- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
Szia,
Nálad miért hiányzik a jelszó? Én direkt jelszavas userhez adtam hozzá az útvonalat.
A megadott felhasználó hozzáfér a megosztáshoz? A megosztás aktív?
A lejátszó látja a megosztott mappát? Nálam a mappa megnyitásakor kérte a név jelszó párost. Megadtan neki, azóta minden szuper. -
tpeter77
addikt
válasz
attilav2 #5703 üzenetére
szia!
kipróbáltam, beállítottam mindent, nem látom a megosztás.
átmentem a laptophoz, hát persze hogy az Eset tűzfala azonnal tiltotta a kapcsolatot.
Engedélyeztem, volt reboot, azóta minden szuperul működik.
Az asztali gép és az Asus oplay is látja a laptopot, és tudom tallózni a videókat és le is játszani gond nélkül.
köszi a segítséget! -
tpeter77
addikt
válasz
attilav2 #5699 üzenetére
igen, a win10 frissítései okozhatnak sajnos ilyet.
nincs összefüggésben a viruskergetővel a gond? Mi van ha letiltod, akkor sem működik a kapcsolódás?
volt olyan víruskeresőm (Bitdefender) ahol manuálisan kellett az asus ip címét hozzáadni a kivételek közé, de utána minden jó lett. -
tpeter77
addikt
válasz
attilav2 #5631 üzenetére
jó ötlet, a telnettel felléptem az eszközre és kiadtam az umount parancsot. Azt tudom, hogy a HDD neve sda1
Sajnos nem tudtam lecsatolni, mert foglaltnak érzékeli a lejátszó, pedig nem csinál semmit a hdd.
milyen egyéb paranccsal próbálkozzak meg?AMP12 login: root
BusyBox v1.18.5 (2013-10-10 17:37:45 BDT) built-in shell (ash)
~ # cd tmp/usbmounts/sda1/
/tmp/usbmounts/sda1 # cd /
~ # umount /tmp/usbmounts/sda1/
umount: can't umount /tmp/usbmounts/sda1: Device or resource busy
~ # -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5628 üzenetére
szia
Nem a zajos leállással van bajom, hanem hogy a tápot mintha egy kapcsolót billentenél át, úgy szakítja meg.
Hosszútávon a forgó HDD alól elvenni a tápot az álmos könyvek szerint nem sok jót jelent.
a PlayOn jól csinálja a kikapcsolásnál a hdd leállítást, de a vrt nem. Jó lenne tudni milyen kódot kell megadni az Eject-nek, hogy a hdd-t leállítsa, ne a tápot szakítsa meg. -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5617 üzenetére
Feltettem újra a FW-t. Ugyanúgy nem megy a hálózat.
Leszedtem az Eset Smart Security tűzfal- és víruskereső kombót és azóta műxik minden. Csendben frissítette magát és azóta blokkolta a lejátszó hálózati forgalmát, pedig fél éve ezt használom.
Legalább rájöttem mi okozta a balhét! -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5615 üzenetére
szia
Már többször újra lett indítva. A gond az, hogy nem dobja fel a bejelentkező ablakot az Asus, és meg vagyok lőve!
PC-n minden rendben van, tegnap átnéztem, tűzfalat is kikapcsoltam, semmi változás.
Küldöben, pénteken-szombaton minden hibátlanul ment, csak az Asuson cseréltem skint és frissítettem a szervízeket.
Semmi ötlet? Lehet a frissítés csinált galibát? -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5610 üzenetére
köszi.
Más, gondom van a készülékkel. FTP-vel tudok fájlt másolni a HDD-re, tehát a hálózati kapcsolat jól működik.
De, a megosztott mappákat nem érem el. Addig jutok el a hálózat böngészésénél, hogy ki tudom váalsztani a PC-t,
de nem jelenik meg a belépési név-jelszó páros, a képernyő tök sötét...
Csak kiválasztottam az amp skint majd visszatérem az Oplay-hez, és azóta tapasztalom ezt a gondot.Mit kellene a lejátszón állítanom, hogy újra tudjon csatlakozni a gépre?
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
laca63hu #5556 üzenetére
szia!
próbálgatom az IP TV-t beállítani, hogy működjön megfelelően. Nálam így van beállítva:
A services / iptv list / settings:
/usr/local/etc/mos/www/modules/iptvlist/parse_epg.cfg
http://www.vsetv.com/schedule_package_rubase
http://www.vsetv.com/schedule_package_tricolor
http://www.vsetv.com/schedule_package_raduga
http://www.vsetv.com/schedule_package_maximumtvNálad hogy van beállítva?
-
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5546 üzenetére
pl. hogyan kell feltenni a két legnépszerűbb FW-t (ac ryan és az amp_r13),
hogyan és miket lehet a szgépről beállítani ip cím ismeretében, valamint youtube és egyéb dolgokat telepíteni rá, aztán hogy lehet a szervízeket távolról rajta frissíteni, stb...
Kezdetnek elég lesz, aztán majd a felmerülő igények alapján lehet bővíteni. Kösz előre is. -
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5506 üzenetére
oké, köszi, kiválasztom, letölti telepíti látszólag.... de aztán mégsem lehet kiválasztani. Valami nem jó
csak a legelsőnek kiválasztott vrt gui skint lehet használni, telepíteni nem tudok, és van 140MB helyem, de mégsem engedi.
Logban látszik hogy letölti 100%-ig aztán marad a vrt default-on.
Vajon mit kellene még csinálni, hogy működjön a felületválasztó rész? -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5499 üzenetére
szia,
hogy tudom kitörölni a mostani vrt gui-t? Nem találom... kipróbálnám a régi playonhd skint, de vmiért nem tudom törölni a mostanit.
kiválasztom az új skin-t a listából, rámegyek az installra, letölti majd visszalép a menübe, de a jelenlegi vrt gui-nál nem dobja be a törlés lehetőséget. -
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5477 üzenetére
szia
Felraktam a firmware-t (az elsőt), és minden jól működik, még a youtube is! Lenne még néhány kérdésem, hátha tudsz segíteni.
1. Mit kéne beállítanom, hogy a készülék kikapcsolása után a tv automatikusan visszaváltson TV módba?
valamiért úgy érzi a tv, hogy a hdmi bemenet még aktív, és a fekete képernyőt mutatja.
A korábbi FW-nél (R3) pedig az oplay kikapcsolásakor automatikusan a TV bemenetre ugrott vissza.2. Be lehet azt állítani, hogy egyből a kedvencekbe lépjen be a készülék?
3. Magyar nyelvet lehet rá telepíteni? A feleségem biztos keresni fogja rajta a magyart
bár elég egyszerű a menüje.
-
tpeter77
addikt
-
tpeter77
addikt
válasz
gojko.m #5474 üzenetére
szia
Ez a része cseppet sem izgat, ugyanis 99%-ban szinkronos filmeket és mesét nézünk a családdal.
feliratot kézzel is ki tudom tallózni, ha kell, a színbeállítás sem túlzottan érdekel.
De a mostani rendszer elindulása nagyon lassú és reméltem, van tőle gyorsabb, esetleg jobb.gojko.m
Vissza fogok olvasni ahogy időm engedi,
honeker
kösz a linkeket! -
tpeter77
addikt
sziasztok,
Frissíteném a HDP-R1 lejátszóm firmwarét. Jelenleg AC Ryan v7.4.6r7317 van rajta.
Honnan lehet ennél újabbat letölteni? Külön örülnék, ha lenne benne Youtube rész, és le tudná játszani a 4GB-nál nagyobb méretű fájlokat is.
És ha még lenne benne elalvás időzítő az már a hab lenne a tortán :-)
köszönöm ha segítenétek.
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
üdv! -
tpeter77
addikt
válasz
huliganboy #4734 üzenetére
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
A lejátszómon már nem gyári FW van, a bootloader is már 23-as.
A.C. Ryan féle v7.4.6r7317 firm van rajta, ebből keresnék újabbat.használ itt vki ilyet? melyik verziót javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest