Hirdetés

Asus R700 - Szééép

Hirdetés

Bevezető

Click to read in English!
Az Asus nem pihen. Ha gonosz akarnék lenni, akkor azt mondanám, olvasták az R600 tesztemet, és gyorsan összehoztak egy olyan navit, ami szép is. Persze ez nem igaz, ezt a kütyüt már volt szerencsénk a CeBIT-en is megtekinteni, igaz, még pult alatt, mivel akkor még hivatalosan nem létezett. Már akkor tetszett, pedig még nem volt igazán készen. Most hozzájutottunk egy példányhoz, én meg jól leteszteltem. Tudnivaló, hogy rögtön két verzióban született meg, tesztünk alanya a TMC nélküli darab.

Asus R700

A Speedshop jóvoltából érkezett készülék az Asus navipalettájának tetején csücsül, mint említettem, két verzióban, ezeket csak egy szerény "T" betű különbözteti meg egymástól, a TMC vevőt hordozó darab típusjelzésének végére biggyesztette a plusz betűt a gyártó. Kinézetben nincs köztük különbség.

Asus R700

Az Asus oldalával sajnos még mindig gondok vannak. A szerverrel az utóbbi hetekben ugyan csináltak valamit, így a sebessége már elfogadható (bár egy hardvergyártótól igenis elvárnék egy süldőmalacvágtát levágó oldalt), azonban a navik még mindig nincsenek fent. Ez nagyon gáz, sőt, ha ehhez hozzátesszük, hogy a navikhoz többször megígért térképfrissítések sincsenek még sehol, akkor ez már több, mint bosszantó. Innen üzenem, ezzel sürgősen kell valamit csinálni, mert a navit vásárló júzerek garantáltan jönni fognak frissítésért és talán nem kell az örökérvényű "egy elégedetlen vevő 10 másikat beszél le" mondatot felhoznom ennek megerősítésére.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés