- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
No1joepapa #4317 üzenetére
...hát, igen. Engem is eléggé bosszantott amikor először belefutottam, hogy a WMV fájlok közül csak a Windows Media Video 9 kódolású videókat játsza le a készülék. De szerintem ez a gyártó hibája, hogy nem tesz különbséget a WMV8 és WMV9 kódolás közt, ill. hogy csak az egyik lejátszására készítette fel a HDP-R1-t.
A fórumozó O!Play tulajok védelmére elmondanám, nem igaz az, hogy "sehol senki nem tért ki rá, hogy egy ilyen alapvető dologgal meggyűlik a baja". A fórum keresőjét használva rögtön kiderülhetett volna a készülék hiányossága, amit többen is szóvátettek. Itt van néhány keresési eredmény pl.: WMV, "nem játsza le","nem támogatott formátum", ...
-
Warter
addikt
válasz
No1joepapa #4317 üzenetére
4 éves modell, nem várható tőle túl sok csoda. Szerintem kihozták belőle a maximumot. Bátor volt aki ezt ajánlotta, kivéve persze, ha nagyon olcsón jutottál hozzá.
-
Warter
addikt
válasz
No1joepapa #4313 üzenetére
Ez így, ennyi. Új média lejátszó vagy PC-n konvertálás az ami megoldást jelenthet.
McSzaby: Milyen smbclientre gondolsz? Ha a lejátszóban levőre, azt nem kell telepíteni, mert alapból benne van, különben nem lehetne hálózatról lejátszani semmit. Ha kevered az samba szerverrel, azt lehet telepíteni, de annak nincs sok köze ahhoz, hogy tud-e lejátszani a NAS-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest