- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vibra
tag
Most már jó.
Leírom, hátha egyszer másnak is jól jöhet.
Tettem egy utolsó próbát külső ODD-vel,tökéletesen működött.
HDD ill. a pendrive "hibájára" gyanakodtam.HBCD-ről MBR check és máris látszott , hogy mindkét adattárolón hibás vagy ismeretlen MBR van.Diskpart-al teljes törlés és MBR rebuild után minden rendben, a lejátszó újra kezeli a két eszközt. -
vibra
tag
Elnézést kifutottam az időből.
4GB-os mSD FAT32-re formázva kb. 200MB videóval kártya olvasóba vagy adapterrel USB-re dugva -beolvassa,lejátszás elindítható,de a fájl 3/4-nél kifagy mintha pause-t nyomtam volna.A lejátszó a távvezérlőre nem reagált kikapcsolni sem lehetett.Tápcsatlakozó kihúz majd visszacsatlakoztatása után újra be lehetett kapcsolni.
-
vibra
tag
válasz
gojko.m #5742 üzenetére
Szia !
Köszönöm a válaszod !Le ellenőriztem mikor az első hiba jött,de MBR partíciós táblát lát a p.c.
Többször újra kellett formáznom a HDD-t mert amikor visszadugom a p.c.-re a win egyből javítást javasol.
A HDD egy 30GB Asus slim, de az tökéletes, HDS szerint is 100/100-as.
Pendrive-al sem működik NTFS alatt ami szintén MBR-es.
Próbáltam a formázást úgy is,hogy a foglalási egységen változtattam,nem vált be.
Formáztam Linux-al,de így sem lett jó.
Nincs több ötletem. -
vibra
tag
Sziasztok !
OPlay mini V2-es van ami a mai napig jól működött.
Előző nap este néztem volna filmet,de nem ment.Pontosabban nem ismerte fel a rácsatlakoztatott HDD-t.
Reggel ránéztem mi lehet a baj mert a HDD jó.A problémám az,hogy minden NTFS-re formázott adattárolót nem tud beolvasni, a FAT32-ket igen.Tápcsatlakozó kihúzás ,reset stb. nem segített.
Evvel hibával lehet mit kezdeni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest