de hogy mi is az arról már nem nagyon találtam semmit. Most eljáccom az átlag olvasót és utánajárás helyett kérdezek
-
jaszy76
aktív tag
Erre a tesztre vártam hetek óta. Szinte biztos voltam abban, hogy ajánlott plecsnit kap. Holnap megyek megvenni.
-
JoeYi
őstag
szép, de drága. Akkor inkább már ez.
-
Márton
nagyúr
Beépített FM transzmitter? Tyű, ilyenről nem is hallottam!
Illetve mégis, most akarok venni egy szivargyújtóra csatlakoztathatót, ami pendrive-ról is játszik mp3-at. De most egy kicsit elbizonytalanodtam ettől:
"a dolog teljesen legális, bár a minőség sosem lesz olyan, mint egy drótos kapcsolatnál."
Mégis milyen lesz a minőség? Tudom, hogy van amelyik vágja a magas frekvenciát, de amit én kinéztem, az állítólag nem. A motorzaj mellett úgysem várható el cd minőség nem? Persze meg kéne hallgatnom egyet, csak nincs a közelben. Nagyon rossz? -
James Bond™
tag
Szééép, tényleg. Jól néz ki és nem is buta.
-
Csyppa
senior tag
Ez bizony tényleg szép.
-
sdaniel
csendes tag
Hát amit mi az üzletben árulunk,azon már 2008.01 es térképek vannak,és ráadássul 2gbs kártyán!De tényleg klassz kütyü,bátran ajánlom mindenkinek nagyon jó cucc
A micro sd szerintem rendben van,mert ha azt vesszük alapul hogy minden telefonba van fényképező,és a legtöbb telefon microsdt használ akkor van valami alapja ennek a kártyatipus használatának,szerintem -
Petester
senior tag
Ha csináltak TMC nélküli verziót, csinálhattak volna média funkció nélkülit is nyomottabb áron.
Én pl. azért vettem meg egy másik gyártó, ehhez képest butább termékét, mert nem akartam olyan funkcióért fizetni, amit soha nem is használnék.
Másik oldalról megközelítve, ha egy cég vesz navit, lehet neki is előnyösebb egy butább. De lehet inkább akkor a kistesót választja? És abból vesz ebből az árból majdnem kettőt? -
Enjoy
addikt
Jó teszt, jó PNA
Nyaralás elött akarunk épp venni egy hasonló ketyerét, bár sztem egy jó 20-assal kevesebbért... Mindenesetre megkönnyíti a vásárlást, hogy látom melyik gyártók termékei közül ajánlott választani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Karcsú is, elegáns is, iGO8 is, mi kellhet még?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest