- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Na, végre valami, ami megcsorgatta a nyálam ezen a piacon újra. Ha lenne rá keretem, ezzel a géppel lehet úgy járnék, hogy megvenném, habár szükségem valójában nem lenne rá és ki se használnám. Mondjuk ha ugyanezt megcsinálnák a Jolla-féle MeeGo-val...
-
kenwood3
addikt
Kell!
Vagyis kellene ha tellene rá
Brutális cucc, az biztos
-
petipetya
nagyúr
Csodálatos ez a konstrukció, nálam életképes lenne a mindennapokban.
-
G-Guts
aktív tag
Ennél a telefonnál közel sem volt akkor hype, mint az iPhone 5 vagy a Galaxy S3 esetében, mégis lealázza mindkettőt.
Amióta az Asus belépett a Transformers táblagéppel erre a piacra, folyamatosan csak minőségi cuccokat ad ki. Látszik, hogy komolyan gondolják ezt a dolgot.
Bone123: Note 2-t nem lehet egy tablethez hasonlítani. Sőt, szerintem egy 7 colos tablet is kib@szott kicsi, ha már egy megszokott 10 colos tablethez hasonlítjuk.
-
atike
nagyúr
iPad verő?
Komoly. Ez a dokkos megoldás meg nem semmi. Kár, hogy nincs benne valamiféle vezeték nélküli dokkolhatóság (ergo "beledugás" nélküli átváltás tablet-módra)...
-
kocczkaa
tag
És ha aszt számolod hogy nem kell venned se telefont se táblagépet mert mind a 2 rohadt jó, akkor már szerintem majdnem hogy "filléres" összeg!!!!
Amúgy nekem még a tábla nélkül is nagyon tetszetős telefon!! Jobb mint bármi ami most a piacon van!!! iPhone 5 öt kivéve, volt szerencsém havérét nyomogatni -
Bone123
HÁZIGAZDA
Vedd meg a Transformer Pad Infinity-t, gondolom ezt akarják. Mondjuk fullHD-n az teljesebb értékű tab mint ez miután feldugtad a telefont, és ugye ott a billentyűzet rejt még egy óriás akkut, szóval ha 300.000 forint ellőnivalója van az embernek, vannak jobb alternatívák a Padfone2-nél.
-
Beantech
aktív tag
Nagyon jó ez a koncepció, de mondjuk sztem ha már úgyis van tablet mellé, akkor rakhattak volna kisebb kijelzőt a telóbe mondjuk 4 - 4,3", mivel egy kézzel könnyebb kezelni, ha meg nagy kijelző kell dokkolás és kész is. Persze tudom divat jelenleg nagy kijelzőt diktál. Mondom ezt úgy hogy 4x hd-m van
De erre lecserélem ha jó áron jön.
-
Probber
őstag
Ezt most nem értem. Tavaly létrehoztak egy valóban különleges valamit, ami azért volt különleges, mert olyan volt amilyen. Annak most elkészítették az utódját, ami fizikumban jócskán felülmúlja az elődjét, amiről aztán kiderült, hogy ezt az új valamit út közben sikeresen kasztrálták.
ASUS! Ez még mindig egy ütős cucc, de elgurult a gyógyszer?
-
GaS-
aktív tag
A tabletet lehet használni a telefon nélkül?
-
FeherMate
csendes tag
Na bakker, most ez vagy a Note 2.
Végre 4 mag erős hardver alapba nagy kijelző.
Most akkor Extra Tablet vagy S-Pen+multitask??????
Itt az innováció nem ám az iPhone az iLost-tal.
-
Logitechnek van egy billje ami kompatobilis mindenféle okostelefon, tablettel. K810 azt hiszem és 30 rongy körül mozog.
-
Probber
őstag
Egyébként felműtött billentyűzettel mikor láthatjuk?
-
leslie_smith
aktív tag
Nagyon jó cucc,de biztos drága lesz.Ráadásul ha nincs billentyűzete akkor inkább az 1-es padphone.
-
Jól van látom nem vagyok egyedül. Mikor megláttam...azta....Gyönyörű és igen csak elgondolkodtam, pedig nem nagyon szeretnék iOS-ről Droidra váltani, de ez.....
-
vigyed
tag
Ha nagy leszek, veszek egy ilyet!
-
Probber
őstag
Ahogy dögcédulát kap ez az állat, az remélhetőleg jócskán leveri a kisöcsi árát.
Az még nem ilyen nagy batár és még mindig egy teljesen korrekt valami.Egyébként ez a kettes egy nagyon komoly cucc, ASUS nem sz@rral gurít.
-
BDave
őstag
Jó ötlet, én nagyon kíváncsi lennék rá élőben is. Lenne egy kérdésem: a sok ki-be huzogatástól nem karcolódik a telefon kijelzője vagy kerete?
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a koncepció tetszik és úgy látom az Asus beleadott mindent, tényleg durva lett.
Kíváncsi leszek az itthoni hivatalos árakra. -
B1T3
addikt
válasz
knyitogato #18 üzenetére
Sejtettem, hogy elírás, nagyon irracionális lépés lett volna ilyen kijelzőt pakolni bele.
-
Urna
tag
Ez a cucc haláli mind kinézetre, mind tudásra csak hát "kicsit" tepsi.
De ha mondjuk ezt megcsinálták volna 4-4,3 colon akkor szerintem a piac egyik, ha nem a legjobb készüléke lenne.
-
HUNPablo
tag
A betyármindenit . Szép volt Asus , elkapott a must have érzés . Én szerintem jó dolog ez a tabla+teló párosítás. Csak kerüljön szép kis hazánkba .
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
Stanley-B. #17 üzenetére
Tavaly kihozták a tabphone-jukat, összerakni sem kell.
-
Stanley-B.
őstag
Vajon mennyi időnek kell eltelnie, hogy a samsung
ezt is lemásoljakihozzon egy ilyen terméket? Szerintem már készülőben van.Baromi jó lett a cucc
-
Mogcaa
aktív tag
ááá kell kell kell kell!!!!!
egy S pen kéne még bele és... halál... -
Bone123
HÁZIGAZDA
Olyan mikor lesz, hogy karóra, amit dokkolni lehet 4,7"-ba és akkor telefon, amit dokkolni lehet 10,1"-ba és akkor tablet, amit dokkolni lehet 24"-ba és akkor monitor, amit dokkolni lehet 42"-ba és akkor TV? Egy hardver hajtaná mindet.
-
Peterson_
addikt
A kutyafáját, ez nagyon durva cucc!
Az ára valószínűleg horror lesz, de így látatlanban elkapott a must have érzés.
Várom a belső tesztet...ami kb mikor is lesz? -
B1T3
addikt
válasz
menyhartlevi #11 üzenetére
Én is meghökkentem a WVGA felbontást olvasva.
-
kocczkaa
tag
kinek a pap kinek a papné..
nagyon jó cucc már az 1 el is szemeztem most hogy magyarba forgalomba kerül és lesz lehetőségem nyomkodni remélhetőleg és tetszik a dolog lehet hogy iPhone 5 helyett inkább 1 ilyenre ruházok be! Amivel még talán hozzá lehet ehhez tenni a mai szinten hogy a táblába is tehetnének memóriát... ha meg counter strike 1.6 kijön androidra és lesz még pár app amit ma programként pc-n használok és lesz hozzá billentyűzet még a notebookomtól is megválok... -
menyhartlevi
aktív tag
A tablet kijelzôjének 800*480-as felbontása eléggé meglepett de ettôl függetlenül is nagyon jó.
Bár hogy a videóban már 1220*800 van így gondolom ez csak elírás... -
Bone123
HÁZIGAZDA
"Sadly, however, it’s several steps forward in terms of raw power but a few backwards thanks to the loss of keyboard support and microSD."
Egyértelműen elkerülendő. Nem csak, mert sztem kényelmetlen, h ki be kell dugdosni a telót a tabletből és két eszközt kell cipelned de egyszerre csak egy használható (ergó ha nálad a teló, család/barátok nem használhatják a tabot), hanem mert SD kari nélkül a 64GB-os változat is necces, appokkal, térképpel, adatokkal, zenékkel együtt nem sok hely marad sorozatok, HD videók tárolására. Ez a változat pedig 900 Euro lesz billentyűzet nélkül, magyar viszonyok között alulról nyaldosva a háromszázezret, ezért az árért vehetsz egy Optimus G-t és egy laptopot 500GB tárhellyel és PC funkciókkal, vagy egy Note2-t és érkékes ajándékokat a családnak karácsonyra.
-
Egy 64Gb-os változatra én is beneveznék szívesen.
-
tamasgal
senior tag
Ha megfogdosva is annyira masziv érzetet kelt mint azt a képek sugalják, akkor nagy jővő áll előtte! Nagyon szép a telefon, az egyik legszebb ma.
-
törölt tag
nagyon szép és elegáns cucc. viszont azért nem semmi a métere, még az SGS3-nál is nagyobb
mondjuk a koncepció tetszik, tényleg sokat fejlődött az elő óta, remélhetőleg még tovább csiszolják, és továbbra is színt tudnak vinni a droidos palettába. -
knyitogato
őstag
Hát ez bizony instant get.
-
X3B6O0X
aktív tag
"Egy apró rezdülés adja tudtunkra, hogy sikeres volt a dokkolás, majd máris megelevenedik a 10,1 hüvelykes, 800x480 pixeles IPS kijelző"
Én a Prohardveres cikkben 1280x800-as felbontást olvastam. Akkor most melyik a helyes? -
boben1998
tag
"800x480 pixeles IPS kijelző" Ez biztos a jó adat a tablethez?
-
spawn21
veterán
nagyon nagyon akarom.
karácsonyra lecserélem a s3-at erre :-)
-
bostone
addikt
A billentyűzetes dokkoló ezúttal tényleg elmarad? Valaki cáfolhatná vagy megerősíthetné a hírt.
-
Tewe013
őstag
Durva cucc. Szívesen elfogadnék belőle egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A mai milánói bemutató után gyorsan lencsevégre is kaptuk az Asus új csúcsmodelljét, a PadFone 2 működés közben, egy videón is látható.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-560M I 4GB I 250GB I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest